Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 91 10
Sex Studio 165638
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ρομπέρτα (ή Ρούμπι). Από Ρουμανία μού είπαν, μαυρα μακριά ίσια μαλλιά, καστανομάτα, ~1,65μ, με καμπύλες και πιασίματα που την κολακεύουν μεν, αλλά δεν είναι για αυτούς που τους αρέσουν οι λεπτές. Νεαρή φαίνεται. Φυσικό στηθος πλούσιο, ρόγες αναπτυγμένες και ανταποκρινόμενες. Πρόσωπο συνηθισμένο. Μαυρισμένη από τα θαλάσσια μπάνια. Δούλευαν άλλες δύο κοπέλες: Όλγα από Ρωσία και Αλεξάνδρα από Ρουμανία. Επέλεξα Ρομπέρτα αν και οι άλλες μπορεί συγκριτικά να θεωρούνται από τους περισσότερους άνδρες πιό εμφανίσιμες. Στην ιντερνετική σελίδα τους είχαν την Τζένη και όχι την Όλγα αλλά Τζένη δεν σαλονάρισε.

Το μαγαζί όχι πρόσφατο. Σαλόνι, και πίσω από το παραβάν μπαρ. Δωματιο κάποιας ηλικίας, με χτιστή ντουζιέρα, σαμπουάν. Απουσιαζει ο νιπτήρας. Flat TV κλειστή. A/C κεντρικό που λειτουργούσε. Πλευρικός καθρεπτης. Μικρή πετσέτα σε ασφράγιστη νάυλον σακκούλα.

Τα προγράμματα τους όπως τα ανακοινώνουν στο σαλόνι ξεκινούν από 40 το απλό, 60 το 69. Επίσης, εάν θυμάμαι καλά 80 ισπανικό και 69, 70 ισπανικό και ελευθερο στοματικό (μόνο η Αλεξάνδρα). Έχει και ένα ακόμη με μασαζ αλλά δεν θυμάμαι την τιμή. Πήρα απλό, άλλωστε ήταν η 1η φορά.

Ντούζ. Ήλθε η Ρούμπι, γδύθηκε, ανταλλάξαμε 2-3 γρήγορες κουβέντες ενώ είχε αρχισει τα χαιδέματα. Χωρίς να είναι καυτή η φάση από πλευράς δεξιοτήτων, με χειριζόταν με αποδεκτό τρόπο. Υπάρχουν κάποιες κοπέλες που κάνουν λες και θα τρομπάρουν χειροκίνητα νερό από τη στέρνα. Η Ρούμπι ευτυχώς δεν έκανε έτσι. Ωστόσο, δεν είχαν ιδιαίτερη ποικιλία ή φαντασία τα προκαταρκτικά της. Δεν έφαγε μπάλες, ούτε κορμό. Όχι σφιχτοτριψίματα, όχι ισπανικό. Έτσι, την ξάπλωσα και ασχολήθηκα διεξοδικώς με το στήθος της (...ευκαιρίας δοθείσης...). Δεν με πίεσε να συντομεύσω. Με συνόδευε με μετριοπαθή και λογικά βογγητά. Λάστιχο και καλό στοματικό με εναλασσόμενο ρυθμό και βάθος. Διείσδυση με εκείνη από πάνω, στην αρχή πιό ήρεμα και μετά αρκετά δυνατά/γρήγορα αλλά όχι τόσο βαθειά. Πρότεινε αλλαγή, γύρισμα σε ιεραποστολικό όπου το βάθυνα το πράγμα. Εντύπωση μου: αρκετά σφιχτή αίσθηση. Δεν κρατηθηκα για 3η στάση και τέλειωσα. Δεν τρελαίνομαι για doggy αλλά ο σωματότυπος και τα προσόντα της πρέπει να το κάνουν ενδιαφέρον.

Η εμπειρία με τη Ρούμπι δεν ήταν από τις κορυφαίες μου, δεν ήταν όμως και απορριπτέα για μιά φορά, συνεισέφερα όμως και εγώ σε αυτό. Χωρίς η κοπέλα να φαίνεται πολύπειρη ή ιδιαιτέρως ταλαντούχα η συνάντηση προχώρησε ομαλά. Έχει κάποια τεχνική, δεν βγάζει λατινικο πάθος, και μάλλον αποφεύγει να κουραστεί.

Αυτά τα ολίγα και έχοντας πάντα κατά νού ότι οι εκάστοτε επιτευχθείσες επιδόσεις (καλές ή κακές) δεν εγγυώνται ποτέ τις μελλοντικές.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Ρομπέρτα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2013
+1 απο εμενα.
Κριτικη που με βοηθησε να συλεξω πληροφοριες για την τελικη αποφαση εαν θα τοησ ή οχι την Ρούμπυ/Ρομπερτα.
Τεινω προε το νι, μη περιμενοντας σπουδαι απραγματα ομως.
23 Ιουλίου, 2013
CHEYENNE

1) Στην ομαλή εξέλιξη & έκβαση της συνάντησης βοήθησα και εγώ (νομίζω δλδ).
2) ΠΟτέ δεν ξέρεις το τί θα προκύψει. Όπως θα γράφω και εφεξής: "Αυτά τα ολίγα και έχοντας πάντα κατά νού ότι οι εκάστοτε επιτευχθείσες επιδόσεις μιας συνάντησης (καλές ή κακές) δεν εγγυώνται ποτέ τις μελλοντικές (δικές μου ή δικές σας)".
23 Ιουλίου, 2013
αρχηγέ (από ένα σημείο και πέρα) κλείσε τα αυτιά σου στο τί λέμε όλοι εμείς, και follow your "heart"
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3