Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ξεκίνησα με άλλο στόχο λίγο πιό εκεί, αλλά έλειπε. Αναχώρησα και πήγα απευθείας στο 92Α -στην τύχη- και ό,τι προκύψει. Δούλευαν: η μελαχροινή Κάτια (με επιθετικό σαλονάρισμα) και η Μαριάννα (γλυκιά και ευγενική). Πήρα Μαριάννα με απλό (με ευκολία, δλδ. 40).

Δωμάτιο: πλευρικός μεγάλος επιτοίχειος καθρέπτης, ντουζιέρα με σαμπουάν, νιπτήρας με άδειο dispenser σαπουνιού, χαρτοπετσέτες, πετσέτα σφραγισμένη στουντιακού μεγέθους, καθόλου παντόφλες, A/C δυνατό, επαρκούς μεγέθους flat TV που λειτουργούσε.

Μαριάννα: όμορφο και γλυκό πρόσωπο, ευγενής, μαυρα μακριά μαλλιά, ωραία μάτια, μελαχρινή, ωραίο σωματάκι, νεαρή. Στηθος 2-2,5, ωραίο και φυσικό, ρόγες καλές και ανταποκρινούμενες. Μάλλον ελληνίδα(??). Ανεξάρτητα από τα υποκειμενικά γούστα του καθενός μας, τη θεωρώ εμφανίσιμη.

Ντουζ και μετά από λίγη ώρα ήλθε. Όχι εισαγωγικές κουβέντες. Χαιδεματάκια, φιλιά στο στήθος και βυζάγματα έκανε. Καθόλου στοματόφιλα. Ωστόσο, διέκρινα μιά σαφή βιασύνη από τον τρόπο που χειριζόταν το ανήθικο μου για να το ανυψώσει (σχεδόν άτσαλα). Αυτό ήταν κακός σύμβουλος της κοινής μας συνεδρίας. Πρόωρο πέρασμα λάστιχου και σύντομο στοματικό ενώ σαφώς δεν ήμουν έτοιμος. Μπάλες δεν έφαγε, ούτε κορμό νωρίτερα. Επέτρεπε λογικά χαιδεματα, δαχτυλοδιεισδύσεις δεν δοκίμασα καθώς δεν βόλευε η γεωμετρία των προκαταρκτικών περιπτύξεων μας. Βιαστική επίσης καθώς με προέτρεπε να επιχειρήσω πρόωρη διεισδυση. Ούτε αυτό με βοηθούσε εγκεφαλικά. Έφταιγαν αραγε τα κουδούνια που χτύπησαν μερικές φορές? Τέλος πάντων περιποιήθηκα τις ρόγες της, έδειχνε να το επιδοκιμάζει και να το ευχαριστιέται. Ξεκινήσαμε πρόωρο ιεραποστολικό. Ενθάρρυνε με τις συνηθισμένες ατάκες που για μένα είναι μάλλον κάτι ουδέτερο. Δεν έκανε όμως ποσοτική κατάχρηση στις ατάκες, ούτε στα βογγητά και αυτά είναι υπέρ της. Επίσης, με κοίταζε πολύ ωραία στα μάτια. Με εκείνη να χαιδεύεται ταυτόχρονα δοκιμάσαμε 1-2 παραλλαγές. Μετά συνέχεια με doggy ενώ τη χαίδευα σε διάφορα σημεία. 3η σταση το cowgirl όπου τέλειωσα με εκεινη να ελέγχει το παιγνίδι. Με αποχαιρέτησε και έφυγε αμέσως. Ντουζ και αναχώρηση.

Δεν θεωρώ ότι ήταν vfm η συνάντηση. Αν και έβγαζε θετικό αέρα σε κάποιες στιγμές, χρειαζόταν μεγαλύτερη υπομονή και επιδεξιότητα σε κάποιες άλλες στιγμές της συνάντησης θα έλεγα. Συμπερασματικά δεν νομίζω ότι το πείραμα πέτυχε.

Ευγενής ο εκτελών χρέη υπηρεσίας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2013
Συγγνώμη αλλά όταν δίνεις 40 τι περιμένεις; Να κάτσει καμιά ώρα μαζί σου ή να σου κάνει ερωτική εξομολόγηση;
Ευτυχώς εμείς που δεν κάνουμε παζάρια ξέρουμε πολύ καλά τι εστί Μαριάννα και τι μπορεί να κάνει στο δωμάτιο.
P
px75
(Updated: 19 Ιουλίου, 2013) 19 Ιουλίου, 2013
Η κριτικη ειναι πολυ καλη,την εχω παρει και εγω μ εκπτωση στη τιμη,και μπορω να επιβεβαιωσω μεγαλο μερος και των θετικων και των αρνητικων που επισημαινεις
Το στηθος φαινεται δυαρι, αλλα ειναι μικροτερο
Δυστυχως οπως εχουν πει συναγωνιστες,φαινεται οτι μονο αποκλειστικα με πενηντα μπορεις να παρεις αυτο που θελεις
Εγω θα προτεινα παντως με πενηντα,στις μερες μας,να πας σ ενα κρεοπωλειο η' σ ενα σουπερμαρκετ,να πας να παρεις τροφιμα,και να βγαλεις τα εξοδα διατροφης τουλαχιστον για τεσσερις μερες
19 Ιουλίου, 2013
Παροτι καλογραμμενη και "τιμια" η κριτικη απο τον Πτεραρχο, -1 απο μενα γιατι δε με βοηθησε.
Δεν εβγαλα ασφαλες συμπερασμα αν η Μαριαννα ειναι ξεπετα, αν εφταιγε το εκπτωτικο 40αρι ή απλα δεν εκατσε η χημεια.
Νομιζω ουτε ο γραφων το εχει ξεκαθαρισμενο....
Παμε γι' αλλα Πτεραρχε......
19 Ιουλίου, 2013
Η Μαριάννα που ξέρω εγώ είναι εντελώς διαφορετική....Χαλαρή, ήσυχη, περιποιητική και φυσικά τα δίνει ΟΛΑ στο στίβο της μάχης...Υποψιάζομαι ότι μάλλον την πέτυχες σε ατυχή στιγμή και ίσως το ότι έδωσες 40 να έπαιξε και αυτό το ρόλο του...
19 Ιουλίου, 2013
Δεν είναι μόνο το 40αρι αυτό καθεαυτό που επηρεάζει τη συμπεριφορά τους. Αλλιώς είναι να ζητήσει έκπτωση ένας πιτσιρικάς, που περιμένει το χαρτζιλίκι από τον πατέρα του για να βγει να πίει έναν καφέ, κι'αλλιώς να τη ζητήσει ένας ώριμος, καλοντυμένος και καλοβαλμένος κύριος.
Στην πρώτη περίπτωση δείχνουν κατανόηση (για να μην πω συμπάθεια, ειδικά αν είναι εμφανίσιμος ο νεαρός). Στη δεύτερη λένε από μέσα τους "κοίτα έναν γύφτο, κοίτα έναν καρμίρη". Συγγνώμη για τους χαρακτηρισμούς αλλά...
P
px75
19 Ιουλίου, 2013
Ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε με την κριτική μου. Αυτό όμως με κάνει να ανταποκριθώ, από τη στιγμή κιόλας που υπάρχουν και απορίες.

Τα πράγματα είναι απλά:
1) Ο μαθητής που εξετάζεται στο σχολείο μέσα του ξέρει καλά εάν απέδωσε ή όχι στις εξετάσεις. Τό ίδιο συμβαίνει και στις εξετάσεις που δίνουμε στη δουλειά μας καθε μερά σε αυτή τη ζωή. Ξέρει ο κάθε εργαζόμενος εάν τα πήγε καλά ή όχι και πού.
2) Ο επαγγελματισμός λέει ότι κάθε ευρώ έχει την ίδια αξία. Άλλες φορές μπορεί να συνοδεύεται από θετικό συναίσθημα (π.χ. που τον εμπνέει ένας κούρος) και άλλες όχι η καθημερινή μας εργασία.
3) Το συζητήσιμο των τιμών μού προτάθηκε εξαρχής στο σαλόνι και πριν καν αναφερθεί η αριθμητική τιμή του κάθε προγράμματος! Κατόπιν τούτου πήγαμε στα 40. Δυστυχώς για μένα δεν ξέρω να κάνω παζάρια, εξού και συνήθως δίνω περισσότερα απότι θα μπορούσα να πετύχω παζαρεύοντας. Όμως, η ουσία είναι ότι εάν δεν συμφέρει κάτι στον επαγγελματία πάροχο της υπηρεσίας δεν το κάνει αυτό το κάτι. Οι δικαιολογίες νομίζω είναι αν μη τι άλλο περιττές.
4) Η κριτική ήταν ευγενική και χωρίς υποκειμενικές υπερβολές ή άσκοπους (βαρύγδουπους) χαρακτηρισμούς. Ωστόσο, το αντιεπαγγελματικό στοιχείο των κακών χειρισμών υπήρχε (βιασύνη ή/και εργασιακό άγχος που έφθανε σε αδεξιότητα, ελλειπής χρόνος προκαταρκτικών, παντελής απουσία social time –εγώ δεν περιμένω ερωτική εξομολόγηση ούτε να κάτσει 1 ώρα στο δωμάτιο-.)
5) Με 50 ευρώ δλδ να υποθέσω ότι θα έπαιρνε φωτιά το δωμάτιο? Δεν νομίζω. Ξέρω πολύ καλά ΤΙ σημαίνει να πάρει φωτιά το δωμάτιο.
6) Χιλνικ δράττομαι τις ευκαιρίες να σε ευχαριστήσω τόσο για το σχόλιο σου όσο και για τις κριτικές και ενημερώσεις σου.
7) Το έχω πει και άλλες φορές: το θέμα χημεία με επαγγελματία δεν πολυστέκει κατ’εμέ ως επιχείρημα παρά μόνο κάτω από πολύ ειδικές συνθήκες (μπορώ να τις αναλύσω, άλλά το αποφεύγω χαριν συντομίας).
8) Τοννινο σ’ευχαριστώ και σενα. Να σε βοηθήσω λοιπόν μια που δεν κατάλαβες. Εξήγησα τα πράγματα προσπαθώντας να ειμαι ακριβοδίκαιος (το κατάλαβατε οι δύο). Ωστόσο, δεν έχει σημασία εάν η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν σουπερ ή για τα τάρταρα. Στο φινάλε μπορεί και να μην έχει έννοια να εξηγήσω, ή να δικαιολογήσω τί και εάν έφταιξε. Εάν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ –αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί η δική σου 1η φορά να είναι πολύ καλύτερη από τη δική μου.
9) Συμπερασματικά, είναι ένα από τα πιθανά ενδεχόμενα όταν θα πάει ένας πελάτης για 1η φορά, άγνωστος με άγνωστη. Γιατί συμβαίνει? Γιατί έτσι –δεν υπάρχει γιατί. Εάν γνωριζόμασταν μπορεί και να ήταν αλλιώς, να είχαμε και χημεία.
10) Για μένα το χτεσινο βράδυ είναι ήδη παρελθόν μιάς μέρας. Τα έγραψα αυτά ως επεξηγήσεις.

Αυτός λοιπόν ήταν ο δεκάλογος του γύφτου. Να είστε όλοι καλά!
20 Ιουλίου, 2013
το μουνι παντα θα πληρωνεται κ
οτι πληρωνεις παιρνεις ειναι νομος της αγορας
μπορει να μην κολλησες με τησυγκεκριμενη ολα μες το προγραμμα
ειναι απλα για να καταλαβαινουμε αλλο στα 50 κ αλλο στις εκπτωσεις
ειναι κριμα για ενα δεκαρικο να χασεις ολη την ουσια στη συγκεκριμενη αλυσιδα στα 50 παιζει
κ δωρακι γι αυτο κ την προτιμουμε εμεις τι ειμαστε μλκς που δινουμε 50;
20 Ιουλίου, 2013
+1 από εμένα που προκύπτει ως εξής (+1 για την κριτική +1 για την τεκμηρίωση έπειτα από τα σχόλια και -1 γιατι δεν μπορεσα να καταλάβω σε τι target group απευθυνεται (το μωρό)
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8