Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 83 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Άφιξη στην δεύτερη απογευματινή και η ευγενική υπηρεσία μου παρουσιάζει την Μάγια. Σλοβάκα, γύρω στο 1,70, μαυρισμένη, 26-27 ετών, μαλλί μακρύ ξανθό σκούρο (μελί), ωραίο αρμονικό σώμα, όλα φυσικά, φυσιολογικού μεγέθους στητό βυζί, πρόσωπο γλυκό στην ίδια κατηγορία, πολύ θηλυκή, ναζιάρα και ζεστή κατά το σαλονάρισμα.

Πέρασμα με απλό στο ερυχωρο δωμάτιο που εκτός από το καλής ποιότητας κρεβάτι περιλαμβάνει ντουζιέρα κλασσικού μεγέθους, αφρόλουτρο, νιπτήρα κρεμοσάπουνο, χαρτί κουζίνας, οινόπνευμα, tv με πρόγραμμα, στύλο για show, και τζακούζι για άλλα προγράμματα.

Η Μάγια καταφθάνει στον ίδιο φιλικό τόνο που είχε και στο σαλόνι, μιλάει πολύ καλά Ελληνικά, αφού η πρώτη μου ερώτηση είναι από πού είναι διότι άνετα πείθει για Ελληνίδα. Ο πάγος έσπασε γρήγορα, αφού μιλάει γλυκά και τόσο όσο χωρίς υπερβολές, ενώ τα κομπλιμέντα της για πραγματικά σημεία υπεροχής ενισχύουν την αληθοφάνεια που είναι και το μεγάλο της προσόν.

Κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών δεν έδειξε ίχνος βιασύνης, δέχτηκε όλα τα παιχνίδια μου και μου ανταπέδωσε. Κολλήματα «μη εδώ», «όχι εκεί» κ.λπ. δε κατεγράφησαν.

Πέρασμα προφυλακτικού με το στόμα και ένα ωραίο, αργό, υγρό και με εναλλαγές ρυθμού στοματικό μόλις ξεκίνησε, Συχνά διέκοπτε για περιποίηση της γύρω περιοχής παρόλο που το είχε ήδη κάνει και κατά την διάρκεια των προκαταρκτικών.

Με δική μου διακοπή περνάμε στο ιεραποστολικό όπου η αληθοφάνεια της είναι μεγάλη, απλά χαμηλά βογγητά, κινήσεις και αγκαλιές, κινήσεις με τα πόδια, όλα σε ήρεμο και χαλαρό GFE κλίμα. Το ίδιο «αγαπησιάρικη» και στα τέσσερα όπου έγινε σε δύο δόσεις αφού βγήκα κάποια στιγμή νομίζοντας ότι πονάει. Την δεύτερη φορά έγινε και ένα μικρό σφυροκόπημα το οποίο άντεξε χαλαρά. Συνεχίζουμε με εκείνη από επάνω, χωρίς καμία αίσθηση βιασύνης και χωρίς να «εκβιάζει» το τελείωμα. Μετά από λίγο ήρθε το τέλος και το μόνο αρνητικό που θα ήθελα να της πω είναι να μένει λίγο ακόμη μέσα μέχρι να ολοκληρωθεί εντελώς το τελείωμα καθώς σε κάποιους άντρες είναι πιο παρατεταμένο.

Σύντομο αλλά περιεκτικό social time περί διακοπών την ώρα που ντυνόταν. Αποχαιρετισμός ζεστός με φιλί.

Η Μάγια είναι σαφώς μια εντυπωσιακή κοπέλα, πολύ όμορφη. Φεύγοντας από την εξωτερική εμφάνιση που έτσι και αλλιώς είναι προσωπικό γούστο, είναι μια ζεστή κοπέλα, ήρεμη, χωρίς αγχωτικές καταστάσεις, σε κλίμα GFE, η οποία σπάει τον πάγο και δεν πιέζει καταστάσεις. Προσφέρει ολοκληρωμένη εμπειρία και δεν «κάνει ότι δεν καταλαβαίνει».

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με την Μάγια και το Studio Sweet Angels. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

Y.Γ.: Την κοπέλα την είχα μαυρίσει σχολιάζοντας κριτική έγκριτου συναγωνιστή που σέβομαι, κατά την οποία φάνηκε ότι η κοπέλα εξαιρούσε υπηρεσίες που είχαν πληρωθεί και επέλεγε στάσεις. Αν και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός όπως και η μέρα της κάθε κοπέλας αλλά και η συγκεκριμένη στιγμή και για αυτό είναι δύσκολο να εξάγει κανείς ασφαλής συμπεράσματα, εντούτοις Βασίλη πρέπει να έλεγε αλήθεια όταν σου είπε ότι δεν σου έκανε στοματικό διότι ήσουν έτοιμος. Αυτή την εντύπωση έλαβα χωρίς βεβαίως να είμαι σίγουρος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Μάγια
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουλίου, 2013
ωραίος, +1 και από εμένα. Ερώτηση, είπες "φυσιολογικού μεγέθους στητό βυζί," το διόρθωσε? γιατί όταν πήγα εγώ δεν ήταν έτσι, το έχω γράψει και στην κριτική μου
17 Ιουλίου, 2013
+1 και απο εμενα. (3/3)

Ειναι απο τις κοπελες που εμφανησιακα μου αρεσουν, αλλα δεν εχει τυχει να συναντηθω.
Η κριτικη σου, ενα ακομα θετικο στοιχειο για να την επισκευτω.
Εξ΄αλλου εχεις καλη προιστορια μιας και οπως εχω καταλαβει, τα γουστα μας, στα της συνευρεσης ταιριαζουν.(
17 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ήμουν σαφής, έχεις δίκιο. Σε ότι ότι αφορά το φυσιολογικό μέγεθος εννοώ σε σχέση με την μέση γυναίκα, σε σχέση με τις κοπέλες του αγοραίου έρωτα (που πάντα το βελτιώνουν) σαφώς είναι πολύ μικρό, αλλά σε σχέση με τις γυναίκες έξω θα έλεγα ότι είναι στο μέσο όρο. Πάντως όπως και να έχει αφού δεν ενδεικνυτε για βυζολάγχνους κ.λπ. μάλλον έχεις δίκιο δεν είναι το δυνατό της σημείο.
lsh
lsh
17 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ισχύει!
lsh
lsh
17 Ιουλίου, 2013
+1 από εμένα καθώς η κριτική ήταν πολύ κατατοπιστική!

Σ'ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις αλλά και το σεβασμό σου.Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως δεν την μαύρισα με την κριτική μου,ούτε πιστεύω πως της δημιούργησα πρόβλημα.Απλά δεν ήταν η super εμπειρία αλλά ούτε και απ'τις χειρότερες.Την θεωρώ αρκετά φιλική,γλυκιά και περιποιητική.Μπορεί την ημέρα που την επισκέφτηκα να μην ήταν και πολύ καλά και κάτι να την απασχολούσε καθώς αν θυμάμαι καλά ήταν η δεύτερη εβδομάδα που εργαζόταν...Τέλος έχω δώσει ανανέωση στο ραντεβού μου κοντά της οπότε θα υπάρξει επανεξέταση!Καλά να περνάς και σ'ευχαριστώ και πάλι!
(Updated: 18 Ιουλίου, 2013) 18 Ιουλίου, 2013
+1 κι' απο εμενα (5/5)
Οπως παντα περιεκτικος και to the point!!!
Σε αυτο το μαγαζι εχω να παω απο τοτε που δουλευε η Λαουρα (τωρα Γ. Μπουζιανη)
Ομως θα το ξαναβαλω στο GPS διοτι αφου διεγραψα ολα της γνωστης αλυσιδας δε μενουν και πολλα αλλα της προκοπης.
Γκαζι δεν παω....
Παντως για μενα προτεραιοτητα εχουν η Ιζαμπελα και η Αντζυ. Πρεπει να ειναι τα δυνατα χαρτια του μαγαζιου(ετσι λεει ο tenten και κατι ξερει, το εχει χτισει το μαγαζι)
18 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είναι σαφές ότι δεν την είχες μαυρίσει, η κριτική σου ήταν μετριοπαθής. Εγώ την είχα μαυρίσει σχολιάζοντας οπότε ουσιαστικά το ανέφερα για να δικαιολογήσω την δική μου αλλαγή στάσης.
lsh
lsh
18 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γενικά όποια κοπέλα φέρνει η συγκεκριμένη αλυσίδα είναι πάντα πάνω από τον μέσο όρο τουλάχιστον σε εμφάνιση.
lsh
lsh
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8