Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351806
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την είδα για πρωτη και μοναδική φορά στην τσάρκα του Σαββάτου. Στο σαλόνι αρκετά εντυπωσιακή, προκλητική, sexy κατάφερε να κάνει τον «μικρό Cheyenne» να σκιρτήσει μέσα από το παντελόνι του. Ο μόνος λόγος που δεν πέρας μαζί της ήταν ότι είχα προγραμματίσει κατάθεση με άλλη κοπέλα την επομένη και το budget της εβδομάδας δεν μου επέτρεπε δυο συναντήσεις….
Όμως τα προγράμματα για μια ακόμα φορά ανετράπησαν, και η «υποψήφια» δεν ήταν στην θέση της. Αμέσως ήρθε στο μυαλό μου η Τζούλια. Τηλεφωνική επιβεβαίωση και άφιξη στο «ιστορικό» 55 με φιλοσοφία κασκαντέρ, έτοιμος για το καλύτερο και για το χειρότερο….

Είναι μια κοπέλα με ξανθά-πλατινε ίσια μαλλιά. Σαρκώδη χείλη, πονηρό –πολλά υποσχόμενο – βλέμμα. Φυσικό στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, την οποία δεν την διαθέτει στα προγράμματα της, για του fun του είδους.

Σχετικά σύντομη είσοδος, και ενώ ακόμα ήμουν νωπός από το ντους που είχε προηγηθεί, αρκετά επιθετική ξεκίνησε στα όρθια τα πρώτα προκαταρκτικά, με λεκτικές «υποσχέσεις –απειλές» για το τι πρόκειται να μου κάνει. Με την ευκαιρία έγινε κάποιο πικάντικο λογοπαίγνιο που ανέβασε την λίμπιντο, για να ξεκινήσει με τους καλυτέρους οιωνούς η συνεδρία μας.
Φιλιά στο στήθος το λαιμό τα αυτιά, την κοιλιά και καραμέλωμα στα @@κια, με εμένα όρθιο και την κορασίδα μας γονατιστή. Αφού πέρασαν κάποια λεπτά έτσι, την ξάπλωσα για να ασχοληθώ και εγώ ανάλογα με όλο της στο σώμα. Στην στοματική περιποίηση από πλευράς μου η συμμέτοχη της ήταν αρκετά καλή, έχοντας κλειστά τα μάτια της, πίεζε τα στήθη της, βαριανάσαινε, και κατά διαστήματα με χάιδευε στο κεφάλι και έσφιγγε τα πόδια της, εγκλωβίζοντας με κατά κάποιο τρόπο στο γατάκι της.

Το δικό της στοματικό ήταν αξιοπρεπέστατο, με παιχνίδια με την γλώσσα, χτυπήματα στο πρόσωπο, περιποίηση και πάλι στα @@κια, αρκετά βαθύ κατα διαστήματα, χωρίς καθόλου χρήση χεριού, κάτι που εμένα τουλάχιστον μου αρέσει.

Με δική της πρωτοβουλία και με reverse cow girl ξεκινήσαμε το sex. Διάφορες γωνίες στο σώμα της που να επιτρέπουν άλλοτε πρόσβαση στο στήθος της, άλλοτε σε θέση για τέλεια θέα της διείσδυσης. Κάποια πρόστυχα λόγια από πλευράς της, κάποια σκαμπίλια στα καπούλια της από μέρους μου (κάτι που δεν είναι το στυλ μου, αλλά μαζί της μου «βγήκε» αφού έδειχνε να της αρέσει, προτρέποντας με να συνεχίσω).
Η συνέχεια όμως περιελάμβανε ιεραποστολικό, με σφιχτές αγκαλιές, χάδια και γλειψίματα μέχρι το τέλος.

Λίγες κουβέντες, πεταχτό φιλάκι για αποχαιρετισμό και έξοδος από το δωμάτιο. Πολύ ζεστή και φιλική κουβέντα στο σαλόνι για αρκετά λεπτά για θέματα της επικαιρότητας με τον ευγενέστατο κύριο επί της υποδοχής, μέχρι την στιγμή της οριστικής αποχώρησης με την παρέα μου για να συνεχίσουμε την τσάρκα μας.

Χωρίς να είναι η ανεπανάληπτη κατάθεση, πέρασα καλά με μια κοπέλα που πρώτη φόρα έβλεπα ουσιαστικά και δεν είχα ακούσει τίποτα για τις επιδόσεις της. Θεωρώ ότι το στυλ της τείνει προς το pse όμως προσαρμόστηκε στις «απαιτήσεις μου», κάπου και εγώ υπερέβην εαυτό και έτσι περάσαμε καλά. Καλή τεχνίτρια, υπομονετική και πρόθυμη, σεβάστηκε και τίμησε τα χρήματα που πήρε. Επαναλαμβάνω ότι χωρίς να είναι η top κατάθεση, το κασκαντεριλίκι μου βγήκε και δεν έχω κάτι άσχημο να θυμάμαι από αυτήν…….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζούλια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού