Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367793
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Το να γράφεις μια μέτρια κριτική για μια κοπέλα που κατά καιρούς έχει λάβει διθυράμβους και μάλιστα από έγκριτα μέλη σαφώς προκαλεί αμηχανία. Βέβαια διαβάζοντας τις κριτικές βλέπω ότι και άλλοι δεν πέρασαν πολύ καλά. Όπως και να έχει εγώ εδώ όπως και σε όλες τις κριτικές θα πω απλά πως πέρασα εγώ, και ο καθένα θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Ας πω δυο λόγια και για τον χώρο αφού τον επισκέφτηκα πρώτη φορά. Παρκινγκ εύκολο, απέξω, διακριτικότητα πολύ καλή αφού στο σημείο δεν υπάρχουν «ξεκάρφωτοι» περαστικοί.

Χτυπώ το κουδούνι και ανοίγει κατευθείαν η Λάουρα, χωρίς υπηρεσία. Ούτε χαρούμενη ούτε λυπημένη, μου ανακοινώνει ποια είναι και τα προγράμματα, με άχρωμη φωνή. Το σαλόνι, μικρό στενό αλλά καθαρό. Πρόκειται για μία Ρουμάνα, ψηλή , μελαχρινή, με πλούσιο στήθος και σωστές αναλογίες γυναίκα, ωραία μάτια και μακριά ωραία πόδια. Η χωρίς χρώμα κινησιολογία της όμως για εμένα, την έβαλε όχι στις ωραιότερες, σαφώς όμως πάνω από τον μέσο όρο.

Το δωμάτιο καθαρό αλλά πολύ μικρό. Η ντουζιέρα η πιο μικρή που έχω δει και παρόλο που είμαι αδύνατος συνεχώς χτύπαγα. Η πετσέτα την οποία ζήτησα και μου έφερε η Λάουρα – πρώτη φορά είδα σε studio να μην υπάρχει ήδη η πετσέτα, ήταν παλιά και ασφράγιστη, και να ενημερώσω τους υπευθύνους ότι σε χώρους που καπνίζουν και γενικά δεν αερίζονται καλά όπως τα studio τα υφάσματα απορροφούν μυρωδιές. Κατά τα άλλα ένας μικρός νιπτήρας και χαρτί υγείας σε ρολό.

Η Λάουρα ήρθε με ένα χαμόγελο αλλά πεσμένη ενέργεια και ξεκίνησε προκαταρκτικά τα οποία συμπεριλάμβαναν και αρκετή περιποίηση όχι της γύρω περιοχής αλλά της εξωτερικής πλευράς του πέους, περιποίηση μονότονη και στατική. Δεν πήρα το πάνω χέρι, σπανίως το κάνω σε πρώτη συνάντηση και αυτή βλέποντας ότι είχα ετοιμαστεί μου περνάει προφυλακτικό αριστοτεχνικά και αρχίζει μία ομολογουμένως εξαιρετική πίπα υγρή με εναλλαγές ρυθμού, και πολύ βαθιά με και χωρίς χέρια.

Την διακόπτω για το κυρίως που στο ιεραποστολικό από εκείνη απλά ήταν μια ακίνητη ανάσκελη στάση. Το ίδιο και στα τέσσερα, απλά στημένη άφηνε σε εμένα τις πρωτοβουλίες. Με αυτή από πάνω που αναγκαστικά πρέπει να κινηθεί, φάνηκε αρκετά διεκπεραιωτική και έτσι ήρθε και το τέλος. Social time δεν υπήρξε παρά μόνο φιλί και αποχαιρετισμός.

Γενικά η συνεύρεση κινήθηκε στον αυτόματο από πλευράς της κοπέλας. Δεν μπορώ όμως να πω ούτε ότι βιαζόταν, ούτε ότι με πίεσε ούτε ότι μου αρνήθηκε τίποτα. Ήταν ευγενική, ήρεμη και χαλαρή, αλλά αισθανόμουν ότι δεν ήταν εκεί μαζί μου. Ίσως αν κάποιος πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες να περάσει καλύτερα, ίσως να ήταν απλά κουρασμένη. Η δική μου προσωπική άποψη χωρίς να παρακολουθώ τα προγράμματα του ομίλου ή της κοπέλας είναι ότι η κοπέλα ήταν κουρασμένη. Αφενός γιατί είναι χρόνια στο στερέωμα και αφετέρου η μεγάλη εμπειρία η οποία φαίνεται από λεπτομέρειες δεν ταίριαζε με το υπόλοιπο κλίμα.

Η παρακάτω φράση που έχω εμπνευστεί από τον φίλο Cheyenne σε αυτή την κριτική ισχύει περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία με την Λάουρα και το Studio Κασάνδρας 3 κάτω. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουλίου, 2013
Αφου οποτε δεις το μπανερ, απο το πρωι ως το βραδυ, Λάουρα γραφει... πως να μην ειναι κουρασμενη... Λύπη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1