Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824283
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από πολύ καιρό επιστροφή στις κριτικές και στο Φ104. Εμπειρίες υπήρχαν αλλά δεν έχει καμία σημασία πια, μετά από τόσο χρονικό διάστημα άλλωστε. Ο κόσμος φαίνεται να αλλάζει, ίσως αλλάζουμε και εμείς, αλλά οι επιθυμίες μας μένουν οι ίδιες. Απλά τα μέσα είναι διαφορετικά, ο τρόπος.

Το Φ104 δεν έχει αλλάξει… Μοιάζει πολύ με μπαράκι. Και τα στάνταρ που είχε βάλει τα κρατά ακόμα ψηλά.
Η υπηρεσία ευγενέστατη, με θυμήθηκε. Τα κορίτσια της βάρδιας δεν τα ήξερα. Καινούργιες κοπέλες, νέο αίμα. Φυσικά και έχω ακούσει για αυτές. Είχα αποφασίσει εκ των προτέρων για τη Μαρίνα. Τη νέα Μαρίνα. Ήθελα να δω και τη Νάνσυ από κοντά αλλά δεν έτυχε.
Η Μαρίνα είναι ο ορισμός του χυμώδους κοριτσιού. Ψηλή, μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά (η αδυναμία μου), κωλάρα με υποσχέσεις, ποδάρες και όλα τα υπόλοιπα σε υπερθετικό βαθμό. Γενικά μια κοπελάρα.
Είπα στην υπηρεσία ποδολαγνεία και 69 και αυτή με ξανακοίταξε. Χαμογέλασα.

Όταν μπήκα στο δωμάτιο 3… ξεντύθηκα και μπήκα για ντους. Βγαίνοντας λιγάκι κρύωνα… Έριξα μια λοξή ματιά στο κλουβί.. και γύρισα το βλέμμα προς τα μέσα. Αλλά και εκεί ήταν ο σταυρός μπροστά μου.
Άφησα την πετσέτα στο σκαμνί..και ξάπλωσα. Η Μαρίνα δεν άργησε να έρθει. Άνετη και πολύ ευγενική. Συστηθήκαμε δια χειραψίας και το εκτίμησα. Μια χειραψία, η γλώσσα του σώματος, δείχνουν πολλές φορές ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.

Γδύθηκε και χωρίς πολλά πολλά πήρα τις ρώγες της στο στόμα μου. Μυτερές και μυρωδάτες… ενώ τις έπαιζα με την άκρη της γλώσσας μου και την κοιτούσα κατάματα. Πρώτα το ένα στήθος.. μετά το άλλο. Χούφτωνα τις μπουτάρες της.. και με καβάλησε. Στην αρχή παίχτηκαν δυο πεταχτά φιλιά… και τα μαλλιά της μ’ άρεσαν που με χάιδευαν σε κάθε της κίνηση. Γύρισε απότομα ανάσκελα με ενωμένα πόδια και σήκωσε τη μουνάρα της ψηλά. Έχει φοβερό μουνί με μεγάλα παχιά μουνόχειλα, που διαγράφουν μεταξύ τους μια ευθεία σχισμή, γεμάτη ζουμιά. Έσκυψα να τα δοκιμάσω. Πραγματικά δε χόρταινα να τη γλείφω. Η γλώσσα μου περνούσε από την κλειτορίδα της ανάμεσα στα μουνόχειλα και μετά πάλι πάνω. Την έγλειφα και τη κοιτούσα που βογκούσε με μισόκλειστο βλέμμα. Έχωσα τη γλώσσα μου μέσα της και γεύτηκα τον κόλπο της. Ένιωσα την γλυκόξινη γεύση των υγρών της να γεμίζει κάθε γευστικό θύλακα. Έφτυσα δυνατά πάνω και με ενθάρρυνε να συνεχίσω. Στα τέσσερα όμως. Σ΄αυτή τη θεα με την κωλάρα της να φαντάζει προκλητική στον καθρέπτη και το πρόσωπο μου χωμένο ανάμεσα στα κωλομέρια της.. Τα πόδια της ενώθηκαν σε αυτή τη στάση πάνω στον πουτσο μου που σπαρταρούσε λες και γαμούσα. Την έγλειφα και γαμούσα τα πόδια της. Ένιωθα την τριβή από τη λεία πατούσα της στο κάτω μέρος της βαλάνου…εκεί που ο χαλινός δημιουργεί μια τέλεια υγρή αίσθηση από τη συνεχή κίνηση, ενώ η γλώσσα μου χώθηκε μέσα στον πρωκτό της. Δε με σταμάτησε, αντιθέτως χαλάρωσε. Και της γάμησα τον κώλο με τη γλώσσα μου. Ένιωσα το δακτύλιο να χαλαρώνει και τη γεύτηκα με όλες μου τις αισθήσεις.
Αρχισα να γλείφω σαν τρελός. Μετά ανέλαβα τα πόδια της. Γύρισε πάλι ανάσκελα και μου έχωσε τα δάχτυλα των ποδιών της στο στόμα μου. Ρούφηξα το ένα μεγάλο δάχτυλο ενώ μαλακιζόμουν και αυτή έτριβε το μουνι της. Μετά και το άλλο δάχτυλο. Έπειτα και τα δυο. Δυνατά μέσα στο στόμα μου…και τα απομάκρυνα μεταξύ τους για να τεντωθούν τα χείλη μου. Το βλέμμα της ήταν καρφωμένο με ένταση πάνω στο στόμα μου. Έπειτα έγλειψα όλη τη λεία πατούσα της κατά μήκος…ρούφηξα τις φτέρνες. Πρώτα τη μια μετά την άλλη..
Ξαναγύρισε στα τέσσερα και χώθηκα από κάτω της… Της φώναξα.. «Κάτσε πάνω στο πρόσωπο μου και κόψε μου την ανάσα» Ρούφηξα πάλι την μουνάρα της ενώ με τα χέρια μου χούφτωνα τα βυζιά της. Έπαιζα με τις ρώγες της ανάμεσα στα δάχτυλα μου και την έγλειφα. Επιδέξια γύρισε σε 69 και άρχισε να μου γλείφει τα αρχίδια. Πριν το καταλάβω πήρε προφυλακτικό και το φόρεσε. Ξεκίνησε να με γλείφει…αλλά δεν μπορούσα να αντέξω δυνατή πίπα…και τη σταμάτησα. Θα έχυνα από την ένταση όλης αυτής της ώρας και γύρισα το κορμί μου για να σταματήσει. Τα πόδια της ήταν δυνατά στηριγμένα πάνω στο κρεβάτι… σαν δυο ριζωμένοι κορμοί δέντρων. Στήριξα το μέτωπο μου πάνω σε αυτόν τον ένα κορμό. Και άρχισα να γλείφω τη γάμπα της.. με δυνατές γλειψιες.. μέχρι εκεί που κλείνει η άρθρωση…

Γύρισε στα τέσσερα και εγώ έφτυσα δυνατά πάνω στον πουτσο μου. Μπήκα μέσα της από πίσω και έμεινα εκεί. Ξάπλωσα πάνω της και γυρνώντας το πρόσωπο της φιληθήκαμε έντονα. Ένιωσα τη γλώσσα της μέσα στη δική μου και ανάμεσα μικρές δεσμίδες από τα υπέροχα μαλλιά της, και τον ιδρώτα του προσώπου της. Κοιταζόμασταν και φιλιόμασταν ανάμεσα από τα μαλλιά της ενώ ο πούτσος μου φώλιασε μέσα της…έτοιμος με την παραμικρή κίνηση να χύσει.
Κινήθηκα λίγο και τη γύρισα ανάσκελα.. Μπήκα μέσα της έτσι. Τα πόδια της ήρθαν στο πρόσωπο μου. Έγλειφα αλλά αφηνίασα. Μου ήρθαν επιθυμίες από το παρελθόν.. και της είπα να μου δώσει ένα χαστούκι με την πατούσα της. Όσο μπαινοέβγαινα το ένιωθα πως θα χύσω. Πήρα τα πόδια της και τα χτύπησα με δύναμη πάνω στο πρόσωπο μου…μετά ξανά..ξανα… Δεν καταλάβαινα πόνο.. Δεν το περίμενε και νόμιζε μήπως χτυπήσω. Ένιωθα να χύνω μέσα της, με δύναμη, ενώ τα πόδια της στο λαιμό μου με πίεζαν. Ήθελα πιο δυνατή πίεση από τις πατούσες της στο λαιμό μου να με πνίξει! Έχυνα και φώναξα δυνατά ενώ και αυτή βογκούσε… Είδα μαύρους κύκλους από την ένταση και έχυσα τόσο δυνατά όπως σχεδόν παλιά..
Βγήκα προσεκτικά και έπεσα αποκαμωμένος δίπλα της.

Μου είπε πως τρόμαξε σε μια στιγμή μήπως πόνεσα από τα χτυπήματα με τα πόδια της. Χαμογέλασα. Πιάσαμε την κουβέντα και γνώρισα ένα πολύ κοινωνικό και ευχάριστο κορίτσι με φοβερό κορμί και όρεξη στο κρεβάτι..
Μου είπε στο τέλος… «αν ήξερα ποιος ήσουν δε θα σε άφηνα να μην πάρεις αυταρχικό μαζί μου». Γέλασα και της υποσχέθηκα την επόμενη φορά…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Marina
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Conan, Kaloeros

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2013
Αρχηγε καλωσορισες. Απολαυστικος οπως παντα. +1 απο μενα
17 Ιουλίου, 2013
αφού για τέτοιa είσαι ρε άρχοντα, άσε τα mainstream. Long live perversion!
21 Ιουλίου, 2013
Η επιστροφή σου, που ελπίζω να είναι μόνιμη, εύχομαι να ανοίξει μια κανούργια σελίδα στην πορνογραφία!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3