Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 48 10
Sex Studio 113806
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ζήτημα θα είναι να την είχα δει τρεις φορές στις τσάρκες μου. Είναι από τις περιπτώσεις που αν και δεν είναι η κλασσική καλλονή, έχει πολύ θετική αύρα και σε προδιαθέτει ευχάριστα. Θεωρείται μια από τις καινούργιες σχετικά παρουσίες στα studio, μιας και δεν έχει μεγάλη θητεία. Για κάποιο διάστημα την είχα χάσει, ώσπου ο φίλος και συνοδοιπόρος px75 την «πέτυχε» πριν λίγες μέρες στο Σ. Πάτση 40 και την τίμησε με καλές εντυπώσεις. Έτσι βλέποντας την στα σημερινά προγράμματα, δεν έχασα την ευκαιρία να τν «γνωρίσω καλύτερα» ση πρόγραμμα με 69..

Θα πρέπει να είναι γύρω στα 25 εάν την έκοψα καλά, με σπαστά μαύρα μακριά μαλλιά λίγο πάνω απ την μέση, με λίγες λευκές ανταύγειες.. Πρόσωπο απλό καθημερινό, χωρίς κάποιο άσχημο χαρακτηριστικό, αλλά ούτε και κάτι που θα σε εντυπωσιάσει. Μικρά σχετικά χείλη, παιχνιδιάρικα μάτια, γλυκό χαμόγελο που σε κερδίζει. Σώμα σε κανονικές διαστάσεις, με κάποια love handles τα οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιαισθητικά. Στήθος φυσικό, πολύ καλό στην αφή με μεγάλες πεταχτές ρώγες. Όσοι συνοδοιπόροι μου την έχουν δει, συμφωνούν απόλυτα ότι η περιφέρεια της είναι το δυνατό της σημείο.

Αρκετά κεφάτη και γελαστή ήρθε στο δωμάτιο, και αφού μιλήσαμε για λίγο ξεκίνησαν τα πρώτα προκαταρκτικά. Φιλάκια, χαδάκια, στο λαιμό, τα αυτιά το στήθος και τον υπόλοιπο κορμό μου. Κατά την προσφιλή μου τακτική, επικεντρώθηκα εγώ πιο πολύ στην περιποίηση της, μιας και είναι κάτι που μου αρέσει, με φιλάκια στον λαιμό και τα αυτιά της, ένα σημείο που όπως φάνηκε είναι ένα από τα ευαίσθητα της, αφού η συμμετοχή της ανέβαινε συνεχώς,. Πιπίλισμα στις μεγάλες ρώγες της που είχαν σκληρύνει αισθητά, οι αναστεναγμοί και τα βογγητά της έγιναν πιο έντονοι, με αποκορύφωμα την στοματική μου περιποίηση στο «γατάκι της» Αρκετή ώρα κατανάλωσα έτσι με την Στεφανία να αναστενάζει βαριά, να με χαϊδεύει, και να με προτρέπει για παραπάνω δράση με κάποιες ελαφρά πρόστυχες λεξούλες.

Αφού διέκοψα για λίγο το oral sex από πλευράς μου, συνέχισα να τη φιλάω σε όλο της το κορμί, το λαιμό και τα αυτιά της, κατι που δεχόταν με ευχαρίστηση, μέχρι την στιγμή που με ξάπλωσε ανάσκελα για το δικό της στοματικό. Καλό, χωρίς να είναι κορυφαίο, με κάποια χρήση χεριού, λίγα παιχνίδια με την γλώσσα, αλλά επί το πλείστον το κλασικό ανεβοκατέβασμα του κεφαλιού με άξονα τον «μικρό Cheyenne», σχετικό καραμέλωμα στα @@κια είχαμε, με καλή τεχνική, οπότε το αποτέλεσμα κρίνεται ικανοποιητικό.

Με δική της πρωτοβουλία ανέβηκε επάνω μου και με cow girl ξεκίνησε το sex. Βαθιά καθίσματα από πλευράς της για πλήρη διείσδυση, παραλλαγές στις γωνίες του σώματος της, έτσι ώστε άλλοτε να μπορούμε να φιλιόμαστε εναλλάξ στον λαιμό και τα αυτιά μας, άλλοτε να παίζω και να γλύφω το στήθος της, άλλοτε να αγκιστρώνομαι από τα καπούλια της. Συνέχεια με ιεραποστολικό, όπου το τέλος δεν άργησε να έρθει μέσα σε δυνατές αγκαλιές σε κλίμα gfe, ένα κλίμα που προτιμώ. Κρίμα που δεν πρόλαβα στα τέσσερα, γιατί όπως έγραψα και στο ξεκίνημα της κριτικής μου, η περιφέρεια της είναι χάρμα οφθαλμών.

Αρκετά φιλική και σε άνεση χρόνου έκατσε κοντά μου, για να μιλήσουμε για λίγα λεπτά. Με ευχαρίστησε, μου ζήτησε την άδεια (!!!!) για να φύγει, λέγοντας μου : «Μπορώ να φύγω? θα τα ξαναπούμε στο σαλόνι» . Φρεσκαρίστηκα. ντύθηκα, και ενώ ετοιμαζόμουν να φύγω καληνυχτίζοντας, βγήκε πρόσχαρη από την κουζίνα, με αγκάλιασε, και με καληνύχτισε με ένα πεταχτό φιλάκι στο στόμα.

Συμπερασματικά μια καλή κατάθεση με μια πρωτοεμφανιζόμενη και άπειρη –θεωρητικά –κοπέλα, η οποία όμως είχε διάθεση, γνώσεις και θέληση να με ικανοποιήσει και τα κατάφερε. Με πρωτοβουλίες, δεκτική αλλά και υπάκουη -εύστροφη μπορώ να πω -, αφού δεν χρειαζόταν να της δώσω εξηγήσεις για το τι ακριβώς θέλω, αλλά με τις στοιχειώδης κινήσεις και λογάκια μου καταλάβαινε αμέσως τι θέλω και το έκανε. Ακόμα το στοματικό της υστερεί συγκριτικά από τα καλυτέρα που έχω δεχτεί, χωρίς όμως να είναι κακό. Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα παράπονο, και μαζί της πέρασα μια χαρά.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Στεφανία, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού