Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 49 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 91843
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να πάω στουντιοτσαρκα τόσο γιατί αφενός είχα χάσει κάποια τηλέφωνα (ας όψονται οι κλέφτες) αλλά αφετέρου γιατί με είχε βαρέσει η μαλ... στο κεφάλι. Γενικά εκείνη τη μέρα δεν είχε απλά γαμηθεί ο Δίας αλλά είχε παρτουζοθει με Άρη και Ποσειδώνα και είχε έρθει ο Κρόνος και έκανε και cum in face. Προσπαθώντας τουλάχιστον να κλείσει η μέρα καλά ξεκίνησα την αναζήτησή μου για την Εμμανουέλα (ουκρανιδα μιλφ). Λόγω κρίσης δεν ήθελα να ρισκάρω, για αυτό έψαχνα κάποια παλιά στανταράκια.
Έχοντας πάει σε αρκετά στούντιο κατέληξα στο εν λόγω στούντιο με την ελπίδα ότι θα την έβρισκα αλλά αντί για αυτή βρήκα μία άλλη Εμμανουέλα (πιπίνι- κυριολεκτικά). Κοντοστάθηκα λίγο και σκεφτόμουν τι να κάνωΧμμμ;, να περάσω ή να φύγω μιας και έχουμε καεί Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!παλιότερα από πιπίνια διότι είμαι της φιλοσοφίαςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης πάμε σε ένα στούντιο για να κάνουμε σεξ και να το ευχαριστηθούμε και όχι να πάμε με μία μουναρα γυναίκα.
Τελικά, τόσο ο πρόσχαρος χαρακτήρας της (απίστευτο χαμόγελο), όσο και η παρατεταμένη αποχή με έσπρωξαν να πω το ναι. Ευτυχώς δικαιώθηκα και δεν έκλαψα τα λεφτά. Επέλεξα το πρόγραμμα με ακαποτο με μικρο σκόντο στην τιμή από 80 ευρώ σε 70 ευρώ.

Η Εμμανουέλα λοιπόν είναι ένα πιπίνι 1.68(περίπου – δεν πήρα και μεζούρα), με ωραίο φυσικό μικρομεσαίο στητό στήθος(ήθελα να παίξω ταμπούρλο πάνω τους) και με ένα απίστευτο κωλαράκι ( ότι πρέπει για Rnb μπατσάκια).

Στα του αγώνος : Μπαίνοντας μέσα η κοπέλα το πρώτο που έκανε ήταν να σπάσει το πάγο με λίγη συζήτηση, έτσι ώστε να βολιδοσκοπήσει τι θέλω και μου αρέσει. Ξεκίνησε με ωραία προκαταρκτικά (με φιλιά σε όλο το σώμα, ρουφήγματα, δαγκώματα και με ήπια χάδια) και συνέχισε μια πίπα το ίδιο καλή αλλά με μικρή διάρκεια (ίσως να φταίω και εγώ που δεν της είπα να συνεχίσει για παραπάνω ώρα – δεν ξέρω). Το μόνο μείον είναι ότι δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα @@. Ταυτόχρονα ασχολήθηκα με το μουνάκι της, το οποίο έδειχνε να απολαμβάνει.
Έχοντας ο tselos ξυπνήσει για τα καλά περνάει το προφυλακτικό και ξεκινάμε σε ιεραποστολικό, όπου συμμετέχει και φαίνεται να της αρέσει, συνεχίσαμε στα τέσσερα όπου αντέχει καλό σφυροκόπημα και εννοούμε καλό σφυροκόπημα (όπως ο βομβαρδισμός του Λονδίνου από το χίτλερ ή ο βομβαρδισμός του Βερολίνου από τους συμμάχους) όπου επήλθε αναπόφευκτα η κατάθεση. Στο τέλος κάθισε για 5 λεπτά και πιάσαμε μία κουβεντούλα (αφού εκείνη τη στιγμή δεν είχε κίνηση το studio).

Εν κατακλείδι, η κοπέλα τιμάει τα ευρώ που δίνεις και περνάς πολύ ευχάριστα μαζί της.


Υ.Γ.: Συνήθως δεν γράφω κριτικές παρά μονό αν μου κάνει κάτι μεγάλη εντύπωση.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση -μιας και είμαι μιλφολατρης- μου έκανε
εντύπωση τόσο ο χαρακτήρας όσο και η συμμετοχής της στο σεξ.
Υ.Γ.2: Η κοπέλα κάνει για GFE συνάντηση, κάτι που μου αρέσει αλλά μου φαίνεται
ότι κάνει και για PSE.
Υ.Γ.3: Εμφάνιση κοπέλας:9
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 8
Χώρος/καθαριότητα χώρου:9
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:9
Σχέση απόδοσης/τιμής :8

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2013
Με βρισκει απολυτα συμφωνω αυτο που εγραψες:να ευχαριστηθουμε σεξ κ οχι απλα να τον βαλουμε σε μια μουναρα"
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1