Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 176862
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καταρχάς να αναφερθεί ότι πρόκειται για την παρθενική εμφάνιση στο άθλημα επομένως δεν υπάρχει μετρό σύγκρισης με άλλες επαγγελματίες του χωρου. Οσα περιγράφονται βασίζονται στην αίσθηση που είχα μόλις βγήκα απο το studio.

Ο αρχικός στόχος διαφορετικός... αλλά λόγω απόστασης και ευκολια πρόσβασης κατέληξα στο Κασσανδρας 8, έχοντας βάλει στο μάτι τη Μονικα που είχα δει ότι είχε βάρδια.

Χώρος: η προσβαση με αυτοκινητο πανευκολη και για parking πολυ ανετα. Φτανω στο 8 Γ λοιπον αλλα μπερδεύτηκα αφού είδα δυο πόρτες!!! Τι να κάνω διάλεξα λοιπόν μια και μπήκα ( την αριστερή). Προχωρησα στο διάδρομο, στο τερμα πάλι δυο πόρτες, αυτή τη φορά μπήκα στη δεξιά. Βγαίνει μια ευσωμη κυρία, ευγενικότατη όσο δεν παίρνει και τη ρωτάω για τη Μονικα. Αυτή μου λέει είναι δίπλα, εδώ είναι η Νικολετα, θέλεις να τη δεις; Να τη δώ λέω και να σου σκάει μύτη. Κοντουλα γύρω στο 1,65 με μέτριο προσωπακι, δε με χάλασε, με μακρι ξανθο μαλλί και δυο πεπονακια σιλικονης. Αρχισε να κολοτριβεται και να μου ψιθυρίζει στο αυτί, πάμε θα περάσουμε καλά και τέτοια...Απτοητος εγώ σκεφτόμουν να πάω να δώ και τη Μονικα. Οταν είδα όμως το tattoo στο δεξί της γοφο, της λέω κατευθείαν φύγαμε!!! Κόλλημα!

Κοπέλα: αναμονή στο δωμάτιο κανένα δεκάλεπτο. Σκάει μύτη και αφού απολογηθηκε για την αναμονή λόγω φόρτου εργασίας ξαπλωσε και κατευθείαν στο παρασυνθημα. Κλαρίνο και καραμελωμα για αρκετή ώρα, αφου πρωτα ζητησε ευγενικα να ασχοληθώ με την πισω πορτα της. Κατόπιν προτροπης μου, ακομα θα εγλυφε... ξεκινήσαμε με cowgirl. Αίσθηση αρκετά καλή παρότι δούλευε απο το πρωί...Reverse cowgirl, ιεραποστολικο μέχρι που της ζητάω να γυρίσει στα 4. Θεα πολυ καλη, μικρο κολαρακι και το tattoo πρώτη μούρη. Καρφωμα ανελέητο και η Νικολετα να παρακαλαει να χτυπάω τα κολομερια της! Συμμετοχή αμέριστη με εκφράσεις του στυλ ξεσκισε με και τα συναφή. Εκεί λοιπον που μας χαζευω στον καθρέφτη και δίνω δίνω δίνω ...lights out....
Κάτι οι μαλακιες που σκεφτόμουν, κάτι το 10ωρο δουλειάς πριν τη συναντηση κάτι η ασιτια ολη μέρα...
...lights out...
Αναλαμβάνει λοιπόν αυτή και αφού με ξαπλώνει ξεκινά τη φλογέρα και το manual...ενώ μου έχει χωσει κυριολεκτικά το κολαρακι της στη μούρη. Το πάλεψε καμποση ωρα και αφου ξεκολλησα, με παρακάλαγε να τελειώσω ενω εγώ περιποιομουν το πίσω της σύστημα. Κάπως έτσι τελείωσε...

Πενταλεπτή κουβεντουλα περί ανέμων και υδάτων, άψογη συνεννόηση στα ελληνικά και μιας και βιαζομουν, την ευχαρίστησα και αποχαιρετιστηκαμε.

Υγ. Θα μπορούσα να μην μπω σε λεπτομέρειες του fail αλλά θεώρησα τη στάση της κοπέλας σωστή και θέλησα να το αναφέρω. Δεν έχω ιδέα τι θα έκαναν άλλες βέβαια ...

Υγ2. Συμμετοχή/υπηρεσίες κοπέλας θα έβαζα παραπάνω αλλά δεν "αφήνει" το σύστημα.. Στα μείον η πετσέτα προσώπου που φέρνουν για το ντουζ, έχει ξανά αναφερθεί νομίζω.

Υγ3. Κριτική απο smartphone δεν γράφεται... Μην το προσπαθησετε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
28 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού