Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 177282
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Διπλή κατάθεση σήμερα και πίνω λεμονόνερο για να αναπληρώσω ηλεκτρολύτες. Πρώτη στην Άντζελα στο Φ74 η οποία είναι και στανταράκι μου. Μετά κατηφόρισα προς Κασσάνδρας μιας και είχα καιρό να περάσω. Πήγαινα για την Σαβίνα αλλά μου είπαν ότι μάλλον σταμάτησε. Μετά ανάζήτησα την Μόνικα η οποία ήταν στο δωμάτιο. Τελικά κατέληξα στην Νικολέτα στο 8.

Όταν έφτασα η κοπέλα ντυνόταν ή μάλλον γδυνόταν. Ήρθε στο σαλόνι χαμογελαστή και ευδιάθετη. Εμφανισιακά είναι σύμφωνα με τις περιγραφές των προηγούμενων. Αφού καυλαντήσαμε αρκετά αποφάσισα να πάρω το πρόγραμμα των 80.

Μπήκε στο δωμάτιο την ώρα που σκουπιζόμουν μετά το ντους. Ανέβηκε στο κρεββάτι και στήθηκε στα 4 και άρχισε να χαϊδεύεται. Ανέβηκα και γω και άρχισα να την χουφτώνω. Αφού έβγαλε το κυλοτάκι της άρχισε να τρίβει το μουνάκι της. Άρχισα να της το τρίβω και γω αλλά έκανε την κίνηση που έκανε και στον άλλο συναγωνιστή όπου έκλεισε τα πόδια της σαν να μην ήθελε να την χαϊδέψω.

Πήρε το πουλί μου στο στόμα της και άρχισε μια μαεστρική πίπα σε pse στυλ. Βαθιά με φτυσίματα και γλύψιμο των μπαλακίων. Συνεχίσαμε με χαμουρέματα στα όρθια με φιλιά και γλυψίματα στο στόμα και στο στήθος και από τις δύο πλευρές. Κατόπιν ισπανική και μετά ένα ελαφρύ φεις φακ. 'Υστερα πάλι πίπα και στο τέλος πέρασμα προφυλακτικού για να αρχίσουμε το σεξ.

Αλλάξαμε 3 στάσεις. Πρώτη ήταν το ριβερς καουγκερλ. Εκεί μου ζήτησε να της βάλω δάχτυλο στον κώλο γιατί της αρέσει. Πράγμα που έκανα. Δεύτερη στάση κανονικό καου γκερλ. Και τρίτη στα 4 όπου την σφυροκόπησα δυνατά. Όταν τελείωσα είπαμε δυο κουβέντες και αποχώρησε.

Συμπερασματικά η κοπέλα είναι για pse καταστάσεις όπως η Μόνικα και η Τζούλια. Θα ήταν τέλεια αν έδινε και κωλαράκι. Η βαθμολογία ήταν η μέγιστη που μου επέτρεπε το σύστημα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικολέτα
zac123
Μέλος
Εγγραφή:
20 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
143
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού