Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824394
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πολλές οι δουλειές και πέρασαν μέρες μέχρι να τελειώσω την κριτική.

Υπηρεσία: Μπέτυ!!!!!, ευγενής, κερασε ποτό. Εργαζόμενες: Βίκυ, Πωλίνα, Δέσποινα. Θα ήταν η 1η φορά με όποια και να πήγαινα. Δύσκολη η επιλογή. Αποφάσισα Πωλίνα. Πρόγραμμα απλό.

Το μαγαζί πολύ καλό ως χώρος, στους κορυφαίους της Αθήνας. Α!, έχει διαγωνισμό, καθε Κυριακή βράδυ κληρώνει για έναν από τους πελάτες της εβδομάδας ένα δωρεάν πρόγραμμα (νομίζω το απλό)! Γενικά, σε οργάνωση είναι το πλέον προχω! Δωμάτιο όχι μεγάλο, αλλά πλήρες, με ντουζιέρα, νιπτηρα, σαπούνια και στα δύο, χαρτί για τα χέρια, σφραγισμένη πετσέτα «στουντιακού» μεγέθους, σφραγισμένες παντόφλες, A/C, TV, πλευρικός καθρέπτης στο κρεβατι.

Πωλίνα: Μακριά σπαστά μαλλιά κατω από τους ώμους με ανταύγειες. Πρόσωπο συμπαθητικό. ~1,65μ, όμορφο γυναικείο σώμα, στήθος φυσικό όχι ιδιαίτερα πλούσιο, ρόγες καλές και ανταποκρινούμενες. Ηλιοκοκκινισμένη (καμμένη πλάτη και ώμοι), ταλαιπωριόταν επιπλέον και από μπουκωμα-βήχα απότι διαπίστωσα εντός του γηπέδου.

«Εντός ... των τειχών» ή αλλοιώς «τα εν οίκω εν δήμω»: Ξεκινημα με φιλάκια σε λαιμό και στήθος, ωτο-φαγία, θηλο-φαγία, ενώ μού έβαζε και χέρι. Μετά από λίγη ώρα λάστιχο για στοματικό σε διάφορες παραλλαγές και χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές –καλό!!. Μπάλες δεν έφαγε. Ανταπέδωσα τα φιλάκια, βυζαξα, επέτρεπε να τη χαιδεύω απαλά και εξωτερικά, αλλά όχι για πολύ, το σάλιο μάλλον δεν το θέλει, δαχτυλοεισαγωγές δεν επιχείρησα. Μετά από τα προκαταρτικά, συνέχεια με ιεραποστολική στάση διανθισμένη ενίοτε με αγκαλιές. Αργές οι κινήσεις μου γενικά και όχι ιδιαίτερα βαθειές. Αίσθηση καλή, όχι αέρα-πατέρα. Η οργανική διέγερση πλήρης, αλλά κάτι έλειπε –το δωμάτιο σαφώς και δεν πήρε φωτιά. Έτσι αποφάσισα να μην δοκιμάσω cow-girl. Ανέβασα στροφές και τέλος. Ως σωστή επαγγελματίας βάθυνε τη διείσδυση τραβώντας με, και με κρατησε μέσα για λίγο. Σύντομη κουβεντούλα μετά, αποχαιρετισμός και αποχώρηση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού