Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824437
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απόγευμα καθημερινής στα πέριξ της Βικτώριας και η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο. Επίσης η μέρα μου δεν ήταν πολύ καλή και πηγαίνοντας στον προορισμό μου, είχα ήδη στο μυαλό μου να αναφέρω οτιδήποτε μικρό ή μεγάλο που θα με ενοχλούσε, όχι τόσο γιατί έχω ιδιαίτερα παράπονα από το συγκεκριμένο μαγαζί, αλλά γιατί ενοχλήθηκα όταν σε κάποιες όχι πολύ ευμενείς κριτικές σχηματιζόταν σειρά σχολίων που επιτίθονταν σε αυτούς που τις είχαν κάνει.
Η επίσκεψη στο στούντιο της Φυλής 104 ήταν προγραμματισμένη από την ώρα που διάβασα τις βάρδιες των κοριτσιών. Η Κέλυ ήταν εκεί και μετά από τόσα (συνήθως θετικά) σχόλια που διάβασα γι αυτή, θεώρησα ότι ήρθε η ώρα της προσωπικής άποψης. Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε πάντα κάποιους να περιμένουν στη σειρά και ποτέ δεν είχα την υπομονή να περιμένω. Τώρα όμως ήμουν αποφασισμένος.
Μπαίνοντας στο στούντιο το χαμόγελο μου κόπηκε μαχαίρι. Η Κέλυ ήταν απασχολημένη και υπήρχαν και άλλοι δύο συναθλητές στο σαλόνι.
«Την τύχη μου μέσα» σκέφτομαι. Ας είναι, αν ο ένας έφευγε αποφάσισα να περιμένω.
Την ίδια στιγμή βγαίνει για σαλονάρισμα μια κοπέλα (υποθέτω αλλά δεν στοιχηματίζω κιόλας μέσα στο μισοσκόταδο) ΤΟΥΜΠΑΝΟ, αληθινή πορνοστάρ. Ήταν η Νάνσυ και προς μεγάλη μου έκπληξη (και απογοήτευση καθώς η σειρά έμεινε ίδια) κανένας δεν την προτίμησε.
Έβγαλα το κινητό μου προκειμένου να περάσω την ώρα μου.
Είχε ήδη περάσει ένα εικοσάλεπτο όταν ακούστηκαν βήματα. Επιτέλους.
Εδώ πρέπει να βάλω μια παρένθεση και να μιλήσω για την Κέλυ.
Πρόκειται για μια κοπέλα πρόσχαρη στο σαλόνι, αλλά απέχει από το να χαρακτηρισθεί σεξοβόμβα. Το πρόσωπό της είναι καθαρό, το χαμόγελό της γλυκό, το στήθος της μεγάλο, το ύψος της είναι παραπάνω από το κανονικό (δεν είναι πάντως και ο Ντίβατς αν βγάλει τα δωδεκάποντα) όπως όμως και τα κιλάκια της (σύμφωνα πάντα με τα δικά μου γούστα). Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Και τώρα αρχίζουν τα καλά.
Οι προηγούμενοι φεύγουν και οι δύο. Έχω κάνει ρεκόρ στο παιχνίδι που έπαιζα και η κυρία επί της υποδοχής (aka τσατσά) με περιμένει χωρίς να γκρινιάξει. Εδώ πρέπει να σημειώσω – με την ελπίδα και την παράκληση να μην χάσει η γυναίκα τη δουλειά της- ότι μια συνάδελφός της σε ένα ρεσιτάλ αδιακρισίας και ασφαλώς γέλιου για τους υπόλοιπους, όταν κάποιος πελάτης της είχε ψιθυρίσει στο αυτί, το πρόγραμμα της αρεσκείας του, αυτή απάντησε μεγαλόφωνα: «ΓΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΟ 4».
Πλήρωσα 60 ευρώ για το πρόγραμμα foot fetish (στα ιδιαίτερα γούστα το συγκεκριμένο στούντιο είναι ίσως το καλύτερο της Αθήνας) και αποσύρθηκα στο δωμάτιο προκειμένου να κάνω ένα ντουζ.
Το δωμάτιο 3 όπως πάντα πεντακάθαρο και για όσους επιθυμούν πιο προχωρημένες καταστάσεις, έχει κλουβί, σταυρό δεσίματος και μια μεγάλη ποικιλία δονητών.
Αφού πέρασε λίγη ώρα, ήρθε η Κέλυ ομολογουμένως πολύ αεράτη. Έσπασε γρήγορα τον πάγο και αφού με ρώτησε τι ΑΚΡΙΒΩΣ επιθυμούσα προχωρήσαμε στα περαιτέρω.
Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ στις λεπτομέρειες (ενδεικτικά πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένο foot worship, blowjob, missionary (δις), doggy και cowgirl style) αλλά πρέπει να πω ότι η συνεύρεση κράτησε περίπου σαράντα λεπτά και δεν υπήρξε ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά που η κοπέλα να εξέφρασε δυσφορία. Επιπλέον πληροφορία για τους ποδολάτρες η εξαιρετικά σχηματισμένη πατούσα της (Νο 39-40), καθαρή, με την ιδανική μυρωδιά ελαφρού ιδρώτα.
Όταν τελειώσαμε παραμείναμε για λίγη κουβέντα.
Εν κατακλείδι η Κέλυ ήταν μια εξαιρετική παρέα που θα έπινες άνετα μερικές μπύρες μαζί της ή θα πήγαινες μαζί της γήπεδο. Έχει όμως τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε mistress υψηλών προδιαγραφών.
Τελικά δεν είναι τυχαία η πληθώρα υποστηρικτών της.

Βγαίνοντας θυμήθηκα ότι περίμενα ρέστα για τα οποία έκανα το κορόιδο μήπως και βρω κάτι άσχημο να γράψω, αλλά η ευγενέστατη βοηθός με περίμενε με τα χρήματα στην έξοδο.
Αυτή τη φορά όλα ήταν σχεδόν τέλεια και άξιζαν πολύ παραπάνω από την αμοιβή που πληρώθηκε, αλλά θα ήθελα να πω ότι ΓΕΝΙΚΑ τα εξηντάευρα και τα κατοστάευρα είναι μια μακρινή ανάμνηση για τους πολλούς. Θα επιθυμούσα μια πιο φιλική τιμολογιακή προσέγγιση από τη διεύθυνση αν και γνωρίζω ότι τα έξοδα δεν είναι εύκολο να συμπιεστούν λόγω της φύσης της επιχείρησης αλλά και της σχετικά πρόσφατης πλήρους ανακαίνισης του κτιρίου.
Οι βαθμολογίες σε συμμετοχή κοπέλας, συμπεριφορά υπηρεσίας, κατάσταση χώρου και σχέση απόδοσης τιμής προσέγγισαν το άριστα και είναι οι μέγιστες επιτρεπτές. Σε οτι αφορά το παρκιν, το καλοκαίρι είναι μάλλον εύκολο, εκτός Τετάρτης - Σαββάτου που τα πρωινά έχει λαική αγορά.
Ευχαριστώ για τη δημοσίευση και την ανάγνωση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
24 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουνίου, 2013
Συμφωνω μαζι σου στο "δώ πρέπει να σημειώσω – με την ελπίδα και την παράκληση να μην χάσει η γυναίκα τη δουλειά της- ότι μια συνάδελφός της σε ένα ρεσιτάλ αδιακρισίας και ασφαλώς γέλιου για τους υπόλοιπους, όταν κάποιος πελάτης της είχε ψιθυρίσει στο αυτί, το πρόγραμμα της αρεσκείας του, αυτή απάντησε μεγαλόφωνα: «ΓΙΑ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΟ 4»."
Απαραδεκτη οποια το εκανε. απλα Απαραδεκτη και τιποτα παραπανω. εγω στη θεση του θα εριχνα κανα καντηλι και θα εφευγα χωρις να περασω.
Σωστος εσυ που δεν αναφερεις το ονομα της κοπελας.
Δυστηχως και για μενα τα 40-50-60 + + + + ειναι παρα πολλα γι'αυτο και εχω καιρο να παω σε στουντιο
26 Ιουνίου, 2013
"Αυτή τη φορά όλα ήταν σχεδόν τέλεια και άξιζαν πολύ παραπάνω από την αμοιβή που πληρώθηκε, αλλά θα ήθελα να πω ότι ΓΕΝΙΚΑ τα εξηντάευρα και τα κατοστάευρα είναι μια μακρινή ανάμνηση για τους πολλούς. Θα επιθυμούσα μια πιο φιλική τιμολογιακή προσέγγιση από τη διεύθυνση"

Καλησπέρα
αδικο δεν εχεις, αν το ψαξεις λιγο καλυτερα θα δεις ομως οτι εχουμε εδω και 1,5 χρονο καποιες εκπτωτικες βαρδιες που τρεχουν στο studio.
Aν ερχοσουν δηλ σε εκπτωτικη βαρδια το προγραμμα της ποδολαγνειας που πηρες θα το πληρωνες 50 αντι για 60
ενω αν ερχοσουν σε βαρδια super προσφορας το προγραμμα της ποδολαγνειας θα το πληρωνες 40 αντι για 60
απλα αυτες τις τιμες τις εχουμε οχι για ολο τον κοσμο (ασχετους, περαστικους κτλ) αλλα μονο για "μονιμους" ,"γνωστους" πελατες του studio γιαυτο και τις ανακοινωνουμε καθε εβδομαδα
στο group μας στο FB
https://www.facebook.com/groups/141090379262528/?bookmark_t=group
αλλα και μεσω mail απο το site μας www.filis104.com
(απλα κανεις μια εγγραφη το μαιλ σου στο πεδιο newsletter κατω χαμηλα στην αρχικη μας σελιδα)

την επομενη φορα σκεψουτο-θυμησουτο καθοτι οσο ναναι σε συμφερει και εσενα και οποιονδηποτε αλλο...

φιλια
Φ
Φυλης104
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2