Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνια ενδεικτικη αλλα παντα μεσα στον Μαη.
Την Αντζελα την εχω παρει 3 φορες,τις 2 απο τις οποιες στο Ανδρ.Γεωργ.50.Επειδη ενας συναγωνιστης εγραψε πως την ειδε βραδυ στο Ερως βαζω εδω την κριτικη.
Η Αντζελα ειναι μια ψηλη κοπελα με απιστευτα γυμνασμενο σωμα και κωλαρα.Οπως σαλοναριζεται απο μακρυα δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο τα μοντελα που βγαινουν στην πασαρελα.Αλλα ακομα και απο κοντα δε χανει καθολου με τους κοιλιακους της να ειναι πετρα και η κωλαρα της τουμπανο.Χανει βεβαια στο στηθος οπου ειναι σχεδον πλακα.Μετριο προσωπο με ομορφα ομως ματια.Σκαω το 30αρι και μπαινω.
Μετα απο λιγο ερχεται η Αντζελα και εχουμε λιγα προβληματα στην συνεννοηση γιατι δε γνωριζει καλα ελληνικα ουτε αγγλικα,κατι που εικαζω πως θα εχει βελτιωσει αισθητα την ωρα που γραφεται αυτη η κριτκη.
Αρχικα πηγαινω διπλα της ορθιος και αρχιζω να την καταχουφτωνω καθως ξεντυνεται.Τριβω το εργαλειο πανω στην κωλαρα της και αυτη το πιανει και το βαζει αναμεσα στο στρινγκ.Παιρνει την πρωτοβουλια και γονατιζει πανω στο κρεββατι οπου με τραβαει και συνεχιζουμε το χαμουρεμα Γλώσσα.Δε δειχνει σημαδια βιασυνης και περναει καποτα με προτροπη μου.Ξεκιναει ενα πολυ καλο τσιμπουκι χωρις δοντι,επιτελους Θεε μου,κατα τη διαρκεια του οποιου εχει φερει την κωλαρα της κοντα να τη χαιδευω και να παιζω με τη μουναρα της.
Σηκωνομαι ορθιος για να βλεπω καλυτερα απο τον καθρεπτη οπου τη σταματαω και την αρχιζω σε mouthfuck.Πιανει τα χερια μου και τα βαζει στο κεφαλι της για να γινει ακομα πιο καβλωτικο το σκηνικο.Στην μπουρδελοκαριερα μου κατι τετοιο μονο η Μαρινα μου εχει κανει,οποτε thumbs up Αντζελα.
Δεν υπηρχαν περιθωρια για αλλαγες στασεων.Τη γυρναω προς τη μερια του καθρεφτη μπρουμυτα και αρχιζει το καρφωμα.Αυτη συμμετειχε με fake φωνουλες και με κινησεις των χεριων της οπου με τραβουσε προς τα πανω της αλλα και με κινησεις της κωλαρας της.
Οταν ερχοταν το τελειωμα την τραβηξα στα 4 οπου σαν αλλος Pierre Woodman εφτασα σε ακραιο χυσιμο.Αυτη βογγουσε δυνατα και εδινε μια τσοντιαρικη νοτα στην συνευρεση.
Καθησαμε λιγο στο κρεββατι και μετα ντυθηκε και με αποχαιρετησε με ανανεωση του ραντεβου για επομενη φορα.
Πολυ καλη η Αντζελα,την τιμησα ηδη 3 φορες με πολυ καλες εντυπωσεις.Το μονο που με αποτρεπει απο το να την κανω το μονιμο στανταρ ειναι το παρα πολυ μικρο στηθος της.Θελει καθοδηγηση αλλα τετοιου ειδους κοπελες με φτιαχνουν που ειναι δεκτικες και ακολουθουνε τις επιθυμιες σου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Blastbeat208
Τιμημένος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
201
Likes:
4.500
Πόντοι:
15.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού