Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 204302
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τον περασμένο Οκτώβριο ήμουν απ’ τους τυχερούς, που μπόρεσαν να συναντηθούν με την Μαρκέλλα (και μάλιστα δυο φορές σε διάστημα λίγων ημερών) πριν την ολιγόμηνη απουσία της.Οι αναμνήσεις μου απ’ αυτές τις συναντήσεις άριστες, αφού είχα περάσει πολύ καλά μαζί της, ξαναξύπνησαν στο μυαλό μου, όταν την ξαναείδα, κατά τη διάρκεια της τσάρκας μας, παρέα με τους PX 75, Cheyenne και Β.Μπαρούχο.Η κα Δήμητρα μας παρουσίασε όλο χαρά το αγγελούδι της, το οποίο εμφανίστηκε στο σαλόνι πρόσχαρο και χαμογελαστό.Φορούσε τα εσώρουχά της κι ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά μυωπίας, τα οποία την έκαναν ακόμη πιο όμορφη και γοητευτική.Τα μακρυά μαλλιά της είναι πλέον ξανθά και μου φάνηκε λίγο αδυνατισμένη, χωρίς όμως αυτό να χαλάσει τη γενικότερη όμορφη εμφάνισή της.Παραμένει το ίδιο όμορφη και ποθητή με το τουρλωτό και σφιχτό κωλαράκι της να κλέβει την παράσταση.
Μας χαιρέτησε ένα-ένα και κάθισε δίπλα μου, ίσως επειδή δε συναντηθήκαμε για πολύ καιρό και πιάσαμε κουβεντούλα.Το στούντιο εκείνη την ώρα ήταν άδειο από κόσμο και σκέφτηκα να περάσω στα ενδότερα.Δίστασα όμως και το άφησα γι’ αργότερα, νωρίς το πρωί.Κι αφού συνεχίσαμε τη βόλτα μας στο Γκάζι, επέστρεψα ξημερώματα Σαββάτου.Τα δωμάτια όμως ήταν γεμάτα κι η Μαρκέλλα έτρεχε απ’ το ένα στο άλλο, (αφού είναι πολύ δημοφιλής η κοπέλα).Οπότε περίμενα στο ένα σαλόνι, όπου ήρθε μετά από λίγα λεπτά το Μαρκελλάκι, για να με χαιρετήσει.Μ’ αγκάλιασε και μου είπε κλείνοντάς μου το μάτι όλο νόημα, «εμείς θα τα πούμε σε λίγο», δίνοντάς μου δυο φιλιά στα μάγουλα.Όταν ήρθε η σειρά μου, πέρασα στο δωμάτιο, έκανα το ντουζάκι μου και περίμενα υπομονετικά την κουκλίτσα.
Όταν ήρθε την υποδέχτηκα με μια ζεστή αγκαλιά και φιλιά στο λαιμό της.Απ’ την πρώτη στιγμή φάνηκε, ότι είχε τρελά κέφια και πολύ όρεξη για τρελίτσες.Με χούφτωσε, βάζοντας το χέρι της ανάμεσα στα πόδια μου, με φιλούσε παθιασμένα στο λαιμό και το στήθος και με βοήθησε ν’ απαλλαγώ απ’ τα ρούχα μου (πάντα περιμένω την κοπέλα ντυμένος, είναι θέμα αρχής).Αφού μ’ έγδυσε, μ’ έβαλε να καθίσω στην πολυθρόνα, που υπάρχει στο δωμάτιο κι ανέλαβε δράση.Φιλιά σε όλο μου το σώμα, ξεκινώντας απ’ το λαιμό, μέχρι που έφτασε ανάμεσα στα πόδια μου.Γι’ αρκετά λεπτά τα’ αρχίδια μου έγιναν έρμαιο στις ορέξεις της, χρησιμοποιώντας με τέλεια τεχνική τη γλώσσα και το στόμα της.Με είχε ερεθίσει τόσο πολύ, που της ζητούσα, να μη σταματήσει.Αλλά, αντίθετα να συνεχίζει και μάλιστα πιο έντονα.Τόσο πολύ μου άρεσε.Ο μικρός manager όμως περίμενε ανυπόμονος τη σειρά του.Του πέρασε με μαεστρία το προφυλακτικό, με το στόμα της, και του επιτέθηκε με μανία.Χτυπήματα στη γλώσσα της, φτυσίματα, έντονα ρουφήγματα, βαθυές καταπόσεις, εναλλαγές στο ρυθμό (πότε έντονα και πότε αργά κι αισθησιακά), καυτές και γκαβλιάρικες ματιές, χρήση του χεριού της με ιδανικό τρόπο κι όσο έπρεπε είχαν ως αποτέλεσμα ο ερεθισμός μου να φτάσει στο ζενίθ.Επειδή φοβήθηκα μην έρθει πρόωρα το τέλος και για να ηρεμήσω λιγάκι, την σταμάτησα μετά από αρκετά λεπτά, παρόλο που με είχε τρελάνει με τις καυτές περιποιήσεις της.
Της έβγαλα τα εσώρουχα κι όπως ήμουν έτσι καθισμένος στην πολυθρόνα, έφερε το μουνάκι της στο ύψος του προσώπου μου.Ήταν πλέον η σειρά μου, να κάνω παιχνίδι.Αρχικά, ασχολήθηκα με τα εξωτερικά του χείλη, ενώ με τα δάχτυλα μου, τα οποία ύγραινα με τη γλώσσα μου, και με απαλές κινήσεις, προσπαθούσα να «ξυπνήσω» την κλειτορίδα της.Μέχρι, να κολλήσω το στόμα μου πάνω της σα βεντούζα και να αρχίσω, να τη ρουφάω και να την πιπιλάω έντονα.Οι αναστεναγμοί, ο τρόπος που πίεζε το κεφάλι μου, με το χέρι, πάνω της και τα έντονα κουνήματα της λεκάνης της μαρτυρούσαν, ότι ήμουν σε καλό δρόμο.Την άφησα έτσι όπως ήταν, σηκώθηκα, πήγα από πίσω της και συνέχισα το έργο μου, βυθίζοντας τη γλώσσα μου μέσα στη μουσκεμένη και υγρή τρύπα της, ενώ έφαγε και μερικά σκαμπιλάκια στο κωλαράκι της για προθέρμανση.Μετά από λίγο την πήρα αγκαλιά και την έβαλα ανάσκελα στο κρεβάτι.Κι αφού ασχολήθηκα για λίγο ακόμη με το πανέμορφο μουνάκι της, ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο.Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό, με αργές κι αισθησιακές κινήσεις, αγκαλιές, φιλιά στο λαιμό και το ενισχυμένο στήθος της, με την Μαρκέλλα να ελέγχει το βάθος της διείσδυσης, έτσι όπως είχε τυλίξει τη λεκάνη μου με τα πόδια της.Αφήσαμε το κρεβάτι και συνεχίσαμε στο πάτωμα, πάλι σε ιεραποστολική στάση, για να αλλάξουμε μετά από λίγα λεπτά έντονου σφυροκοπήματος, με την κουκλίτσα στα τέσσερα μπροστά στον καθρέπτη.Το θέαμα, με το σφιχτό κωλαράκι της Μαρκέλλας μπροστά μου, ήταν υπέροχο.Τα είδωλά μας στον καθρέπτη μεγάλωναν ακόμη περισσότερο τον ερεθισμό μας.Ο ρυθμός μου αυξανόταν συνεχώς, μέχρι που δε μπόρεσα να αντέξω άλλο και τελείωσα μέσα της.
Μείναμε για λίγο έτσι αγκαλιασμένοι.Κι αφού σκουπιστήκαμε για να στεγνώσουμε τα ιδρωμένα κορμιά μας, την βοήθησα να ντυθεί.Φιληθήκαμε στα μάγουλα κι αποχώρησε, αφού την περίμενε κόσμος. Μετά από αρκετό καιρό που ξανασυναντηθήκαμε, μπόρεσα να διαπιστώσω, ότι η συμπεριφορά της κι οι υπηρεσίες της παραμένουν κορυφαίες.Προσφέρει τον καλύτερο εαυτό της, για να ικανοποιήσει τον πελάτη της, χωρίς να βιάζεται και το κυριότερο φαίνεται, ότι απολαμβάνει αυτό που κάνει.Μετά από λίγο αποχώρησα κι εγώ, αρκετά κουρασμένος, αλλά απόλυτα ικανοποιημένος κι ευχαριστημένος κι από αυτή τη συνάντησή μου με την Μαρκέλλα.Έκανα μια στάση στο Δεληολάνη στη Συγγρού για παγωτάκι, για να δροσιστώ, πριν να γυρίσω στο σπίτι μου για ξεκούραση κι ύπνο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
Υπηρεσίες
Manager69
Σπουδαίος
111
Πόντοι:
3.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική