Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824399
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σαββατο πρωι και μιας και ημουν φορτωμενος περασα απο το στεκι της Αντζελας να κανω καταθεση.
Σχετικα ευκολο το παρκαρισμα πραγμα ασυνηθιστο για την περιοχη και παντα η ευγενικη υποδοχη να συστηνει την καλη και διαλεχτη πραματεια της και εγω σαν τον Σουλειμαν τον Μεγαλοπρεπη να αναρωτιεμαι ποιο απο τα ουρι που ξεπροβαλαν μπροστα μου να διαλεξω.
Μου εκατσε το χαμογελο το ναζι και τα πιασιματα της Κελλυ πληρωσα για φουλ προγραμμα μετα αυταρχικου και αφου με κερασαν ποτακι πηρα τον ανηφορο για το 4.
η καθαριοτητα σιγουρα δεν συγκρινεται με τιποτα και στο συγηκεκριμμενο δωματιο αισθανεσαι και ενα δεος καθοτι και το ντεκορ με την κλουβα τον σταυρο τον παγκο και τα λοιπα ειναι εντυπωσιακα και θυμισουν Μοναχο και βαλε αλλα και η καταπληκτικη βιτρινα με τα τοσα παιχνιδια που περιεχει εντος .
Αυτα χαζευα οταν ανοιξε ξαφνικα η πορτα και μπηκε η Κελλυ και αν και ολο γλυκα αρχισε να μου φωναζει τι κανω να πεσω στα ποδια της και να αρχισω να την προσκυνω,πραγμα το οποιο δεν καθυστερησα.
η συγκεκριμμενη κοπελα ειναι η αμαρτια προσωποποιημενη (κατα τα γουτσα μου φυσικα) αφρατουλα χωρις να ειναι παχια με τελεια βυζακια κωλαρακι χωρις ιχνος περιτου λιπους και χειλαρες ατελειωτες μακρι μαλί και χαμογελο οταν το δειχνει.
Μου φορεσε λουρι και με πηρε το μαστιγιο της και με πηγε στο τεραστιο κρεββατι οπου συνεχισα να γλυφω τα ποδια της τις πατουσες της και τα δαχτυλακια της εκεινη μου φωναζε αλλα ολα αλλαξαν οταν το γλκυψιμο μου συνεχιστηκε πιο ψηλα και κατεληξε στο υπεροχο και μοσχομυριστο μουνακι της το οποιο για εμενα ηταν πραγματικα αποκαλυψη.
Δεν θα συνεχισω με λεπτομερειες αλλα το παιχνιδι εξελιχθηκε σε τρελλα και εγω χωρις την χρηση του μαστιγιου κατεληξα να γινω σκλαβος της μονο και μονο απο την θυληκοτητα που εκπεμπει αυτο το πλασμα .
Καποια στιγμη και σταζοντας συνεχεια τελειωσα με μανια και τοτε ηρθε διπλα μου και καθησε για αρκετη ωρα και μιλησαμε για ενα σωρο θεματα κανοντας με να αισθανομαι σαν να γνωριζομαστε χρονια.
Κατι που δεν μου εχει ξανατυχει με κοπελλες αυτου του χωρου γι αυτο μκαι μπαινω στην διαδικασια να γραψω και την κριτικη αυτη.
Κελλυ μου εισαι Θεα κολαση και παραδεισος μαζι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 08, 2013
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
PARAMOUNT
Μέλος
Εγγραφή:
31 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού