Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μετα απο τσαρκα στην περιοχη και χωρις να υπαρχει κατι αξιολογο μπαινω στο Ερως16.Η τσατσα φωναζει την κοπελα και βγαινει ενα γλυκο μπιμπελο.Υψος γυρω στο 1.55,λεπτο σωματακι,μικρο στηθος και ομορφο κωλαρακι.Μολις βγηκε στο σαλονι η τσατσα φωναξε την επικη ατακα "Να το το κοριτσι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙ" LOL.Εδωσα το 30αρι και περασα.
Τις προαλλες ειχα πηδηξει πρωτη φορα 8.30 το πρωι στη ζωη μου στον Βαρδαρη,αυτη τη φορα πηδηξα πρωτη φορα ακουγωντας διαφημισεις απο το ραδιο σε ολη τη διαρκεια.Με θεριζε και ο πονοκεφαλος εκεινο το μεσημερι και παραλιγο να κοιμηθω.
Βαλτε κανα cdακι ρε παιδια με αναλογη αισθησιακη μουσικη.Τεσπα.Σκαει η Φλωριτα και βγαζει τακουνια και τα ρουχα της και παθαινω σοκ.Ειναι σαν παιδι.Τη ρωταω ποσο χρονον ειναι και μου λεει 19.Χμμμ; Παλι καλα μη παμε και μεσα.
Ηρθε στο κρεββατι και χωρις πολλα πολλα αρχισε προκαταρκτικα τα οποια περιλαμβαναν κυριως χαδια και φιλια στην περιφερειακη περιοχη της κοιλιας μου,weird καταστασεις.Μετα αρχισε να μου χαιδευει το εργαλειο αλλα στο χερι της φορουσε ενα καρο βραχιολια σαν αυτα που αγοραζουν οι αναρχικες απο τη Βαρκελωνη και με τραυματιζε.Της ειπα να περασει καποτα οπου αρχισε ενα καλο τσιμπουκι,βαθυ με το μονο μειον να καρφωνει τους αγκωνες της πανω μου.Ειναι πολυ αδυνατη με αποτελεσμα να εχω 2-3 κοκκαλα της μονιμα καρφωμενα στην κοιλια και στα πλευρα.
Δεν αργησε να μου σηκωθει και την εβαλα στο πλαι.Πολυ σφιχτο και υγρο μουνακι.Συμμετειχε με χαδια και φωνουλες που εφτιαχναν την κατασταση.Το δερμα της πολυ απαλο.Εβλεπα στον καθρεφτη απεναντι πως εμπαινε στο μουνακι της και γουσταρα.Το τελος ηρθε με αρρωστο χυσιμο που ειχα καιρο να ζησω.Σηκωθηκε ντυθηκε στα γρηγορα και "Γεια σουουουου".Μετα καθως εφευγα ηταν στο κουζινακι και οπως με ξαναειδε παλι "Γεια σουουουουου".
Δεν ηταν ασχημη καταθεση αλλα καλο θα ηταν να παιρνει λιγο περισσοτερες πρωτοβουλιες.Επισης ελπιζω να ειναι οντως 19 οπως ειπε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Φλωρίτα
Blastbeat208
Τιμημένος
201
Πόντοι:
17.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance