Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 91 10
Sex Studio 165582
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πέμπτη 13.06.2013 και περί ώρας 01:30.
Οι πορνικοί δείκτες,υψηλότατοι..Ο υπογράφων μετά Υπασπιστού ,μετά το φιάσκο του X-bar, με την υπερτιμολογημένη 2 on 1 παρτούζα,από όλα τα εκδιδόμενα θήλεα (βλ. σχετικό νήμα),αποφασίζουμε να αναζητήσουμε αλλού την Ηδονή και την Λαγνεία.
Πετάδειν,εισερχόμεθα στο πορνόσπιτο Αριστοτέλους 6,σαλονάρισμα από ένα θήλυ εκπάγλου καλλονής,μελαγχρινή Ρουμάνα έφερνε στην Catharine Zeta-Jones (νομίζω Βανέσα) 150 ευρώ per παίχτης με extra ball,fore-play,ισπανικό,πρωκτικό για μια (1) ώρα..now your talking..το σκεφτόμαστε,αλλά ο γέρο-Λαδάς,που κρύβω μέσα μου,δεν με αφήνει να ενδώσω.Αποφασίζουμε να δούμε και το απέναντι πορνόσπιτο,Αριστοτέλους 5,όπερ και εγένετο.
Βάρδια:
1.η μελαγχρινή Ρομπέρτα (160εκ. 55 κιλά,περίπου),μια συμπαθητική μικρή αγελαδίτσα,η οποία ενδείκνυται για παίκτες που δεν έχουν απογαλακτίσει σωστά..5άρια βυζιά,πιτσιρίκας,γεμάτα,μεστά,τραγανά,σφικτά,αρκούντως μαλακά,νατουράλε με την απαιτούμενη χαλάρωση λόγω βάρους και όχι γήρατος.Το θήλυ έχεi κάποια παραπανίσια κιλά,τα οποία όμως το κολακεύουν,θυμίζει εκείνη την μικροκαμωμένη θείτσα ,με τα αγελαδινά μαστάρια,που μικρός στοίχειωνε τις φαντασιώσεις σου και εξαιτίας της επαιζες ολημερίς το πουλί σου..έχει μικρή κοιλίτσα,την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για χερούλι ή μαρσπιέ.
2.Αλεξία,μελαγχρινή Christina Αguilera (160εκ. 45 κιλά περίπου),καυλόφατσα με μικρά πεταχτά μασταρίνια (εκ του μανταρίνια),το εν λόγω θήλυ ενδείκνυται για λάτρεις της Rn'B σκηνής,αφού μοιάζει τρομακτικά με τα πορνίδια ,που υπηρετούν αυτό τη μουσική σκηνή.

Πριν προλάβει η τσατσά να αρθρώσει το πρόγραμμα ,κάνουμε την Εωσφορική πρόταση-πρόσκληση μας: ΠΑΡΤΟΥΖΑ! Αφού τα θήλεα το επεξεργάστηκαν διεξοδικώς (1.3 sec),απάντησαν καταφατικά,με την Αλεξία να διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις για την απόδοση της,εξαιτίας -κατά δήλωση της - της απειρίας της.

Τιμοκατάλογος:
2 on 1: 80 ευρω το άτομο,extra ball,fore-play,ισπανικό,μασαζ για μια (1) ώρα
2 on 2: 150 ευρώ το άτομο,extra ball με αλλαγή,fore-play,ισπανικό,μασάζ για μια (1) ώρα
επιλέχθηκε το latter..

Στα του αγώνα:
round 1

Εμείς μπρούμυτα και τα κορίτσια να μας κάνουν μασάζ,με αλοιφές.Η Ρομπέρτα σε μένα και η Αλεξία στον Υπασπιστή,διάρκεια (5 λεπτά).Πρώτα ζευγάρια εγώ με την busty Ρομπέρτα και ο Υπασπιστής με την Αλέξια.
Ισπανικό άνευ καπότας, πίπα με καπότα,γλυφομούνι (πολύ καθαρές και οι δύο).όσο εγώ παίρνω στα τέσσερα την βυζαρού Ρομπέρτα,η Αλεξία πιπώνει τον Υπασπιστή,η οποία δεν δυσανασχετεί για το πολύωρο τσιμπούκι
Εγώ χουφτώνω βυζάρες Ρομπέρτας,μασταρίνια Αλεξίας,αλλά και τα κωλομάγουλα αυτών.Όσο παίρνω στα τέσσερα την Ρομπέρτα και έπειτα από παραίνεση μου η Αλεξία,αρχίζει να μου χαιδέυει τα κουδουνάτα αρχίδια μου ,αλλά και να τα χαζογλύφει..Ηδονή στη νιοστή δύναμη

Στην συνέχεια η Αλεξία καβαλά τον συμπαίκτη,το πήδημα σε αυτήν την στάση συνεχίζεται για λίγη ώρα,ώσπου χύνει ο Υπασπιστής και αποσύρεται στο ντους.Τώρα εγώ γαμάω στα τέσσερα την Ρομπέρτα,με την Αλεξία,στην αγκαλιά μου ,δίπλα να μας χαιδεύει (χαιδευε την Ρομπέρτα,εμένα μου τράβαγε τα αρχίδια) και να με ταίζει τα μανταρίνια της ,αυθωρεί και παραχρήμα χυνώ,τρεμάμενος.Αποχωρώ προς το ντουζ, λέμε στα κορίτσια να κάνουμε ένα μικρο διάλειμμα,αυτές καπνίζουν και όλοι μαζί συζητάμε σαν μην συμβαίνει τίποτα το λάγνο,το δολερό,το μεφιστοφελικό,σαν να είμαστε παλιοί φίλοι σε καφετέρια,ντυμένοι και λέμε τα νέα μας (Οποία οικειότης!).

round 2
ο υπογράφων γλύφει το φρεσκοπλυμένο μουνάκι της Αλεξίας,χαζοζουλώντας τις μπαλάρες της Ρομπέρτας,η οποία επιδίδεται σε ένα κλαρίνο στον Υπασπιστή,διαστημικό,αέναο,ηρωικό,ατέρμονο,ακούραστο.Βλέποντας αυτά,την επαγγελματική ευσυνειδησία της Ρομπέρτας,την χαρωπή ,ένεκα αιδοιολειχίας Αλεξία και την χαυνωμένη φάτσα το Υπασπιστή,λόγω άκρατου ΔΙΟΝΥΣΙΑΣΜΟΥ,επήλθε στύσις ΔΥΝΑΤΗ,στύσις ΦΟΒΕΡΉ,στύσις ΤΡΟΜΕΡΗ (its all in the mind).
Λίγος,τυπικός,αχρείαστος πεοθηλασμός μετά περικαυλίδος από την Αλεξία και μπαίνω μέσα της ιεραποστολικά,μετά έρχεται αυτή από πάνω,ενώ ο Υπασπιστής έχει αρχισει να σφυροκοπά στα τέσσερα την Ρομπέρτα,διατάζω την Ρομπέρτα να μου ζουλήξει τα αρχίδια,τα οποία είναι μεσα στο οπτικό της πεδίο,οχι μόνο το κάνει αλλά αρχιζει και να τα καραμελώνει. Το τέλος είναι κοντά,γυρίζω την Αλέξία στα τέσσερα και χύνω..
Ο Υπασπιστής έχει κρυφτεί κάτω από τις βυζάρες της Ρομπέρτας (cow-girl) και την ξεμουνιάζει σαν πιθήκι (χτυπιέται σαν σε επιληπτικό RAPTUS),το τέλος ζυγώνει και για αυτόν...
Αποκαμωμένοι,Τρισευτυχισμένοι,Χαυνωμένοι κανουμε λίγο pr,chatting σε ένα κλιμα εξαιρετικό..It was a foursome well done!
καθ όλη την διάρκεια του session,υπήρχε πολύ καλή χημεία,αστεία έδιναν και έπαιρναν,τα κορίτσια δεν δυσανασχέτησαν πουθενά,είμασταν πολύ ευγενικοί μαζί τους και το ανταπέδωσαν ,δεν προσπάθησαν να αποφύγουν τίποτα.Θα επιμείνω στον εξαιρετικό και φιλοπερίεργο χαρακτήρα των κοριτσιών,να μάθουν,να περάσουν καλά,να δώσουν ηδονή.
Ήταν,προς το παρόν,η πιο VFM παρτούζα,που έχουμε συμμετάσχει..

Υγιαίνετε!
Σας εύχομαι Άκρατο Πορνισμό και ιλιγγιώδη Διονυσιασμό

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Ρομπέρτα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Αλεξία
Υπηρεσίες
ΠΑΝΔΑΜΑΤΩΡ
Μέλος
Εγγραφή:
9 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
28
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2013
πάντα τέτοια σας εύχομαι!!!Μεγάλο χαμόγελο
19 Ιουνίου, 2013
η επήρρεια του πορνισμού και του διονυσιασμού , σε κάνει να γράφεις και να πράττεις ηδονιστικά και ευφοριστικά !

υποβάλλω τα πορνικά σέβη μου !
19 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλημέρα σας,το ίδιο επιθυμώ και δι υμάς
19 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τιμή μου Rector (academia)
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4