Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 173538
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Διαβασα καποιες κριτικες συναγωνιστων, την ειχα βαλι στο ματι απο καιρο και ετσι αποφασισα να την δοκιμασω. Η αληθεια ειναι οτι σαν παρουσια δεν με πολυ τρελαινει οποτε και ημουνα διστακτικος τοσο καιρο στο να περασω μαζι της.
Αφου πηρα την αποφαση και βρεθηκα στο στουντιο περασα μεσα με το απλο προγραμμα στα 30 ευρω.
Ηρθε στο δωματιο η κοπελα στο μεσαιο, και αμεσως αφου ειπαμε ενα γεια και τα τυπικα πως σε λενε απο που εισαι, αρχισε τα γλωσσοφιλα Λύπη κατσε ρε κοπελα μου την λεω ειπαμε(δεν τα πολυ γουσταρο αυτα με κοπελες του χωρου)οποτε και την σπρωχνω πισω, αυτη δεν χαμπαριαζει και μου ξανα ορμαει χαχαχα παει λεω μπλεξαμε με τρελη. Τελος την καταφερα και ειχαμε μια ποιο νορμαλ επαφη μονο με τα χειλη. Στην συνεχεια και αφου καταφερε να μου τον κανει καγκελο χωρις πιπα ξεκιναει μια μετρια θα ελεγα πιπα, μετα απο λιγο την ειπα να ξεκινησουμε το σεξ και ετσι αυτη ανεβηκε απο πανω.
Το παλεψε πολυ σε αυτη την σταση αλλα σε καποια φαση φανηκε να ειναι καπως κουρασμενη, ετσι την εβαλα αυτην απο κατω και σε εκεινη την σταση και με τα ποδια της σχεδον πανω στην πλατη μου ηρθε και το τελος. Κατσαμε για λιγο αγκαλια και μετα μου πεταξε και το κορυφαιο, 'εχω τρομερο πονοκεφαλο' λεω και εγω απο μεσα μου παλι καλα γιατι αμα ησουνα νορμαλ θα μου εβγαζες την ψυχη χαχα. Αυτα τα ολιγα περασα με την 23 χρονη πορτογαλεζα, ιζαμπελα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Iζαμπέλα
TW
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού