Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 148 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Μάγια την είχα δει αρκετές φορές σε τσάρκες μου και μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Πρόσφατα με τον mpouzoklido είχαμε πάει και την είχε τιμήσει με πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά και σε επαναληπτική κατάθεση απεκόμισε το ίδιο καλές εντυπώσεις.
Η Μάγια είναι μια κοπέλα καστανόξανθη τώρα, με όμορφο σώμα και ναζιάρικο προσωπάκι ειδικά όταν φοράει τα γυαλάκια της, είναι ακριβώς όπως στις φώτο. Το μόνο αρνητικό είναι το στήθος της, όπου είναι μικρό και πεσμένο. Πάντως εγώ το προσπέρασα.

Το δωμάτιο πεντακάθαρο με άνετο ντουζ σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες και ένα στρογγυλο κρεββάτι, το οποίο όπου και να το βλέπω με τρελένει αφάνταστα.

Ντουζάκι και πριν προλάβω να τελειώσω σκάει μύτη το μωρό και στήνεται στο κρεββάτι και αρχίζει ένα σόου όπου τριβότανε, μου άνοιγε τα πόδια, στηνότανε στα 4. Όπα λέω
εδώ είμαστε και κάνω να την πλησιάσω.
Η φώτο της λέω που έχεις με τα γυαλάκια είναι πολύ καβλωτική.
Θες μωρό μου να τα βάλω? με ρωτάει.
Ναι της λέω και φεύγει και πάει στην κουζίνα και έρχεται φορώντας τα.
Πάει στον στύλο και μου ξεκινάει ένα χορό και αφού την έχω πλησιάσει με ξεκινάει στα τριψίματα, και μου σηκώνει το πόδι της για να της τρίψω το μουνί της.
Σκύβει και με αρχίζει σε γλύψιμο @@ και γύρω περιοχής. Με τραβάει στο κρεβάτι όπου μου φοράει προφυλακτικό και αρχίζει ένα αργό και βασανιστικό τσιμπούκι μέχρι το λαιμό, και μου ανοίγει πάλι τα πόδια της σε σωστή θέση για να μπορώ να δαχτυλοσκοπήσω.

Την ξεκίνησα σε ιεραποστολικό όπου δεν έχει πρόβλημα στο να ανοίγει τα πόδια της σαν σπαγγάτο, με πολλά βογγητά, δείχνει ότι συμμετέχει. Μετά ξανά πάλι πίπα, όπου έκατσε επάνω μου και κοιτώντας το καθρέπτη άρχισε να κουνιέται.
Ακολούθησε 3ος γύρος πίπας (μου έκανε εντύπωση Χμμμ;) για να μου στηθεί μετά στα 4, όπου όντως η κωλάρα της είναι υπερθέαμα και κοιτώντας τον καθρέπτη άρχισα να σφυροκοπάω δυνατά. όπου κάπου εκεί ήρθε το τέλος. Σε όλη μας τη συνεύρεση το πρόσωπό της ήταν μες την καύλα φορώντας αυτά τα γυαλάκια, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.
Ξέρει να παίρνει πόζες και να σε κοιτάει ναζιάρικα, να σου μιλάει και να σε φτιάχνει.
Για μένα η Μάγια τίμησε στο έπακρο τα λεφτά που πήρε, συνδύασε gfe & pse με το δικό της τρόπο, έδειξε μεγάλη όρεξη στο να με ικανοποιήσει σε ότι ήθελα, δεν βιάστηκε παρόλο που στην αρχή χτύπησε η πόρτα του στουντιο και κάποιος συναγωνιστής με περίμενε να τελειώσω για να την δει.
Πριν φύγει τα είπαμε λιγάκι, θημήθηκε τον Mpouzoklido και μου είπε ότι μας περιμένει για παρτούζα. Μεγάλο χαμόγελο (ετοιμάσου mpouzoklide Money Mouth)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.874
Πόντοι:
5.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2013
+1 απο εμενα
Με "εφτιαξες" φιλε Μεγάλο χαμόγελο
Στα υποψην η Μαγια.........
(Updated: 14 Ιουνίου, 2013) 14 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Νομίζω πως της αξίζει μία ευκαιρία. Ας σε φτιάξω μια φορά και εγώ. Όλο εσύ με φτιάχνεις. Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2