Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 173526
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ιζαμπέλα από Πορτογαλία, 23 ετών, κοκκινομάλλα, κοντούλα αλλά πολύ θελκτική γυναίκα, ωραία μικρά αλλά ζουμερά στήθη και απίθανη κολάρα συνδυάζουν, ένα όμορφο σύνολο. Πάρα πολύ κοινωνική, κάθεται με τους πελάτες στο σαλόνι και κουβεντιάζει, είναι free style γενικά, κάπως έτσι της έπιασα την κουβέντα και εγώ, με παρότρυνε να περάσω, ζήτησα μια μικρή διορία να το σκεφτώ, και τελικά το πήρα απόφαση, έδωσα τα 30 και πέρασα στο δωμάτιο.

Τρελοκομείο κανονικό, άλλα έχει γλυκιά τρέλα, μου όρμησε μπαίνοντας και αλλάξαμε παθιασμένα γλωσόφιλα, η μικρή ανέβηκε αμέσως, το ίδιο και εγώ, χαδάκια πολλά και ακόμη περισσότερα στο κρεβάτι και αφού μου τον έκανε κάγκελο την παρότρυνα να με βάλει το προφυλακτικό και μόλις το έκανε την ανέβασα από πάνω χωρίς καν να την αφήσω για πίπα, ήθελα να την γαμήσω και της το είπα στα ίσια, το ήθελε και αυτή πολύ και γαμήθηκε σκληρά καρφώνοντας δυνατά τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της, λες και είχε να γαμηθεί χρόνια.

Στη συνέχεια ιεραποστολικά, τον πήρε βαθιά όλον, και γαμήθηκε με πολύ πάθος, γύρισε το μάτι της (όπως θα έλεγε και κάποιος εδώ μέσα), και κατόπιν στα 4, στήθηκε όμορφα και την σφυροκόπησα δυνατά, το άντεξε, και συμμετείχε και εδώ δυνατά, και φινάλε ε σε ξαπλωτό πισσωκολητό δίνοντας ρέστα και οι διό μας φτάνοντας κυριολεκτικά στα άκρα από άποψη αντοχής. Μου φύγε η ανάσα αλλά και αυτή λαχάνιασε από την υπερπροσπάθεια, η καρδιά της κτυπούσε ταμπούρλα και το ένιωθα, το ίδιο και η δικιά μου. Χαλάρωσα, ντύθηκα, και με περίμενε στο σαλόνι να με αποχαιρετήσει, με φιλιά και αγκαλιές, ένας συναθλητής μπήκε εκείνη την ώρα, μην την χάσεις του είπα, αλλά εκείνος αποχώρησε, βγήκα έξω, ήμουν πανευτυχής που το έζησα και ήταν καλά, πραγματικά πολύ δυναμική εμπειρία από αυτές που όταν τις σκέφτεσαι υμνείς την ώρα που ασχολείσαι με το άθλημα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2013
+1 ...και επομενος στοχος μου.!!!Μεγάλο χαμόγελο
13 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Mόνο να κοιτάξεις να πας προετοιμασμένος, για να δώσεις μεγάλη μάχη, δεν αστειεύεται η μικρή Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2