Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 67 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Ρενάτα είναι μια μελαχρινή πιπίνα Ρουμανα με κατάλευκη επιδερμίδα, άσπρη άσπρη, από τις γυναίκες που μου αρέσουν, ψηλή με βυζάρες φυσικές μεγάλες και στητές, όμορφα μπούτια και μεγάλη απίθανη κολάρα. Η αλήθεια είναι πως το ύψος της έχει κάτι, κάτι το δυναμικό που δεν μου πολυαρέσει στη γυναίκα, που την θέλω και λίγο γατούλα, και αν δεν ήταν η κυρά Άννα η τσατσά να μου εγγυηθεί γι αυτήν ίσως και να μην περνούσα, την εμπιστεύομαι την φαφούτα, είναι ξηγημένη γυναίκα και γουστάρω όπως ξηγιέται, έδωσα λοιπόν τα 30 και πέρασα.

Σε λιγάκι νάσου και το μικρό, κατέβηκε από τα τακούνια της αλλά είχε μπόι να δείξει ακόμη, πολλά χαδάκια στα όρθια, το κορμί της με ξετρέλανε, την γύρισα και πισωκολλητά και της έτριψα τον πούτσο μου πάνω στα λευκά της μπούτια, έτσι είχα γρήγορη ανόρθωση, περνώντας έτσι στην επόμενη φάση της πίπας, που ήταν ονειρική και ατέλειωτη, ήθελα να την σταματήσω αλλά την άφησα να δω που θα το πάει, παίρνοντας φυσικά το ρίσκο της πρόωρης εκσπερμάτωσης, το οποίο ευτυχώς δεν ήρθε.

Στη συνέχεια αυτή από πάνω, η κοπέλα το έχει, γέμισα και τις χούφτες μου με τις βυζάρες της, και ήταν ωραία έτσι όπως κουνιόταν πάνω κάτω, την κάρφωνα και εγώ με δύναμη και ήταν καλά. Μετά στήσιμο στα 4, και η θέα ήταν ωραία, την κάρφωσα με δύναμη, το άντεξε και φάνηκε κάπως να το απολαμβάνει, ειδικά όταν την ξάπλωσα για το τέλος, που δεν άργησε να έρθει σε ξαπλωτό πισωκολητό. Ήταν όμορφα, της έκανα και μασαζάκι έτσι όπως της τον είχα καρφωμένο βαθιά μέσα της , και το απόλαυσε.

Αποχώρησε με ένα απλό γεια, θα μπορούσε να δώσει κάτι παραπάνω εδώ, αλλά όλα καλά ήταν, ευχαρίστησα την φαφούτα και αποχώρησα, δεν θα αργήσουν να με ξαναδούν εκεί, γιατί πέρασα καλά, και το ίδιο εύχομαι να περάσει όποιος αποφασίσει να επισκεφτεί την κοπέλα, προσοχή όμως γιατί μια καθοδήγηση την θέλει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 13 Ιουνίου, 2013) 12 Ιουνίου, 2013
Γεια σου ρε GameOver...Χτες αναρωτιόμουν που χάθηκες εσύ και σήμερα βλέπω 3πλή καταδρομική!
Εύγε!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1