Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ηθελα να δω την Αλισα που μετακομισε στα Βορεια. Ηταν σε βαρδια με τη Βικυ, η οποια εχει τα πιο καυλιαρικα ποδια που κυκλοφορουν, αλλα δεν κανει αυταρχικο. Ουτε παρτουζα παιζουν οι κοπελες, που ζητησα.
Η Αλισα ειναι ομορφη, μινιον, οπως στις φωτος με ωραιο προσωπο με κλασσικα χαρακτηριστικα ανατολικου μπλοκ. Καλα ελληνικα και μεγαλη διαθεση γενικα.
Εχει εμπειρια στο αυταρχικο και ειναι θετικη σε οτι ζητησεις. Παιρνει πρωτοβουλιες, και αυτο που μου εμεινε ειναι οτι εκατσε στο δωματιο πανω απο μιση ωρα! Δεν μου εχει ξανατυχει αυτο. Συνηθως τελειωνω πιο γρηγορα, αλλα ειδα στο σεντονι πολλες μικρες τριχες την ωρα που ειμασταν σε φορτε και ξενερωσα. Οποτε καθυστερησα πολυ να τελειωσω, τοσο που ελεγα να σηκωθω να φυγω. Ομως η κοπελα εκατσε μεχρι να τελειωσω και προσπαθουσε να μην φυγω ετσι.
Μετα εκατσε και για κουβεντα και της αναφερα οτι το σεντονι θελει αλλαγμα και ειπε θα το πει.
Η υπηρεσια οπως εφευγα ειπε χαριτολογωντας: Μπηκε το γκολ; Αν το ειπε ειρωνικα ή οχι δεν ξερω, παντως εξαιτιας της απο εμενα 6 στο χωρο και σε αυτην.. Ενω γενικα οπως ξερετε το μερος ειναι τεραστιο και πολυ ομορφο, αλλα η καθαριοτητα ειναι πολυ βασικη.. Ελπιζω να ηταν μεμονομενο περιστατικο, εχω ξαναπαει και ηταν μια χαρα. Να προσθεσω οτι η υπηρεσια αυτη ειναι ομορφη, στα 40+ για αυτους που ενδιαφερονται.
Καλες τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2013
Κριμα αυτες οι δυο οι μουναρες να μην κανουν duo, θα ηταν η τελεια παρτουζα, να βλεπεις αυτα τα μωρα να γλειφονται και εσυ να τα γαμας. Ενταξει γουστα του καθενος ειναι! Για σενα φιλε επρεπε να γραψω ,να σε γαμανε!(πλακα κανω ετσι!)
11 Ιουνίου, 2013
Και ξανα κριμα που δεν κανουν παρτουζα!!!Λύπη
14 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

No problem!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3