Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 381400
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η Σοφία δεν είναι η super γκόμενα που μόλις την δεις θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό. Είναι όμως μια γλυκιά καθημερινή όμορφη κοπέλα. Ψηλή, αδύνατη, σε καμία περίπτωση όμως skiny, σπαστά ξανθά μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους. Φυσικό στήθος και περιφέρεια σε πλήρη αναλογία με το σώμα της. Έχει πολύ θετική αύρα, πολύ γλυκό χαμόγελο και αρχοντικά χαρακτηριστικά, ας μου επιτραπεί η έκφραση. Ενώ δεν είναι 100% στο στυλ της γυναίκας που με συναρπάζει σε γενικές γραμμές, το όλο της παρουσιαστικό με έχει κερδίσει.

Πέρασα «αβλεπί» στο δωμάτιο, στο άκουσμα του ονόματος της, μιας και ήταν απασχολημένη. Ντους και αναμονή κάποιων λεπτών μέχρι την είσοδο της. Ξάπλωσε δίπλα μου, έβγαλε τα λευκά της εσώρουχα και αφού μιλήσαμε για λίγο ξεκινήσαμε. Με τρυφερά φιλιά και χάδια στο λαιμό και τα αυτιά μου, πιπίλισμα στις θηλές μου, τον υπόλοιπο κορμό και μηρούς μου τα πρώτα της προκαταρκτικά. Δέχτηκε με διακριτικούς αναστεναγμούς την δική μου ανάλογη περιποίηση. Με καβάλησε και έφερε τα στήθη της στο στόμα μου –την συνέχεια την φαντάζεστε.

Στροφή 180 μοιρών, πήρε την κατάλληλη θέση και ξεκινήσαμε κλασσικό 69. Η αίσθηση του στοματικού της αρκετά καλή, με παιχνίδια της γλώσσας με τον κορμό και τα @@κια, και το σχετικό καραμέλωμα. Στοματικό κατά διαστήματα βαθύ, υγρό έφερε σύντομα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράλληλα και εγώ ασχολιόμουν με όλη την ευαίσθητη περιοχή της, χαϊδεύοντας την ταυτόχρονα στην πλάτη, το στήθος και τους μηρούς και τις γάμπες της.

Σύρθηκε επάνω μου στο κορμί μου και σε reverse cow girl ξεκινήσαμε το sex. Θέσεις του σώματος σε διάφορες γωνίες έτσι ώστε να κάνουμε αρκετές παραλλαγές της στάσης. Συνέχεια στα πλάγια μια στάση που είχα καιρό να κάνω. Διακοπή στο sex και νέα στοματική περιποίηση από πλευράς μου. Η συμμετοχή της σε συνεχή άνοδο μέχρι την στιγμή που ιεραποστολικά συνεχίσαμε. Η στάση του λωτού, ήταν η επόμενη «πράξη» του έργου μας για να μας βρει το τέλος σε «κανονικό» cow girl.
Σε όλη την διάρκεια του sex, η συμμέτοχη της χωρίς ακρότητες, αλλά ενεργή και με πρωτοβουλίες, έδινε την εντύπωση μιας γυναίκας που απολαμβάνει την όλη διαδικασία εξίσου με εμένα, με απαλά χάδια και τρυφερά φιλιά, ελαφρύς αναστεναγμούς, δεκτική σε αγγίγματα και γλειψίματα. Είναι από τις σπάνιες –πιστεύω- περιπτώσεις που σε αφήνουν να «παραμυθιαστείς» ότι κάνεις ερώτα με την κοπέλα σου, και όχι πληρωμένο sex. Εννοείται ότι μετά το τέλος επανερχόμαστε στην πραγματικότητα.

Ιδρωμένοι και οι δυο ξαπλώσαμε και κουβεντιάσαμε αρκετή ώρα, για διάφορα θέματα, χωρίς να σταματήσουμε ούτε λεπτό να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο. Αφού μιλήσαμε πολύ με καληνύχτισε, με φίλησε, με ευχαρίστησε και αποχώρησε.

Αυτό που έχω αποκομίσει από την Σοφία μετά από δύο συνεδρίες είναι πως πρόκειται για καθαρόαιμη gfe περίπτωση, μια γυναίκα τρυφερή, ευγενική, χαμηλών τόνων θα τολμούσα να πω, αλλά πολύ καλή σε αυτό που κάνει, αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένο τον επισκέπτη της.
Δεν την συνιστώ σε αυτούς που αρέσκονται σε έντονο sex, με ακρότητες και «σκηνές πορνό». Εκτός εάν μπορεί να «μεταμορφωθεί», μιας και μην ξεχνάμε πως κάποιες γυναίκες έχουν αυτό το ταλέντο . Η όποια πείρα μου όμως, με κάνει να συμπεράνω πως η Σοφία δεν συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις…….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Σοφία , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουνίου, 2013
Συνεπώς, καλώς έπραξα όταν σας προέτρεψα να την συναντήσετε. Χαμόγελο
07 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κάλιστα Παναγιωτατε.
Και δεν ησασταν ο μονος............

07 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Υποψιάζομαι ποιός είναι ο έτερος Καππαδόκης. Μεγάλο χαμόγελο
(Updated: 08 Ιουνίου, 2013) 07 Ιουνίου, 2013
Θετικη ψηφο με βαρια καρδια,γιατι μου τη μαγαρισες Χαμόγελο
Η μονη διαφωνια μου ειναι,σ αυτο που ειπες, οτι δεν ειναι η σουπερ γκομενα,αλλα μια γλυκια καθημερινη κοπελα
Αν βλεπαμε καθε μερα τετοιες κοπελες,θα νομιζαμε οτι ζουμε στο παραδεισο
Επισης κατι πιπερατο..σημερα ειδα απο κοντα την εμυ λιβανιου,αλλη μια καθημερινη κοπελαΧαμόγελο
Αν και δεν της ειχα καποια ιδιαιτερη αδυναμια,εντυπωσιαστηκα.Αυτο που προσεξα ειναι οτι τοσο σαν εμφανιση,οσο και σαν σωμα,ταιριαζει αρκετα με τη σοφια
08 Ιουνίου, 2013
Κύριε Τσεγιέν με θίγετε ανεπανόρθωτα!! Συνδυάζετε τις ερωτικές σας περιπτύξεις με την καρδιά μου!!
Ανακαλέστε άμεσα ή αλλιώς θα γράψει για σας ακαταλαβίστικη κριτική ο κύριος Φαρκέλι!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
10 Ιουνίου, 2013
Η Σοφία όντως έχει γαμάτη συμπεριφορά... Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες της, που όντως παραπέμπουν σε gfe καταστάσεις, αλλά κυρίως το πώς θα σε αντιμετωπίσει από τη στιγμή που θα μπει στο δωμάτιο μέχρι που θα φύγει... Θεωρώ ότι σε σχέση με άλλες κοπέλες από εκεί μέσα και την "κρύα" συμπεριφορά-διεκπεραιωτικό χαρακτήρα των υπηρεσιών τους αποτελεί το πιο γερό χαρτί του στούντιο(προσωπική άποψη)...
10 Ιουνίου, 2013
Αγαπητέ "the saint" ο έτερος καππαδόκης ήμουν εγώ....και πιστεύω πως ο φίλος "cheyenne" δεν το μετάνιωσε ούτε λεπτό για αυτή την επιλογή.
Σε αυτή την "κριτική" θα σταθώ στο σημείο όπου ο αγαπητός "cheyenne",αναφέρει.....(.Είναι από τις σπάνιες –πιστεύω- περιπτώσεις που σε αφήνουν να «παραμυθιαστείς» ότι κάνεις έρωτα με την κοπέλα σου.).....και θα συμφωνήσω μαζί του.Αυτό που βιώνεις με αυτή την κοπέλα είναι μοναδικό,και νιώθεις πάντα να ταξιδεύεις μαζί της, στο μαγικό κόσμο του έρωτα και της ηδονής,με το χρόνο να έχει σταματήσει έξω από την πόρτα του δωματίου.....βγαίνοντας από το δωμάτιο, παρόλο που έχεις καλύψει όλα τα ερωτικά κενά, ο χρόνος αρχίζει πάλι να τρέχει,με τι διαφορά όμως ότι τρέχει με αντίστροφη μέτρηση,για την επόμενη συνάντηση.
Σε ότι αφορά την προσωπική μου άποψη,για την Σοφία....είναι ότι ξεχωρίζει σε αυτό τον χώρο,όπως το "ΔΙΑΜΑΝΤΙ" μέσα στο βούρκο.
Λίγες είναι οι γυναίκες που η αξία τους διαρκεί περισσότερο από την ομορφιά τους.....και μία από αυτές τις γυναίκες είναι και η ΣΟΦΙΑ!!!!
Για τους υπόλοιπους συναγωνιστές,θα αναφέρω αυτό που λένε και οι γάλοι...... "cherchez la femme"(ΣΟΦΙΑ)!!!!!!



Υ.Γ. Κι αν γυρίζουμε ξενύχτηδες τα βράδια,
κι αν ρομάντζες τραγουδάμε στα σκοτάδια,
κι αν τα νιάτα μας τα κάναμε ρημάδια,
και με πόνο τα ποτήρια μας ρουφάμε,
Σερσέ λα φαμ, σερσέ λα φαμ.
(Updated: 11 Ιουνίου, 2013) 11 Ιουνίου, 2013
την εχω επισκευθει και εγω...με αναμικτες εντυπωσεις.....σιγουρα δεν ειναι το κοριτσι που θα σε κερδισει με την εμφανιση της μιας και αν εξαιρεσει κανεις το υψος της δεν εχει κατι αλλο στο οποιο μπορει να σου προσελκυσει το βλεμμα

στα ενδοτερα κανει οντως φιλοτιμες προσπαθιες ομως νομιζω πως δεν παιρνει αρκετες πρωτοβουλιες και ακολουθει τα συνηθη παιχνιδια που μετα απο την δευτερη φορα πλεον ειναι γνωστα και δεν σε ξαφνιαζουν ευχαριστα πια

καλη για μια εμπειρια και αυτο σε αυτους που αρεσκονται στις ψιλες και αδυνατες κοπελες (εγω την επελεξα λογο υψους μιας και ξεπερναω το 1,92)απο ηλικια νομιζω milf ανω των 35+ και ας δηλωνει 29.......
K
kostas8000
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8