Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 148 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πηγα σημερα καρφωτος στο Κροκεων, αφου χθες ειχα δει τη Μαγια στο Θεσσαλονικης. Η τσατσα εκει μου ειχε πει 100 για το αυταρχικο, οποτε πηγα σημερα στο Κροκεων, που ξερω οτι ειναι με 80, τα ιδια ακριβως κοριτσια και σε πολυ καλο χωρο.
Η Μαγια ειναι καστανοξανθη, βγηκε και σαλοναρισε χωρις τα γυαλακια της και χωρις να το σκεφτω μπηκα, απλα επιβεβαιωσα την αποψη που ειχα για την ομορφια της.
Πηγα στο δωματιο για μπανακι και οταν τελειωσα ηρθε. Απο κοντα ειναι πολυ ομορφη, το προσωπο της ειναι μεγαλο ατου, εχει πολυ ωραιο κωλο και μπουταρες. Το σουτιεν δεν βγηκε καθολου, οποτε δεν εχω αποψη. Δεν μου ελειψε κιολας. Ηταν πολυ ορεξατη, μπηκε με πολυ κεφι και ειχε ορεξη και για κουβεντα. Γενικα πολυ θερμη κι επικοινωνιακη. Υστερα απο λιγο πηγε και πηρε τα γυαλια της για να με καυλωσει. Και τα καταφερε!
Ξεκινησαμε σιγα σιγα, επαιξε με μπαλακια, εγλειψε διαφορες περιοχες οπως στηθος, λαιμο κτλ και μου χαιδευε τον πουτσο, γενικα πολυ καλη στα προκαταρκτικα. Ειχε στηθει ετσι ωστε να εχω προσβαση οπου ηθελα, και το εκμεταλλευτηκα.
Μετα μου εβαλε δαχτυλο να με ανοιξει και μετα δονητη, οπου ηταν πολυ καλη. Δυο στασεις προλαβαμε και μετα εχυσα, ειδικα το ιεραποστολικο οπου ειναι η προσωπαρα της απο πανω και στο χωνει ειναι μεγαλη καυλα..
Μονο αρνητικο που βρηκα ειναι οτι δεν ακουει (ισως) τοσο τον πελατη, αλλα κανει οτι καταλαβει αυτη ή οτι ξερει-θελει αυτη. Δηλαδη με το που μπηκε εβγαλε τα παπουτσια, και μετα της ειπα να τα ξαναβαλει, κατι που δεν εκανε, αν και μου ειπε ναι.
Γενικα παιρνει πρωτοβουλιες και δειχνει οτι γουσταρει.
Μετα το τελος εκατσε για κουβεντουλα καθως ετοιμαζοταν πολυ χαλαρα να βγει απο το δωματιο.
Σε γενικες γραμμες ειχα μια πολυ καλη συναντηση που ειναι πιθανο να επαναλαβω.
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 06, 2013
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού