Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824440
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Τζόι δεν μπορεί να θεωρηθεί από τις καινούργιες κοπέλες του χώρου. Αν και νεαρή, με μεγάλη θητεία στο Βριλησσού 55 και αργότερα στο Θησέως 35, Φραντζή 47, Βουλιαγμένης 68 και κάποια άλλα ιδρύματα, είναι μια από τις γνωστές κοπέλες σε γενικές γραμμές. Μελαχρινή με μακριά ίσια μαλλιά, χυμώδης με φυσικό στήθος, περιφέρεια που πιστεύω πως είναι ένα από τα δυνατά της χαρτιά. Πρόσωπο με Ευρασιατικά χαρακτηριστικά, γλυκό χαμόγελο, μετρίου αναστήματος θα έλεγα με πολλά μικρά τατουάζ διάσπαρτα στο σώμα της. Μου είχε κάνει το απαραίτητο «κλικ» στις τελευταίες μου τσάρκες και έτσι σήμερα αποφάσισα να είναι η «εκλεκτή της βραδιάς» σε πρόγραμμα με 69, όπως συνηθίζω τελευταία.

Μόλις είχα τελειώσει με το ντους και έκανε την εμφάνιση της, «φορώντας» μόνο μια αλυσίδα στην μέση της, κρατώντας ένα ποτήρι με «Μάι Τάι» ( ένα γλυκό κοκτέιλ, με ένα μικρό καλαμάκι που αργότερα έπαιξε τον ρόλο του). Ξάπλωσε δίπλα μου, είδε ότι δεν είχα πότο, με ρώτησε τι θα ήθελα να πιω, σήκωσε το τηλέφωνο και μου παράγγειλε μια βότκα –λεμόνι, την οποία μας έφερε η Δέσποινα, για να εισπράξουμε τα πειράγματα της στην λίγη ώρα που έκατσε μαζί μας στο δωμάτιο.

Τσουγγρίσαμε τα ποτήρια μας, ήπιαμε το ποτό μας, και ξεκινήσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων μέχρι να αρχίσουν τα πρώτα χάδια και φιλάκια. ΟΙ ανάσες της και τα βογγητά της έντονα όταν την έγλειφα στα αυτιά της. «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου», μου εξομολογήθηκε. Άλλο που δεν ήθελα και εγώ και «έπιασα δουλειά». Αρκετή ώρα κατανάλωσα έτσι, φιλώντας και γλύφοντας την στα αυτιά και τον λαιμό, ενώ ταυτόχρονα την χάιδευα σε όλο της το σώμα, το στήθος, όπου οι ρώγες της είχαν σκληρύνει αισθητά, και την ευαίσθητη περιοχή της, αφού το σώμα της είχε τέτοια θέση για πλήρη πρόσβαση σε όλα τα σημεία

Φιλιά, γλειψίματα και χάδια από πλευράς της στην συνέχεια, στα αυτιά μου, τον λαιμό μου, το στήθος, την κοιλιά, τους μηρούς μου για να επικεντρωθεί στα @@κια με εντυπωσιακό καραμέλωμα. Την ιδία ακριβώς «διαδρομή» ακολούθησα και εγώ με την σειρά μου, όταν με σταμάτησε για να πάρει το μικρό καλαμάκι από το κοκτέιλ, να ρίξει λίγες σταγόνες ποτού στο στήθος και την κοιλιά της και να με «προσκαλέσει» να δοκιμάσω την γεύση του.

Έτσι και έγινε για να καταλήξω στο ερεθισμένο «γατάκι της» και να ξεκινήσω την στοματική περιποίηση. Η ανταπόκριση της σε πολύ ψηλά επίπεδα, με αναστεναγμούς, βογγητά, πιέζοντας άλλοτε το στήθος της, άλλοτε χαϊδεύοντας με στο κεφάλι και εκφράσεις ηδονής στο πρόσωπο της. Μετά από αρκετή ώρα πήρε την σκυτάλη για ένα υψηλού επιπέδου στοματικό από πλευράς της. Βαθύ, υγρό, εναλλαγές ρουφηγμάτων με γλειψίματα, περάσματα της γλώσσας στον κορμό, χτυπήματα του «μικρού Cheyenne» στην γλώσσα και τα μάγουλα της και κατά διαστήματα γλειψίματα και ρουφήγματα στα @@κια με πολύ καλή τεχνική.

Ήμουν ήδη στα όρια μου, και της ζήτησα να την ξαναπεριποιηθώ (για να πέσουν κάπως οι τόνοι μου) κάτι που δέχτηκε αδιαμαρτύρητα. Έτσι ένας δεύτερος γύρος στοματικού από πλευράς μου ξεκίνησε με την Τζόι να το απολαμβάνει, κρίνοντας από την υψηλή συμμέτοχη της. Όταν πλέον δεν άντεχα άλλο, «μπήκα μέσα της».
Και κάτι πρωτόγνωρο μου συνέβη. Μου ζήτησε να μην βιάζομαι, να «βγω» και να συνεχίσω να την γλείφω. Κάτι που έγινε για λίγα κάποια λεπτά ακόμα μέχρι της στιγμή που ξεκινήσαμε το sex ιεραποστολικά μέσα σε σφιχτές αγκαλιές, χάδια, φιλιά μέσα, σε ιδανικό κλίμα gfe. Συνέχεια στα τέσσερα, όπου σύμφωνα με τα προσόντα της είναι η ιδανική στάση πιστεύω. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν σου δίνονται μεγάλα περιθώρια αντοχής και έτσι μετά από λίγο το τέλος ήρθε.

Ξάπλωσε δίπλα μου, ακούμπησε το κεφάλι της στο στήθος μου, και πίνοντας όσο ποτό μας είχε απομείνει κουβεντιάσαμε για αρκετή ώρα. Τα Ελληνικά της άψογα, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για αρκετά θέματα, τόσο εντός όσο και εκτός της δουλειάς της.
Με τρυφερό φιλάκι με καληνύχτισε λέγοντας μου ότι θα χαρεί να με ξαναδεί.

Πραγματικά δεν περίμενα να περάσω τόσο καλά με την Τζόι. Παρότι και στην μοναδική μου συνεδρία μαζί της το καλοκαίρι του 2011 τα «δείγματα» ήταν άκρως θετικά, και περίμενα «κάτι καλό», σήμερα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αναπτύχθηκε εξαιρετική χημεία και οικειότητα μεταξύ μας, απόλαυσα όλη την σεξουαλική διαδικασία, με πολλά ερωτικά παιχνίδια στον μέγιστο βαθμό, αλλά και όλο το social time, σε άπλετη άνεση χρόνου σε μια συνάντηση που θα θυμάμαι για καιρό.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζόι , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζόη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουνίου, 2013
Το στήθος καί ή κοιλίτσα " ήπιανε " κοκτέιλ Γλώσσα ! αλλά το γατάκι γιατί το άφησε παραπονεμένο Λύπη Χμμμ; ?
07 Ιουνίου, 2013
Ωραία κριτική με πολλές πληροφορίες. Την κυρία την έχω στοχοθετήσει, μόλις τελειώσω με κάτι στανταράκια.
lsh
lsh
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2