Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824458
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μια ψηλή εντυπωσιακή γυναίκα. Γύρω στο 1,80 χωρίς τα τακούνια, με αρκετές καμπύλες, πλούσιο στήθος, όμορφο πρόσωπο, σαρκώδη χείλη, μεγάλα μάτια. Γυναίκα που σίγουρα κάποιος θα γύριζε στο δρόμο να την κοιτάξει, αφού χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι υπέρβαρη, είναι μια γυναίκα σε διαστάσεις extra large, αλλά με αναλογίες σωστά κατανεμημένες Κάποιοι από εμάς ίσως να την έχουν δει και στο Βρ. 42 σαν Σοφία, μιας και έκανε ένα σύντομο πέρασμα και από εκεί. Από καιρό μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον, και σήμερα περασμένα μεσάνυχτα Κυριακής, αποφάσισα να την τιμήσω σε πρόγραμμα με 69, στην πρώτη της βάρδια μετά από κάποιες ημέρες απουσίας λόγω διακοπών.

Αρκετά σύντομα έκανε την είσοδο της στο δωμάτιο. Συστάσεις, κουβέντα και ο πάγος έσπασε πολύ γρήγορα, παρόλο που είναι μια από τις κοπέλες που έχω δει ελάχιστα, και δεν έχω μιλήσει σχεδόν καθόλου μαζί της. Έβγαλε το συνολάκι που φορούσε για να αποκαλυφθούν οι εντυπωσιακές καμπύλες της. Ξάπλωσε δίπλα μου, άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει τρυφερά στο στήθος μου με καλή τεχνική, αλλά για λίγο χρόνο δυστυχώς, κάτι που αποτελεί και το μοναδικό «μελανό σημείο» της συνεδρία μας
Αντίθετα όμως για πολύ ώρα ασχολήθηκε με τα @@κια σε ένα συνδυασμό καραμελώματος και Ισπανικής, αργής και βασανιστικής, με απαλά περάσματα του στήθους της στο μόριο μου, τα @@κια τους μηρούς μου και γενικότερα όλη την ευαίσθητη περιοχή με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μετά από κάποια λεπτά την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και τα αυτιά της. Δεκτική με διακριτικούς αναστεναγμούς και βογγητά, και κάποια ελαφρά χάδια από πλευράς της. Συνέχισα με το πλούσιο στήθος της, για να καταναλώσω εκεί αρκετά λεπτά κάτι που δεν έδειχνε να την ενοχλεί, μιας και η συμμέτοχη της αυξανόταν σταδιακά. Πέρασμα της γλώσσας μου από την κοιλιά, τους μηρούς, τις γάμπες της για να καταλήξω στο μυρωδάτο «γατάκι της».

Και εδώ με περίμενε μια πρωτόγνωρη, στην πολυετή μου πορεία, έκπληξη. Πρέπει να «έσπασα» ρεκόρ χρόνου ενασχόλησης με την ευαισθητη περιοχή της κοπέλας, μιας και δεν με άφηνε με την καμία να σταματήσω. «Μην βιάζεσαι» μου είπε χαρακτηριστικά κάποιες στιγμές. Μετά από ομολογουμένως αρκετή ώρα με σταμάτησε, και άρχισε να παίζει μόνη της με την κλειτορίδα της. Η έκπληξη μου μεγαλύτερη, όταν πέρασε στα δυο μου δάκτυλα προφυλακτικό και μου ζήτησε δακτυλοσκόποηση, για να περάσουν έτσι ακόμα κάποια λεπτά, με την Τζούλι εμφανώς να απολαμβάνει την όλη φάση. Αφού τελειώσαμε, πήρε κάποιες ανάσες, με ξάπλωσε μπρούμυτα και ένα αισθησιακό body to body ξεκίνησε με το πλούσιο στήθος της να περνά αργά και γαργαλιστικά από όλο το πίσω μέρος του σώματος μου, ενώ ταυτόχρονα η γλώσσα της να συμπληρώνει το όλο σκηνικό, μιας υψηλής επιπέδου περιποίησης, που συνεχώς έπαιρνε την ανιούσα φέρνοντας τον «μικρό Cheyenne» στα όρια του.

Με γύρισε ανάσκελα, πέρασε προφυλακτικό για να μου προσφέρει ένα κοκτέιλ στοματικού, καραμελώματος και ισπανικού. Το στοματικό της, βαθύ, με παιχνίδια της γλώσσας, υγρό, με ποικιλία, ενώ ανάλογα απολαυστική ήταν και η περιποίηση της σε όλη την ευρύτερη περιοχή και τα @@κια.

Της ζήτησα και ήρθε επάνω μου σε στάση cow girl για να ξεκινήσουμε το sex. Στην αρχή με βαθύ κάθισμα έτσι ώστε να παίζω με τα στήθη της, αργότερα σκυφτή προς το μέρος μου για να αγκαλιαστούμε και να φιλάμε εναλλάξ τα αυτιά και το λαιμό μας. Συνέχεια με στάση του λωτού και ιεραποστολικό μέχρι το τέλος που ήρθε μέσα σε πολύ πάθος, και σφιχτές αγκαλιές σε ιδανικό gfe κλίμα.
Social time για λίγα λεπτά, φιλική κουβέντα, καληνύχτα και αποχώρηση

Σίγουρα δεν είμαι ο «άντρας της ζωής της», αλλά είχα την σπάνια τύχη να την πετύχω σε υψηλή διάθεση και θέληση για sex. Ίσως η αποχή της λόγω άδειας, ίσως η χημεία μας που ταίριαξε, ίσως η κατάλληλη στιγμή, ίσως οι ορμές της να ήταν σε υψηλά επίπεδα, ίσως να χτύπησα ευαίσθητες χορδές της, ίσως δεν ξέρω και εγώ τι, μου χάρισαν μια πρωτόγνωρη εμπειρία με μια γυναίκα που ήθελε και αυτή να απολαυσει την συνεδρία μας. Μπορεί και να της «κάνω κακό» αναφέροντας όλα αυτά τα γεγονότα σε αυτή την κριτική, μιας και θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να έχει την ιδία διάθεση με όλους τους επισκέπτες της, και κάποιος που θα την διαβάσει να περιμένει και μαζί του ανάλογη συμπεριφορά, να μην την έχει και να απογοητευτεί. Εάν όμως σε κάθε της συνεδρία έχει απόδοση όπως αυτή μαζί μου , τότε μιλάμε για μια μοναδική περίπτωση………..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζούλι, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζούλη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2013
1,80 χωρίς τακούνια Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο ! μήπως τ' Oriental μετά την Αναστασία ξαναβρήκε power forward Μεγάλο χαμόγελο Μεγάλο χαμόγελο Χμμμ; ?
28 Μαΐου, 2013
Αγαπητέ Τσεγιέν έχεις το χάρισμα που σου κληροδότησαν οι πρόγονοί σου. Ψυχανεμίζεσαι τα ψηλά μανάρια ως ψηλός άνθρωπος (αυτό όπως γνωρίζεις σημαίνει το όνομά σου) και τα πετυχαίνεις επάνω στις μεγάλες κάψες τους!!
28 Μαΐου, 2013
Ινδιάνε τι σε χρέωσε το μαγαζί;
Διπλή εκτόνωση από ότι κατάλαβα με μασάζ;
28 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

URGH MoΝo power forward ?
center θα ελεγα.........

Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Φιλε μαρουλια πιστευω πως απλα ηταν θεμα τυχης και συγκυριων.....
28 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

who who :
Προφανως δεν θα ημουν απολυτα σαφης.
Πουθενα δεν αναφερθηκα για διπλη εκτονωση.
Ουτε καπου αναφερα μασαζ.

Κανονικα μια εκτονωση με σταση 69 = 60 ευρω.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5