Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 113 10
Sex Studio 199294
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πρωϊνή καταδρομική με τον πορνοτυφώνα για τα μάτια της Μαντόνας. Την κυνηγάω τόσο καιρό, αλλά πότε ο Γιάννης δεν μπορεί πότε ο κώλος του πονεί.
2 άτομα μόνο αναμονή και με το ένα δωμάτιο εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης στα υδραυλικά.

Λίγα λόγια για την Μαντόνα. Είναι μια ψηλή γυναίκα με φτιαγμένα στήθη 4+ ξανθιά αυτήν την εποχή με σώμα πορνοστάρ. Πολύ επικοινωνιακή με τους πελάτες, καθώς την άκουγα που ήταν όλο γελάκια, αλλά και στο σαλόνι έχει έναν αέρα που σε κάνει από την πρώτη στιγμή να νιώσεις άνετα μαζί της.

Στα του αγώνα τώρα, ντουζ, και αναμονή γύρω στο 20λεπτο για να έρθει. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μετά από το κάθε πελάτη δεν έρχεται απευθείας στον επόμενο, αλλά περνάνε περίπου 15 λεπτά, προφανώς για να πλυθεί και να πάρει και δυό ανάσες, καθότι η δουλειά της είναι συνεχή και αδιάκοπη.
Μπαίνει λοιπόν στο δωμάτιο και μετά από την γνωριμία μας, ξεκινάει τα πρώτα προκαταρτικά με φιλιά στο σώμα μου από πάνω προς τα κάτω και με περιποίηση στα @@.
Εγώ φυσικά εξερευνούσα το σώμα της πιθαμή προς πιθαμή και αφού ήδη ήμουν 100% έτοιμος μου περνάει προφυλακτικό και ξεκινάει μια πίπα για σεμινάριο για περίπου 15 λεπτά. Με χτυπήματα με deep throat, με κοιτάγματα, τον έβαζε τον έβγαζε και με κοίταγε πρόστυχα ενώ το νινάκι της ήταν σε κοινή θέα προς δαχτυλοσκόπηση. Αν κάποια στιγμή ξεχνιόμουνα, μου έπιανε το χέρι και το έβαζε στο μουνί της. Εδω να πω, πως το εσώρουχο το φόραγε μετά από δική μου πρωτοβουλία όπου της είπα στην αρχή να μην το βγάλει.

Αφού πέρασε το τέταρτο της πίπας, την βάζω κάτω με τις ποδάρες της ψηλά και μπαίνω μέσα της και την ξεκινάω σε ένα σφυροκόπημα, όσο μπορούσα πιο δυνατά. Η γυναίκα μιλάμε δεν χαμπαριάζει τπτ, καθώς μου έλεγε πιο δυνατά. Οι πρώτες σταγόνες ιδρώτα κυλούσαν στο πρόσωπο μου, και την γυρίζω στα 4 και σε κάτι κωλοσκάμπηλα πράγμα που ποτέ δεν έχω κάνει διότι δεν είμαι φαν, αλλά αυτή τη φορά με προέτρεψε να το κάνω, και όλο πιο δυνατά και ομολογώ ότι μου άρεσε. Η κωλάρα της στα 4 είναι χάρμα οφθαλμών. Νιώθοντας ότι θα έρθει το τέλος σταμάτησα και της είπα να ανέβει επάνω μου όπου συνέχισε τον τρελό ρυθμό της σαν τρένο. Κάποια στιγμή με είχε λιώσει, τα είχα παίξει και βγήκε και με άρχισε πάλι σε μια πίπα σαν την πρώτη και αφού με είδε να συνέρχομαι, μου λέει θα συνεχίσω μπορείς? συνέχισε της λέω και με καβαλάει πάλι σε reverse cow όπου έβλεπα την κωλάρα της να ανεβοκατεβαίνει και εκεί παρέδωσα πνεύμα.

Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει όπως και η δική της καθώς μου πήρε το χέρι και μου το έβαλε στο στήθος της να ακούσω την καρδιά της. Η γυναίκα στην κυριολεξία τα δίνει όλα, την ιδρώνει την φανέλα, και θα σας πρότεινα αν πάτε να έχετε υπομονή και να περιμένετε, και να πάτε και προετιμασμένοι, δηλαδή ρίξτε κανένα από πριν γιατί θα σας τελειώσει στο 10λεπτο. Εγώ τουλάχιστον έπραξα ανάλογως.

Γενικά... δεν υπάρχει περίπτωση αν είσαστε λάτρης του pse να μην περάσετε τέλεια. Οι αγαπούληδες και οι γούτσου γούτσου να μην πάνε καλύτερα. Φυσικά και δεν βιάζεται καθότι ήμουν στο δωμάτιο 25+ λεπτά.

Η καθαριότητα σχετικά καλή καθότι είχε νερά έξω από το ντουζ, τι διάλο χάθηκε να πάρετε ένα χαλάκι?? Χμμμ;
Το πάρκινγκ άνετο καθότι μηχανάκι, η τσα2 μου την έσπασε στην αρχή γιατί ήθελε να με μπάσει στο δωμάτιο με τα υδραυλικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαντόνα
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
2.896
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαΐου, 2013
"θα σας πρότεινα αν πάτε να έχετε υπομονή και να περιμένετε, και να πάτε και προετιμασμένοι, δηλαδή ρίξτε κανένα από πριν γιατί θα σας τελειώσει στο 10λεπτο"

και να έχουμε φάει και τίποτα δυναμωτικό γιατί αν κατάλαβα θέλει καλή φυσική κατάσταση η κυρία!Μεγάλο χαμόγελο

+1 στην κριτική από εμένα
lsh
lsh
17 Μαΐου, 2013
-1 από εμενα γιατί το τελευταίο καιρό έχει βαλθεί να γαμήσεις όλες όσες έχω βάλει στο μάτι Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

γίαυτό και εγώ σήμερα στην έκανα και πήγα με μια που έχεις βάλει εσύ στο μάτι εδώ και πολύ καιρό Γαμήσου
18 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν δεν σε ενημερωνα πρωί πρωί να σου ανοίξω τα μάτια ακόμα θα κοιμοσουνα τον ύπνο του δικαίου παπαρα
18 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πάρε ότι ντόπα μπορείς και δωστεις να καταλάβει
18 Μαΐου, 2013
ρε αγαπουλη κατσε να παει καποιος πραγματικος λατρης του pse και θα δεις τι θα παθει το τουμπανοΚουλ
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5