Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 27 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 61186
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Tο συγκεκριμενο ιδρυμα το εχω επισκεφτει μερικες φορες στο παρελθον. Αυτη τη φορα πηγα επι τουτου για να συναντησω την αγαπη μιας και ειχα διαβασει αρκετες καλες κριτικες (η ημερομηνια της επισκεψης ειναι ενδεικτικη). Η τσατσα ειναι καινουρια στο μαγαζι, τουλαχιστον παλιοτερα οταν πηγαινα ηταν παντα μια αλλη προσχαρη γυναικα. Αυτη που ειναι τωρα ειναι ακριβως το αντιθετο, βγαζει ξινιλα και και εχει στυλ δεσμοφυλακα σε στρατοπεδο συγκεντρωσης!

Στη ερωτηση μου αν δουλευει η αγαπη μου απαντησε οτι ειναι σε δωματιο οποτε της ειπα οτι θα περιμενω. Στο μεταξυ μου εφερε να σαλοναρει μια αλλη γκομενα (ονομα δε συγκρατησα) η οποια ηταν πιο ωραια απο την αγαπη αλλα εγω ειχα κολλησει να πηδηξω την αγαπη!!

Τη ρωτησα για τις τιμες και μου ειπε οτι ξεκινουν απο τα 40 ευρω - της σχολιασα οτι με την προηγουμενη τσατσα πληρωνα 30 αλλα μου το επαιζε τρελα και επεμεινε στα 40 - προς στιγμην σκεφτηκα να φυγω αλλα τελικα εμεινα.

Μετα απο λιγη ωρα ηρθε στο σαλονι η αγαπη οποτε εσπρωξα τα 40 και περασα στο δωματιο. Η αγαπη ειναι μια μετρια γκομενα γυρω στο 1.67, ξανθο μαλλι, νορμαλ σωμα, προσωπο να φερνει (κατα τη γνωμη μου) σε σκουμπρι, και λιγο πεσμενα βυζια.

Ηρθε στο δωματιο και τα πρακαταρικα της ξεκινησαν με καποια φιλια στο στηθος μου ενω παραλληλα μου χαιδευε την πουτσα. Στη συνεχεια ρουφηξα κι εγω λιγο τα βυζια της - οχι με ιδιαιτερη διαθεση ομως γιατι πριν 5 λεπτα ηταν με αλλο συναγωνιστη και δεν εκανε ντουζακι πριν ερθει σε μενα. Κατεβηκε προς τα κατω και εκανε ενα πολυ συντομο περασμα στα παπαρια και στη συνεχεια μου φορεσε σκουφο για να ξεκινησει μια σχετικα αδιαφορη και συντομη πιπα. Την προετρεψα να γλυψει λιγο ακομη τα παπαρια και το εκανε για καποια δευτερολεπτα. Στη συνεχεια πηγε απο μονη της να ανεβει reverse cow girl - δεν την αφησα και της ειπα να ανεβει σε σταση cow girl προκειμενου να παιζω και με τα βυζια της. Προσπαθησε να δωσει εντονο ρυθμο για να τελειωσω οσο πιο γρηγορα γινεται. Στην προτροπη μου να αλλαξουμε σταση, πηγε απο μονη της να κατσει σε σταση πισωκολλητου με προφανη και παλι στοχο να τελειωνουμε νωριτερα. Της αλλαξα παλι σχεδια και συνεχισαμε το πηδηγμα με ιεραποστολικο οπου εβγαζε κατι κραυγουλες οτι υποτιθεται καβλωνε. Τελος την πηρα πισωκολλητο οπου και κατεθεσα. Τυπικος αποχαιρετισμος και τελος.

Θα ελεγα οτι δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την αγαπη. Ενα σοβαρο θεμα ειναι αυτο της καθαριοτητας οπως ανεφερα παραπανω κατι το οποιο ειναι απαραδεκτο απο τη στιγμη που υποτιθεται οτι το μαγαζι ειναι στουντιο και θα επρεπε η γκομενα να κανει απο μονη της ντουζακι μεταξυ των συνευρεσεων. Το δευτερο θεμα ειναι οτι προσπαθει με τον τροπο της να σε τελειωσει το συντομοτερο δυνατο προκειμενου να σηκωθει να φυγει. Κατα τη γνωμη μου, οι υπηρεσιες που προσφερει ειναι αντιστοιχες μπουρδελου σε τιμη στουντιο. Αυτο βεβαια ειναι η δικη μου γνωμη, για αλλους συναγωνιστες η αγαπη μπορει να ειναι εξαιρετικη.

Οσο ηταν η παλια τσατσα και χρεωνε 30 ευρω, ψιλοαξιζε τον κοπο που και που καμια επισκεψη στο συγκεκριμενο μαγαζακι. Τωρα με την τιμη 40 ευρω, δεν προκειται να ξαναπατησω!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
154
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού