Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824401
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στοχοθετημένη επίσκεψη για την Νάνσυ με την οποία έχω άλλες δύο συνευρέσεις πιο παλιά σε άλλα studio. Οι συνευρέσεις αυτές ήταν μέτριες προς καλές σε καμία περίπτωση κακές αλλά ούτε κάτι το ιδιαίτερο. Παρόλα αυτά την θεωρώ μια από τις ωραιότερες γυναίκες των studio και η έλευση της στο Φυλής 104 με έκανε να θέλω να τη ξαναδώ καθώς έχω καταλάβει ότι το εν λόγω κατάστημα ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες των κοριτσιών του.

Στην υπηρεσία η Μπέτυ, φιλική αλλά και σοβαρή, με ενημερώνει ότι η Γαβριέλα θα είναι απασχολημένη για μία ώρα (προς τιμήν της, λίγα studio το κάνουν και περιμένεις σα μαλάκας στο δωμάτιο) καθώς και ότι εργάζεται η Άντζελα. Μια που τις κοπέλες τις ήξερα και είχα έρθει ειδικά για την Νάνσυ περνάω χωρίς σαλονάρισμα στο δωμάτιο 4.

Ευρύχωρο, με δύο χώρους, έναν με την ντουζιέρα και διαφορά εξαρτήματα του αυταρχικού προγράμματος και τον κυρίως χώρο με το κρεβάτι. Ζεστή διακόσμηση και όλα τα απαραίτητα που έχω αναφέρει σε προηγούμενες κριτικές μου. Για εμένα το καλύτερο studio από άποψη χώρων.
Η Νανσυ έρχεται χαμογελαστή και ευδιάθετη. Για όσους δεν την ξέρουν, γύρω στο 1,70 ίσως και παραπάνω, ξανθιά με μακριά μαλλιά, γλυκό πρόσωπο αψεγάδισατο, στήθος μεγάλο σιλικονάτο από τα πιο ωραίο, μικρός στητός κώλος, υπέροχα καλλίγραμμα πόδια, δείχνει γυμνασμένη, μαλακό δέρμα ωραίο στην αφή, χωρίς ψεγάδια, νομίζω ότι για την συντριπτική πλειοψηφία των αντρών είναι μια πάρα πολύ ωραία νέα γυναίκα που πάντα αποτελεί στόχο.

Κάποιες μικρές συστάσεις, με θυμόταν αλλά δεν ήταν σίγουρη από πού, και ξεκινάμε προκαταρκτικά, αργά, χαλαρά, με βλέμματα που καίνε και κινήσεις θηλυκές με αισθησιασμό. Κολλήματα και «μην αγγίζεται» δεν υπάρχουν . Απολαμβάνει τα προκαταρκτικά και τα δίνει επίσης απλόχερα. Κινήθηκε μέχρι το τέλος σε στυλ GFE μάλλον αφού με ψυχολόγησε ότι αυτό μου αρέσει.
Πάμε σε στοματικό μετά το σωστό πέρασμα του προφυλακτικού, πολύ βαθύ, εναλλαγές ρυθμού, με και χωρίς χέρια, eye contact συνεχώς, στάση σώματος ώστε να πιάνω όπου θέλω, και με διευκόλυνε κιόλας.

Την διακόπτω εγώ γιατί ετοιμάστηκα και πάμε σε ιεραποστολικο. Συμμετέχει με όλο της το σώμα, αληθοφανή βογκητά ακριβώς όσο πρέπει. Στα τέσσερα πολύ θηλυκή, ακόμη και ο τρόπος που γυρίζει ή που στήνεται αποπνέει θηλυκότητα. Παρόλο που ξέρω ότι αντέχει σφυροκόπημα δεν επιχείρησα καθώς η συνεδρία μου βγήκε πολύ GFE και έπαιξα αισθησιακά. Γύρισμα με αυτή από πάνω, διόρθωση του προφυλακτικού που είχε πάρει αέρα (δείγμα εμπειρίας και υψηλού επαγγελματισμού), η αληθοφάνεια των αναστεναγμών και ο τρόπος που κινούταν με έκανε για πρώτη φορά να αμφιβάλω για το αν η συνάντηση ήταν επαγγελματική ή αν την απολάμβανε και η ίδια, πράγμα που δεν το έχω ξαναπάθει καθώς είμαι αρκετά ρεαλιστής και συνειδητοποιημένος. Σε αυτό το σημείο ήρθε το τέλος αργά και βασανιστικά καθώς η Νάνσυ σε όλη την συνάντηση όχι μόνο δεν βιαζόταν αλλά δεν εκβίασε και το τελείωμα καμία στιγμή. Έμεινε μέσα αρκετή ώρα μέχρι να ηρεμίσω και με ρώτησε αν είμαι ικανοποιημένος.

Ισορροπημένο social time κάποια λεπτά, κουβέντα και ένθερμος αποχωρισμός.

Δεν έχω να πω πολλά ως συμπέρασμα. Όταν έχεις μια πανέμορφη γυναικά που συνδυάζει από την μία θηλυκότητα και εμφάνιση και από την άλλη άνεση χρόνου και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών νομίζω ότι θα είναι ο πιο ψηλός βαθμός που θα βάλω στο Value for money. Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο περίπου 20 λεπτά με περίπου 15 λεπτά καθαρό sex σε απλό πρόγραμμα.

Αυτά έζησα εγώ με την Nάνσυ στο studio 104. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Nancy
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαΐου, 2013
ωραια η κριτικη σου δεν μπορω να καταλαβω ομως αυτο το χαντακωμα που υπεστη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1