Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πηγα λοιπον στη Μαρια απο σποντα, αλλα με κρατησε. Καυλιαρικο σαλοναρισμα πολυ επικοινωνιακο, μου εκανε πολυ καλη τιμη, το αυταρχικο απο 100 μου το εδινε στα 80, βεβαια εκει δεν τρελαθηκα, αφου τοσο ειναι σε ολα τα στουντιο, αλλα μετα μου ειπε, ελα, περνα με 50. Να σημειωσω οτι η κουβεντα αυτη εγινε με την ιδια και οχι με την υπηρεσια που μου ανοιξε την πορτα. Της ειπα για το προγραμμα και τη ρωτησα εαν εχει ποικιλια παιχνιδιων και ειπε (οπως ολες) οτι εχει μεγαλη..
Πληρωνω λοιπον και μπαινω. Κανω μπανακι κι ακουω τις τακουναρες. Σκαει με ενα βαλιτσακι με κατι στραπ ον τεραστια, λες και θα μου κανει τον κωλο ηφαιστειο. Της λεω τι ποικιλια μου λες, κανενα λεπτο δεν παιζει; Τελικα επαιζε ενα λεπτο που δεν εμπαινε σε ζωνη και παιξαμε ετσι. Αυτο το παιχνιδι εμενα δεν μου λεει και πολλα συνηθως, αλλα κατι τα φτυσιματα στον κωλο και το παιξιμο με τα αρχιδια, κατι τα ποδια της 2 μετρα και η σωματαρα σε συνδυασμο με αυτο το υφος της το υπερανω που με καυλωσε, εχυσα στη στιγμη.. Γενικα για οσους δεν την ξερουν ειναι ψηλη-λεπτη με στητα βυζακια κι ωραια ποδια. Εχει λιγο ξινη μουρη που στο αυταρχικο παιχνιδι εμενα με καυλωσε. Με το που εχυσα μου εδωσε χαρτι κι εξαφανιστηκε πιο γρηγορα κι απο Bugatti Veyron!! Δεν με ενοχλησε, σιγα μην πιαναμε και κουβεντα, αλλα το λεω για τους φιλους που προτιμουν το κατι παραπανω.
Σε γενικες γραμμες περασα καλα, και θα ξαναπηγαινα, εσπασα ρεκορ χρονου, τελειωσα πολυ γρηγορα, πιστευω προτεινεται για ανωμαλα η κοπελα. Για κανονικα δεν γνωριζω.
Καλες τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία Ψηλή
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού