Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 493056
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εντυπωσιασμενος απο τις φωτογραφιες και τις κριτικες ειπα να δοκιμασω.
Η κοπελα ειναι πραγματι πολυ ομορφη. Μετα την Αλέξια του Βριλησσου 55 που τωρα μετακομιζει στο 42 ειναι η πιο ομορφη που εχω παρει. Οι τρεις πιο ομορφες κατα την γνωμη μου εινα η Αλέξια, η Λάουρα και η Σύλβια. Η πιο πηδηχταρου ειναι η Νικολεττα απο το Γκαζι - Ιερα οδο που την εχω χασει γαμωτο.
Η Συλβια εχει κανονικο κορμι, με ωραιες αναλογιες, στηθος φυσικοτατο (2αρι με 3 αρι), πολυ ωραια ματια, ωραιο στομα με μαργαριταρενια δοντια. Απο οπου και να την δεις προσφερει ωραιο και καυλωτικο θεαμα.
Το δωματιο καθαρο αν και φτωχο, πετσετες σφραγγισμενες και σαγγιοναρες. Ενας καθρεπτης ακομα επιβαλεται ειδικα αν ειναι να χαζευεις το κορμακι της Συλβιας.
Ειναι πολυ φιλικη και αρχιζει ωραιο μπαλαμουτι φιλοντας ρωγες στο ορθιο. Πριν περασει τη σκουφια φιλαει τους παιδογονους αδενας.
Δεχεται φιλακια αλλα μην αρχισετε τα πολλα σαλια. Τετοιο βελουδινο κορμακι απαιτει προσεχτικους και λεπτεπιλεπτους χειρισμους.
Η πιπα βαθεια και αισθησιακη (υστερει σε σχεση με Αλέξια αλλα πολυ καλη και πολυ πανω απο τον μεσο ορο). Αλλαξαμε 3 στασεις (καβαλα αυτη, ιεραποστολικο που της εγλυφα και τα δακτυλακια, πλαγιαστα απο πισω και κλασσικο πισωκολλητο οπου και κατεθεσα το σπερμα μου).
Η συμμετοχη της πολυ καλη χωρις υπερβολες.
Συναγωνιστες και μοναχικα πλασματα σας την συστηνω ανεπιφυλαχτα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
mkavlos
Ανώτατος
Εγγραφή:
1 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
267
Likes:
3.441
Πόντοι:
10.450
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού