Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 143 10
Sex Studio 364375
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μια κοπέλα που δεν είναι λίγες πού φορές που την έχω δεις τις βόλτες μου, αλλά δεν είχε τύχει να τιμήσω. Ψηλή, αριστοκρατική φυσιογνωμία, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά. Ωραίο πρόσωπο, καλοσχηματισμένη περιφέρεια, ψηλά πόδια, σωμα με άριστες αναλογίες χωρίς περιττά κιλά. Η μόνη «παραφωνία» στη εντυπωσιακή πραγματικά εμφάνιση της είναι το μικρό της στήθος, κάτι που εάν ήταν μεγαλύτερο, τότε σίγουρα θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες των studio. Οι φήμες γα τις επιδόσεις της θετικές, τόσο από τον px75 που την τίμησε πρόσφατα, όσο και από τον zidane68 που είναι ταχτικότατος επισκέπτης της, μιας και είναι ένα απο τα μεγάλα του στανταράκια.
Έτσι λοιπόν, πήρα την απόφαση για τη στενότερη γνωριμία.

Μόλις που είχα τελειώσει το στέγνωμα από το ντους όταν μπήκε στο δωμάτιο. Έκατσε δίπλα μου και μιλήσαμε για λίγο. Τα προκαταρκτικά της καλά, με τριψίματα του σώματος της στο δικό μου, εκατέρωθεν φιλάκια στον λαιμό, τα αυτιά, το στήθος. Δημιουργήθηκε οικειότητα και χημεία, ετσι ακολούθησαν κάποιες πιο σφιχτές αγκάλες και πιο έντονο ερωτικό παιχνίδι.

Το στοματικό της δεν είναι το πλέον δυνατό της σημείο. Αρκετά μονότονο και ρηχό, χωρίς ποικιλία και παιχνίδια με την γλώσσα, αλλά αυτές τις περιορισμένες –τολμώ να πω – κινήσεις τις έκανε καλά, χωρίς χρήση χεριού με αποτέλεσμα σύντομα να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η θέση του σώματος της τέτοια που να επιτρέπει δακτυλοσκοπήσεις και δέχτηκε χωρίς αντίρρηση τα χάδια μου στα απόκρυφα σημεία της.

Το sex μαζί της σε σαφώς καλυτέρα επίπεδα από το στοματικό με καλή συμμετοχή, αληθοφανής και διακριτικούς αναστεναγμούς, βογγητά και αγκαλίτσες. Ξεκίνημα με cow girl, συνέχεια με την στάση του λωτού, ιεραποστολικό και τέλος στα τέσσερα, μια στάση που με το σώμα της που διαθέτει, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη δυνατή.

Μετά το τέλος σωστό social time με ευγένεια και χιούμορ, μέχρι την στιγμή που έφυγε με πεταχτό φιλάκι και χαμογελαστή καληνύχτα.

Συμπερασματικά μια κατάθεση που δεν θα μείνει χαραγμένη με ανεξίτηλα γράμματα στην μνήμη μου, όμως με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Η Σαμπρίνα είναι μια καλή επαγγελματίας, που σέβεται τα χρήματα που παίρνει και κάνει αυτά που πρέπει για να περάσει καλά ο partenair της. Με καλά προκαταρκτικά, με περιθώρια βελτίωσης στο στοματικό και καλή στο sex, σε έμενα τουλάχιστον, «έδωσε» αυτό που χρειαζόμουν και δεν με έκανε να μετανιώσω για την γνωριμία μας.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Σαμπρίνα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού