Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
στο σπιτακι αυτο το επισκεφτομαι πολυ συχνα γιατι εχει ωραιες κοπελες κυριως τα βραδια .ετσι λοιπον σημερα 18/08 αποφασισα να παω το μεσσημερακι γυρω στις 16:30.Περιμενω να δω την κοπελα και ξαφνικα μπροστα μου ενφανιστηκε ενας αγγελος (με ολη τη σημασια τις λεξεως)ενα μικρο λαθος παρασυρθηκα απο την ηλικια μια θεα γυναικαρα με τα ολα τις .ΑΠΟ προσωπο απο κορμι απο διαθεση που λιγες φορες ως και καθολου δεν βρισκομαι στις κοπελες που επιλεγουμε .επιλεγω να περασω μεσα στο δωματιο η γυναικαρα οταν ηρθε και γθυθηκε μου κοπηκανε τα παιδια απιστευτο γλυκο ομορφο ευδιαθετο κοριτσι με την πλακιτσατις ετοιμη να σε ανεβασει στον εβδομο ουρανο.δεν ηθελα με τιποτα να τελειωσω ,και αφου τελειωσα εκατσε λιγη ωριτσα και μιλαγα με δεν βιαστηκε καναμε το χαβαλε μας σαν ηταν πραγματικη μου κοπελα ,και πιστευω και οσοι εχετε παει μαυτο το αγγελουδι να αισθανεστε τα ιδια.εγω περασα θαυμασια και μακαρι να υπαρχουν και τετοιες γυναικες στο χωρο αυτο ετσι μαυτη την συμπεριφορα την τελεια και οχι να μην μας υπολογιζουνε καθολου .

ελπιζω και ευχομαι αυτη η κοπελαρα να τις πανε ολα καλα και να την εχουμε στο χωρο γιανα την απολαμβανουμε και εμεις

ελπιζω να μην σας κουρασω αλλα τα λογια δεν μπορουν να την περιγραψουν ειναι απιστευτη.

προς ΝΤΑΡΙΑ ελπιζω να σου εφυγε το αγχος τωρα .απο αγριομαιμουδιαρι φιλακια

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Μέλος
6
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού