Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 350657
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Το εν λόγω μαγαζί αν και δεν είναι απο τα διαφημιζόμενα του σάιτ είδα οτι είχε πιπινάκια ως επι το πλείστον και επειδή γουσταρα να πηδήξω ενα πιπίνι είπα να το επισκευτώ.
Βραδάκι λοιπόν χωρίς πολύ κίνηση πηγαίνω ,παρκάρω εύκολα και στο μαγαζί ευτυχως δεν είχε κόσμο και κάθομαι στο σαλονάκι με την μπάρα εν αναμονή της παρέλασης των κορασίδων. Βάρδια είχε η Αντζελίνα και η Λάουρα οι οποίες περάσαν χωρίς να κάνουν επίδειξη στην μπάρα, τι στο καλό την εχουν; Διαλέγω Αντζελινα αν και οι κριτικές που ειχα διαβάσει ήταν αμφιλογόμενες αλλά μου άρεσε και ειπα να το ρισκάρω.
Περνάω στο δωμάτιο, καλό θα έλεγα και καθαρό, με την ντουζιέρα του, πετσετούλα,τηλέοραση με «ντοκυμαντέρ». Ερχεται και το μωρό και την περιλαμβάνω πριν προλάβει να γδυθεί,μην μας πάρει αμέσως τον αέρα!. με φτιάχνουν οι γυναικες οταν ειναι μισοντυμένες ή μαλλον μισογδυμένες με ψηλοτάκουνα,Χαμόγελο το τακούνι δίνει άλλη ψευδαίσθηση για την γυναίκα...
Την βάζω μπροστά στον καθρέφτη και αρχίζω τα χαιδέματα και φιλάκια μέχρι να ξυπνήσει ο γιακουμής. Εχει ωραίο κορμάκι, στα μέτρα μου με στητό βυζάκι και ωραιο κολαράκι πράγμα που με εφτιαξε αμέσως. Αν και δεν αρνήθηκε τις θωπείες μου κατάλαβα οτι εντέχνως προσπαθούσε να τις αποφύγει ώστε να επιταχύνει την διαδικασία παροτρυνοντας με να την γαμήσω. « ασε λίγο να σε γλύψω ακόμα,μην βιάζεσαι» της απαντησα. Πέρασμα καπότας και πιπα σχετικά καλή θα έλεγα. Ξεκινάω στο ιεραποστολικό για να βλέπω την φάτσα της που μου θύμιζε καποια γνωστή αλλά γρήγορα γυρνάει στα τέσσερα με δική της πρωτοβουλία, προφανώς δεν ήθελε να βλέπει την δική μουΜεγάλο χαμόγελο
Τις χουφτώνω τα βυζάκια και αρχίζω το σφυροκόπημα οπου σύντομα ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν βιάστηκε να φύγει και αφου ντύθηκε με την ησυχία της μου εδωσε ενα πεταχτό φιλάκι και εφυγε.
Σαν συμπέρασμα αυτο που μου έμεινε ηταν αμφιταλαντευόμενο μιας και η εμφανιση της είναι απο αυτά που μου αρέσουν αλλά θα ήθελα περισσοτερο συμμετοχή, δεν ήταν το στυλ ξεπέτας αλλά ούτε και το στυλ γουστάρω . γενικά έφυγα ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 13, 2026
Όνομα κοπέλας
Αντζελίνα
perpetouas
Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού