Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 203 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 453753
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κάποιες φορές κάνεις σχέδια, καταστρώνεις προγράμματα, διαδρομές, πιθανούς στόχους προς κατάθεση κλπ με στόχο να κινηθείς μέσα σε ορισμένα πλαίσια και να μην πελαγοδρομείς. Είναι όμως και κάποιες φορές που όλα αυτά τα πετάς στον κάλαθο των αχρήστων όταν συμβαίνουν γεγονότα που δεν υπολογίζεις καν...Κάτι τέτοιο συνέβη κ σε μένα χθες. Ξεκινώντας τη χθεσίνη μας τσάρκα με τον cheyenne στα ιδρύματα της Αττικής, είχα άλλο στόχο λοκάρει, λόγω φωτογραφιών και "πουτανιάς" που έβγαζε, μέχρι που εισήλθαμε στο συγκεκριμένο μαγαζί.Εργαζόμενη κοπέλα η Αφροδίτη. Γνωστή κοπέλα στους περισσότερους καθώς έχει χρόνια στο χώρο, με θητεία και σε άλλο πασίγνωστο στούντιο, δεν την είχα δει εγώ βέβαια ποτέ. όταν εμφανίσθηκε στο σαλόνι....κόντεψε να μου φύγει το κουτάκι αναψυκτικού που κρατούσα από το χέρι. ήρθε κοντά μας μια πραγματική οπτασία. Ψηλή, μελαχροινή, με κατσαρό φουντωτό μαλλι, αλά Μαρία ΣολωμούΚουλ, ενισχυμένο στήθος 4άρι, περιφέρεια αξιοπρόσεκτη, ωραία πόδια,χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας. Ένα πρόσωπο από τα πιο όμορφα που έχω δει, σπινθηροβόλα μάτια, ωραία ζυγωματικά!! Αν σας φαίνεται περίεργη η περιγραφή που κάνω και ότι μάλλον πρόκειται για άλλη κοπέλα, σας λέω ότι μιλάμε για την ίδια κοπέλα, απλά πλέον έχει μείνει η....μισή μιας κ έχασε 22 κιλά!!Μεγάλο χαμόγελο Αποχωρίσαμε για να συνεχίσουμε την τσάρκα μας,αλλά πραγματικά είχα μαγευτεί οπότε μετά από κάμποση ώρα ξαναγυρίσαμε πίσω για να εισέλθω στα ενδώτερα! Πρόγραμμα 69 και ποδολαγνεία στα 70 ευρώ, δίνω το πορνοπαράβολο στην ευγενέστατη υπηρεσία(καλτ φυσιογνωμία με τα κοντά σηκωμένα μαλλάκια της, και το γλυκό παιχνιδιάρικο τρόπο της), και εισέρχομαι στο δωμάτιο! Πρώτη φορά στο συγκεκριμένο οίκο για κατάθεση οπότε ας μου επιτραπεί μια σύντομη περιγραφή του δωματίου. Μεγάλο στρογγυλό kingsize κρεβάτι, καθαρά άσπρα σεντόνια, σφραγισμένη πετσετούλα και παντόφλες μιας χρήσης, ευρύχωρη ντουσιέρα και αρκετά φωτείνο σε αποχρώσεις του πράσινου! Ο κλιματισμός σε ιδανική θερμοκρασία, δημιουργούσε ευχάριστη ατμόσφαιρα. Να σημειωθεί μια διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα στούντιο, δεν έχει ηχείο μέσα στο δωμάτιο, οπότε έχεις πλήρη ησυχία, είσαι χαλαρός και συγκεντρωμένος!!Χαμόγελο
Μετά από μια σχετική αναμονή μιας και προηγείτο άλλος συναγωνιστής, έρχεται η Αφροδίτη κοντά μου, σύντομο social να σπάσει ο πάγος, και εκείνη έβγαλε το μαύρο κορμάκι που φορούσε και απελεύθερωσε το στήθος της και μου το έφερε στα μούτρα μου. Έχει γίνει καλή δουλειά, δεν είναι πολύ σκληρό, ουλές δε φαίνονται, έχει ωραία ρώγα. Άρχισα να τη γλείφω, εκείνη να μου λέει γλυκόλογα και το χέρι της πήγε χαμηλά στον "πρωταγωνιστή". Λόγω του ότι ήμουν ήδη έτοιμος, πέρασμα προφυλακτικού και εκκίνηση στοματικής περίποιησης. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελλάθηκα, κάπως μονότονη, γρήγορη και τυπική. Δεν έπαιξε με τη γύρω περιοχή.Λύπη Στο μεσοδιάστημα να τη χαιδέυω και της έβγαλα τις κόκκινες γόβες που φορούσε, οπότε από κείνο το σημείο κ μετά η συνεδρία πήρε μια απροσδόκητη τροπή! Μου αποκαλύφθηκε μια γυναίκα η οποία, από ότι φάνηκε γουστάρει κ η ίδια την ποδολαγνεία! Καταπληκτικά πατουσάκια, μαλακά, περιποιημένα δαχτυλάκια, ολόισια κόκκινα βαμμένα. Με προέτρεψε να τα γλέιψω ένα ένα τα δάχτυλά της, κάτι που έκανα με χαρά, μοσχομυρίζανε, γύρναγε το πέλμα της ώστε να πάει η γλώσσα μου σε όλο το μήκος των πατουσών της, μου τα πέρναγε στο στήθος, στη μύτη...μιλάμε για πρωτόγνωρες καταστάσεις κ γω να μην ξέρω με τι να πρωτοασχοληθώ...Στη συνέχεια "φυλάκισε" το πέος μου με τα πατουσάκια της και μου έκανε μια καταπληκτική ποδομαλακεία,διαρκείας κ τρυφερή. Αφου με "πείραξε" λέγοντας με τεμπέληΓλώσσα άνοιξε τα πόδια της και περιποιήθηκα το αιδοίο της.Πολύ απαλό, μυρωδάτο,ωραία κλειτορίδα ανταποκρίσιμη, με την Αφροδίτη να βγάζει πνιχτούς αναστεναγμούς αληθοφανείς με συνοδεία διάφορων κοπλιμέντων. Διήρκεσε αρκετά λεπτά η συγκεκριμένη περιποίηση μιας κ δεν τη χόρταινα!
Είχε έρθει η ώρα για το κυρίως πιάτο! Πρώτη στάση cowgirl, με καλή διείσδυση, καθόλου κρέμα, υγρή αρκετά, εγώ να ασχολούμαι το στήθος της, κ κείνη να χοροπηδάει πάνω μου με εναλλασσόμενο ρυθμό,να παίζει με το κεφαλάκι του πέους μου με την κλειτορίδα της, να γέρνει πάνω μου, φιλιά στους λαιμούς μας κλπ...Γύρισμα σε ιεραποστολικό όπου με φοβερή ευλιγισία, έφερε τα πόδια της πίσω, προσφέροντας μου τα πατουσάκια της ξανά για παιχνίδι, έκανε διάφορους μορφασμούς, που με "έφτιαξαν" ακόμα περισσότερο, και αυτό που μου κανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν όταν κάποιες στιγμές ασχολιόμουν με άλλα σημεία του κορμιού της με έσπρωχνε και με δύναμη με πίεζε με τις πατούσες της σαν να ήθελε να της τις φάω!Μεγάλο χαμόγελο Ο ρυθμός ανέβηκε, με κείνη να συμμετέχει πάντα σε gfe κλίμα, πόδια ανοιχτά, πόδια κλειστά ενωμένα και μετά από λίγο με βρήκε το τέλος σε αυτή τη στάση απολαμβάνοντας το υπέροχο πρόσωπό της μέσα στο μισοσκόταδο και στις σκιές από την τηλεόραση.
Ήταν μια συνάντηση, που δεν την είχα καν σχεδιάσει, αλλά περισσότερο ενστίκτου, η κοπέλα είναι καταπληκτική, επαγγελματίας, ευγενέστατη και μου προσέφερε αυτό που έψαχνα, μια έντονη ποδολαγνική αλλά και ερωτική συνάμα εμπειρία!! Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο με την Αφροδίτη 25 λεπτά σύμφωνα με το χρονομέτρη cheyenne με ουδεμία ενόχληση από την χαριτωμένη υπηρεσία παρόλη την κίνηση που είχε το στούντιο!
Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μας προσφέρει τόσο έντονες συγκινήσεις!!!
Αυτά από μένα! Σας εύχομαι τα καλύτερα!Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαΐου, 2013
Η Αφροδιταρα ειναι κουκλα και πολυ καλο παιδι. Δυστυχως για μενα το Κ30 που δουλευει πλεον αποκλειστικα ειναι τελειως εκτος ακτινας δρασης μου. Λαγε μου παντως πρεπει να πατησες και τα σωστα κουμπια....Δε γινονται μονες τους οι "τελειες" συνεδριες.
Θα πας ανανεωμενος πισω στη μοναδα.....βυσμα!!!!
07 Μαΐου, 2013
δηλαδή ποδομαλακία σου έκανε ενώ φορούσες προφυλακτικό?
07 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δυστυχώς ναι...Λύπη
07 Μαΐου, 2013
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια μωρο!!!
Και εγω πέρασα πολυ ωραία!!!!
Ανυπομονω να σε ξαναδώ μωράκι!!!!
Toninο σε φιλώ πολυ γλυκα!!!!!!!
ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4