Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 91 10
Sex Studio 165659
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0

Μεγάλη Παρασκευή παραδοσιακά πήγαινα εκκλησία, παρακολουθούσα την αποκαθήλωση του Κυρίου μας, την περιφορά του Επιταφίου, έψαλλα το "ω γλυκύ μου Έαρ" και γενικά ήμουν ευθυγραμμισμένος με το κλίμα πένθους και κατάνυξης της ημέρας! όλα αυτά μέχρι χθες, Μεγάλη Παρασκευή του σωτήριου έτους 2013, οπότε και ένας απλός, καθημερίνος καφές με τον καλό μου φίλο Μάκη85 μετατράπηκε σε ευλογημένη και άκρως χριστιανική στουντιότσαρκα!!
Αφού γυρίσαμε καμιά 25αριά ιδρύματα, με άλλα να ναι κλειστά, άλλα να μη μας κινούν το ενδιαφέρον τα εκθέματα κατηφορίσαμε προς τα νότια και συγκεκριμένα στο συγκεκριμένο οίκο. Σαλονάρισαν 3 κορασσίδες, εκ των οποίων το ενδιαφέρον μου κέντρισε η Ιταλίδα( ) Ίνα. Τη συγκεκριμένη κοπέλα την είχα τιμήσει στο παρελθόν στο Τατοίου 71 με άριστες εντυπώσεις. έτσι ενέδωσα στο στενό μαρκάρισμα της υπηρεσίας και ένα 40άρι έκανε φτερά για να απολαύσω το θεσπέσιο κορμί της Ίνας!
Για όσους δε τη γνωρίζουν, πρόκειται για ένα νεαρό κορίτσι, γύρω στο 1.70, με καστανά πλέον μαλλιά μέχρι το ύψος των ώμων,συμπαθητικό πρόσωπο(ο Μάκης το βρήκε με έντονες γωνίες και λίγο γαμψή μύτη ), μικρό φυσικό, κοριτσίστικο στηθάκι, σα λεμονάκια, επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά και φυσικά το highlight της εμφάνισής της, ένας υπέροχος,στητός, στρογγυλός και πεταχτός κώλος, που φαίνεται ότι αψηφάει το νόμο της βαρύτητας!
Πρώτη φορά για κατάθεση στο συγκεκριμένο οίκο, οπότε ας αναφερθώ και λίγο στο δωμάτιο. Ευρύχωρο αρκετά, με διπλό κρεβάτι, με αναπαυτικό στρώμα, ο φωτισμός χαμηλός, ιδιαίτερο στοιχείο μια "γιρλάντα"σωλήνας με μπλε φως που αναβόσβηνε και λίγο σε ζάλιζε, επιτοίχιος καθρέφτης δίπλα ακριβώς στο κρεβάτι, σφραγισμένη πετσετούλα. Ιδιαίτερη μνεία θα κάνω στην πιο μεγάλη ντουζιέρα που έχω συναντήσει ποτέ μου. Πρέπει μέσα να χωράει ολόκληρη ποδοσφαιρική ομάδα! Ενδύκνειται προφανώς και για άλλου τύπου καταστάσεις!!
Αφού φρεσκαρίστηκα, ξάπλωσα στο κρεβάτι περιμένωντας με ανυπομονησία τον κορίτσαρο.Μετά από λίγο μπαίνει μέσα με το άσπρο σετ εσωρούχων που φορούσε να φεύγει ακαριαία και να μπαίνει στη ντουσιέρα και να την παρατηρώ να σαπουνίζει τα πατουσάκια της. Γεμάτος απορία τη ρωτάω"τι κάνεις"? και μου λέει "αφού ξέρω τι σου αρέσει" ....Κοίτα μνημονικό! Μπράβο της για τον επαγγελματισμό της να τα πλύνει και να μοσχοβολάνε...Έρχεται προς το μέρος μου και αρχίζω με τα μιρά στηθάκια της, οι ρώγες της πεταχτές, όμορφες προσφέρονταν για γλύψιμο. Μετά από λίγο ξαπλώνει και αρχίζει μια απολαυστική footjob με τα μαλακά πατουσάκια της με το μαύρο πεντικιούρ και τα ίσια πανέμορφα δαχτυλάκια της, πότε γρήγορη, πότε αργή, με διαφορετικές πιέσεις στο πέος μου όπως το είχε "φυλακίσει", να περνάει τις πατούσες της και από τα μπαλάκια μου και εγώ να έχω κλείσει τα μάτια και να απολαμβάνω... Σε κάποιο σημείο τη βλέπω να παίρνει το baby oil και να χύνει λίγο πάνω στο ερεθισμένο μου μόριο. Συνέχισε το έργο της, αλλά η ευχαρίστηση αυξήθηκε κατακόρυφα μιας και πλέον τσούλαγαν πιο εύκολα πάνω του και ερεθιζόμουν ακόμα περισσότερο...Αφού στη συνέχεια με σκούπισε, άρχισε τη στοματική της περιποίηση, με ενασχόληση και στα@@, η αλήθεια κάπως σύντομο το στοματικό της και κάπως μονότονο και γρήγορο...Γενικά η ίνα δουλεύει σε υψηλούς ρυθμούς, οπότε αμέσως ήρθε από πάνω μου για cowgirl, γρήγορες διεισδύσεις στο ξυρισμένο και όμορφο μουνάκι της, να χουφτώνω το κωλαράκι της και κείνη να αρχίζει τα βρωμόλογα ιταλιστί!! Γύρισμα στα 4 για να απολαύσω αυτό για το οποίο στην ουσία πλήρωσα το πορνοπαράβολο. Καταπληκτικό στήσιμο, σπάσιμο μέσης και πλήρης διείσδυση. Η θέα καταπληκτική με τα καλοσχηματισμένα κωλομάγουλά της να δέχονται τα φιλιά μου και τα χαστουκάκια μου(ηράκλειτος αντίθεση! ). Στον καθρέφη να βλέπω την κίνηση της ίνας, το πρόσωπό της και να ακούω τα Ιταλικά της και να νιώθω να εκραγώ από την ηδονή. Επόμενη στάση ιεραποστολικό με αρκετές παραλλαγές, με ανοιχτά τα πόδια, τα πόδια της στο στήθος μου, με εμένα να γέρνω πάνω της και να γλέιφω τα βυζάκια της και το τέλος να έρχεται πανηγυρικά με τα πόδια της ενωμένα μπροστά στο πρόσωπό μου και να έχω για τελευταία εικόνα στο μισοσκόταδο την έντονη καμάρα της και τα όμορφα "παχιά"δαχτυλάκια της!!
Μια πολύ επιτυχημένη κατάθεση, η ίνα τιμάει τα λεφτά της, είναι επικοινωνιακή, σου κάνει τα χατίρια, αλλά θέλει λίγη προσοχή γιατί δουλεύει σε υψηλές στροφές που μπορεί να σε στείλει "αδιάβαστο"...
ΥΓ:Μαύρο κατάμαυρο στην υπηρεσία η οποία είπε αυτολεξί στην ίνα "Άντε ξεκουμπίσου από το δωμάτιο, έχουμε πελάτες" και ενώ δεν είχα ξεπεράσει τον προβλεπόμενο χρόνο(ο Μάκης ανέφερε 20 λεπτά). Ευτυχώς που είχαμε τελειώσει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 03, 2013
Όνομα κοπέλας
Ίνα
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαΐου, 2013
Παντα απολαυστικος Λαγε μου. +1 απο μενα.
Κριμα που ενα λουλουδι σαν την Ινα ανθιζει σε ενα τετοιο μαγαζι.
08 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εντάξει, δεν είναι και τόσο χαλιά βρε συ το μαγαζί...η υπηρεσία είναι πιο ΄πολύ το θέμα...Μαλακία
08 Μαΐου, 2013
τόσο το μαγαζί όσο και η υπηρεσία είναι για τον πούτσο Χαμόγελο

καλά και η Ίνα εμφανισιακά δεν είναι και κάτι το τρομερό,θα μου πεις γούστα είναι αυτά Γλώσσα

Υ.Γ μόνο ο κώλος της αξίζει Κουλ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3