Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 84148
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρώτη επίσκεψη στον οίκο αυτό, καρφωτός γιατί ήθελα να δω την Έμμα μετά από πολύ καιρό.

Τα δωμάτια γέμισαν γρήγορα γιατί είχε ήδη κάποιους μέσα, οπότε περίμενα κανα 25 λεπτο όσο ξεγκάβλωνε τους άλλους 2.

Με μαύρα εσώρουχα, και μαυρισμένη ελαφρώς, και αδυνατισμένη θα έλεγα. Ξανθιά πλέον και της πάει Έρωτας, είναι γύρω στο 1,62, με μέτριο φυσικό βυζάκι με γκαβλωμένη ρώγα. Για μένα το ατού της είναι τα ωραία μάτια της. Ψιλοείπαμε τα νέα μας και ξεκινήσαμε !

Προσφέρει ακα πίπα υγρή με μπόλικο σάλιωμα, ρουφηχτή, με πολύ χρήση της γλωσσάρας της, απο τις καλύτερες που μου έχουν κάνει, πολύ και ελεύθερο χούφτωμα και δαχτυλάκι, πολύ καλή αίσθηση στο νινάκι της, χαμογελαστή, και τέλος στο στοματάκι της όπου τα φτύνει στο νιπτήρα, και αγκαλίτσες για χαιρετισμό. Είναι πολύ γλυκιά και με κάνει να νιώθω σαν να είμαι με την κοπέλα μου.

Μου κράτησε συντροφιά για 15 λεπτά περίπου, χωρίς βιασύνη, αν και κάπου στο τέλος μου είπε οτι έχει και άλλα 3 άτομα ... σε πιο ήσυχη φάση στο παρελθόν καθόμουν και πάνω απο 20 λεπτο μαζί της !

Θεωρώ οτι είναι από τις πολύ καλές κοπέλες του χώρου, σαν φιλαράκι ώρες ώρες, με τρελά γούστα αν σε συμπαθήσει. Αν και σε πολλούς εμφανισιακά δεν θα κάνει κλικ, ωστόσο αξίζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Μέλος
18
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού