Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824402
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Άρτει αφιχθής από τη Χίο για την Πασχαλινή μου άδεια και έχοντας μαζέψει αρκετό "υλικό" ο δρόμος μου με έβγαλε στο αμαρτωλό σοκάκι όπου στεγάζεται ένα από τα κορυφαία, για να μην πω το κορυφαίο, στούντιο από άποψη καθαριότητας, σεβασμού στον πελάτη, περιβάλλοντος, το Φ104. Ο στόχος είχε κλειδώσει αρκετό καιρό πριν, όταν σε τσάρκα με φίλους και συναγωνιστές είχα έρθει "μούρη με μούρη" με τη Μαρίνα!(προς αποφυγή παρεξηγήσεων πρόκειται για άλλη Μαρίνα, όχι την παλιά) Για όσους δε τη γνωρίζουν, πρόκειται για ότι ακριβώς απεικονίζεται στις φωτός, μελαχροινό ίσιο μακρύ μαλλί, καμπύλες που ξυπνάνε και τα πιο άγρια ένστικτα, μια περιφέρεια που είναι δύσκολο να μην την παρατηρήσεις, καλοσχηματισμένη, πεταχτή και "γεμάτη". Φυσικό στήθος 2άρι, λίγη κοιλίτσα, ωραία σφιχτά πόδια με ωραία κατάληξη στα ακροδάχτυλα, ίσια περιποιημένα σε χρώμα μπεζ. Αυτό που δε φαίνεται από τις φωτός, είναι το γλυκό της πρόσωπο, που αφήνει υποσχέσεις, πονηρό και σπινθηροβόλο βλέμμα και το όλο σύνολο συμπληρώνει ένα σκουλαρικάκι πάνω από το δεξί χείλος.
Εμφανίσθηκε στο σαλόνι η Μαρίνα με ένα σετ μαύρα έσωρουχα, που αμέσως με έκανε να χτυπήσω "κόφτες"!!Γλώσσα Πέρασμα στο δωμάτιο3, με πρόγραμμα 69 κ ποδολαγνεία στα 70 ευρώ. Γρήγορο φρεσκάρισμα και ντουσάκι και ολιγόλεπτη αναμονή στο δωμάτιο, παρακολουθώντας μηχανικά το "εκαπαιδευτικό πρόγραμμα".Κουλ Ανοίγει η πόρτα και έρχεται η κοπέλα κοντά μου, βγάζει τις γόβες της κ ξαπλώνει δίπλα μου και αρχίσαμε με ένα από τα καλύτερα social που έχω αντιμετωπίσει ποτέ. Πολλά θέματα, πολύ χιούμορ, κοινά μουσικά γούστα, βοήθησαν να σπάσει ο πάγος και να "πάρουμε μπροστά". Τη βοήθησα να αποχωριστεί τα ρούχα της και τα πρώτα φιλιά άρχισαν να ανεβάζουν τη θερμοκρασία. Λαιμοί, στόματα, σβέρκοι, αυτιά ήταν η πρώτη επαφή. Να πω ότι η κοπέλα φιλάει καταπληκτικά με πάθος και δε φοβάται να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα της. Ανέλαβα πρωτοβουλία και αφού ασχολήθηκα με το στήθος της και τις ρώγες της οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα, κατέβηκα χαμηλά όπου για αρκετά λεπτά και με δική της παρότρυνση ασχολήθηκα με τη γεννητική της περιοχή. Μύριζε υπέροχα, πολύ όμορφη κλειτορίδα μεγάλη και σκληρή, δέχθηκε τα παιχνιδίσματα της γλώσσα μου με ευχαρίστηση, με τη Μαρίνα να μου σφίγγει το κεφάλι, να με καθοδηγεί και να φαίνεται ότι απολαμβάνει...Αφού έλαβα κάποια εύσημαΓλώσσα είχε έρθει η ώρα για τη δική της ανταπόδωση. Δεν άφησε κανένα μέλος παραπονεμένο, γλύψιμο παντού, ρούφηγμα και δάγκωμα στα @@, ωραίος και εναλλασσόμενος ρυθμός στο στοματικό και υγρό όπως μου αρέσει. Από μόνη της ήρθε σε στάση 69 από πάνω μου για να την περιποιηθώ κ γω ταυτόχρονα... Κουνούσε τη λεκάνη της ρυθμικά κ η γλώσσα μου έκασνε τις δικές τις διαδρομές στο αιδοίο της.
Ήθελα όμως να περάσουμε στο κυρίως πιάτο πράγμα το οποίο έγινε με δική μου παρότρυνση, με πρώτη στάση ιεραποστολικά, με αργο ρυθμό, φιλιά παντού, οπτική επαφή, στη συνέχεια με φοβερή ευλιγισία έφερε τα πόδια της πίσω με αποτέλεσμα να πετυχαίνω πλήρη δίεισδυση και να απολαμβάνω τη θέα, ενώ εκείνη "έπαιζε" με το αιδοίο της κ γω ασχολούμενος με τα πατουσάκια της! Επόμενη στάση στα 4 όπου στήνεται καταπληκτικά και ο κώλος της προσφέρεται για χαστουκάκια και παιχνίδια. Καλή διείσδυση, επιδίωκε οπτική επαφή μέσω του καθρέφτη και έτσι συνεχίσαμε για κάμποσα λεπτά. Γυρίσαμε σε cowgirl με εκείνη να φαίνεται να απολαμβάνει που της παρέδωσα τα ηνία, να παίζει μαζί μου, με εναλλασσόμενο ρυθμό στις διεισδύσεις, πότε πλήρως, πότε λίγο, πότε γρήγορα, πότε αργά...Αυτή η διαδικασία κόντεψε να με "στείλει"...Γρήγορη εκατέρωθεν στοματική περιποίηση ξανά και το τέλος διάλεξα να έρθει σε ιεραποστολική στάση μετά από λιγα λεπτά δυνατού σφυροκοπήματος που έφτασε τα όρια του pse αφήνοντας το σπέρμα μου στην όμορφη κοιλίτσα της!!
Η συνάντησή μου με τη Μαρίνα, πήγε καλύτερα από όσο φανταζόμουν, μου έδωσε το 100% των υπηρεσιών της, με υπομονή, αληθοφάνεια και ζεστασιά. Είναι ένα κορίτσι που σέβεται τα λεφτά που παίρνει και αν την αφήσεις να σε ψυχολογήσει καλά θα σου δώσει αυτό που ζητάς καθώς ξέρει να προσαρμόζεται!
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Marina
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαΐου, 2013
ποτε προλαβες ρε θηριο....Γλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1