Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824458
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Επίσκεψη στο studio oriental σε πρωινή βάρδια αλλά, έκανα το λάθος, ή μήπως έτσι είναι πάντα, να πάω αργά, λίγο πριν το τέλος της πρωινής βάρδιας (περίπου 16:00). Επιλογή από πριν για τη Γαβριέλα, να δούμε «τι λέει». Άλλα περίμενα και άλλα βρήκα. Μια κοπέλα με φωτό στο site του studio που μάλλον εμφανίζουν άλλη κοπέλα και όχι τη συγκεκριμένη. Από κορμί; Ο ορισμός του πλαδαρού και δίχως αναλογίες σώματος. Καλά, στις φωτό, έκαναν ΘΑΥΜΑΤΑ.
Στα περί υπηρεσίας; Χαλαρά σε …ρδέλο θα περνούσα καλύτερα. Με το ρολόι έμεινε η κοπέλα στο δωμάτιο ακριβώς 7:30 λεπτά. Και βέβαια τελείωσα, και πώς να μη γίνει αυτό όταν δουλεύει σαν μηχανάκι. Μηχανικές κινήσεις, ρομποτική ταχύτητα.
Πρέπει κάποια στιγμή να ρίχνουμε κανένα μαύρο σε κοπέλες που ΔΕΝ τιμούν τα χρήματα (όχι που παίρνουν αλλά) που τους δίνουμε. Βέβαια όσον αφορά στο studio πρέπει να πω πως κρατά ένα αξιοπρεπέστατο επίπεδο αλλά τι να το κάνω το επίπεδο όταν οι κοπέλες δεν αξίζουν μία και ξεπετάνε τον πελάτη ως να εργάζονταν σε οίκο ανοχής με 10,00 ή 20,00 Ευρώ;
Βέβαια όπως είπα και παραπάνω, ενδεχομένως να έπεσα σε κακή συγκυρία χρόνου αφού τελείωνε η βάρδια, δίχως αυτό να αποτελεί δικαιολογία και άφεση αμαρτιών. Τα υπόλοιπα όμως; Τα περί αλλοίωσης των εικόνων; Τα περί υπηρεσιών της κοπέλας; ΜΑΥΡΟ και πάλι ΜΑΥΡΟ! Θυμός Θυμός Θυμός

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 25, 2013
Όνομα κοπέλας
Γαβριέλα
cretan_nudist
Μέλος
Εγγραφή:
25 Απρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
828
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

30 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2013
Όταν πήγες, δεν την είδες πριν περάσεις? Είναι μερικά στούντιο που έχουν αναγάγει το φωτοσοπ σε θρησκεία!Όσον αφορά στις υπηρεσίες για ποιό λόγο πήγες στο τέλος? Φυσικό δεν είναι να θέλει να τελειώνει?
(Updated: 26 Απριλίου, 2013) 26 Απριλίου, 2013
Εμφάνιση κοπέλας 3 (!!!), χώρος - καθαριότητα χώρου 7, συμπεριφορά τσατσάς 6, πρόσβαση - parking 3. Όσοι έχουν περάσει έστω και μία φορά με κοπέλα στο 104 κι έχουν δει από κοντά τη Γαβριέλα, αυτές και μόνο οι βαθμολογίες φτάνουν για να μη σε πάρουν στα σοβαρά. Κι όπως βλέπεις δεν ασχολούμαι καθόλου με το τί έγινε με την κοπέλα στο δωμάτιο αν και θα μπορούσα (7:30 λεπτά δεν κάθονται οι κοπέλες ούτε στο Μεταξουργείο, και μόνο οι υπερβολές σου σε προδίδουν για το πόσο αναξιόπιστος είσαι).
26 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αδερφε μου φαινεται οτι δεν τα λες καλα... με τη γαβριελα ημουν 3 ωρες στο δωματιο... η γαβριελα προσεχει ολους τους αντρες που εχει στη βαρδια της & ειμαι σιγουρος οτι ολοι περνανε υπεροχα...
26 Απριλίου, 2013
9 στους 14 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Αυτο φτανει και περισσευει και ας σκουζουν οσο θελουν. Μια ζωη τα ιδια με αυτο το στουντιο. Μην γραφετε αρνητικες κριτικες, θα σας κανουν ντα στα σχολια. Στις θετικες εννοειται οτι δεν εχουν να πουν τιποτα. Και να πεις οτι την εσβησες τελειως την κοπελα και το στουντιο...εγραψες και θετικα πραγματα. Δεν πειραζει. Το στουντιο ολοφανερα εχει την πελατεια του και καλα κανει. Και οσοι δεν εχουν παει και δεν πατανε λογω των σχολιων και των επιθεσεων που βλεπουν σε αρνητικες κριτικες, κανουν ακομα καλυτερα θα προσθετα.
26 Απριλίου, 2013
Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα να γράψει κανείς αρνητική κριτική, ο κάθε ένας λέει αυτό που θέλει γράφει την κριτική που θέλει και ο άλλος σχολιάζει όπως θέλει. Από την στιγμή που όλα αναρτώνται και δεν λογοκρίνονται όλα είναι θεμιτά.

Η δική μου γνώμη είναι είναι πολύ κοντά στου Womanaholic. Αν βάζεις εμφάνιση στην Γαβριέλα 3 και καθαριότητα 7 στο 104 μάλλον έχεις τόσο υψηλά στάνταρντ που δεν νομίζω να ικανοποιηθούν ούτε εντός ούτε εκτός αγοραίου έρωτα.

Πάντως σε ευχαριστούμε που έσπευσες εχτές μετά την συνεύρεση σου να γραφτείς στο forum για να γράψεις την κριτική.
lsh
lsh
26 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

0 σχόλια ο τύπος στο site... Πήγε με τη Γαβριέλα στο 104 και μετά γυρνώντας στο σπίτι είπε "Τί να κάνω, τί να κάνω... Θα γίνω μέλος στο bourdela.com που δεν έχω μπει ποτέ και θα κράξω τη Γαβριέλα γράφοντας και δυο θετικά για να μην καρφωθώ". Έλα όμως φίλε μου που σε πήραμε χαμπάρι οι παλιότεροι...
26 Απριλίου, 2013
Όσοι σπεύδουν να "αντικρούσουν" τα όσα λέω, ενδεχομένως να γνωρίζουν τη Γαβριέλα καλύτερα από εμένα. Ας τη ρωτήσουν λοιπόν, σε πόσα λεπτά με ξεπέταξε. Δίνω αρκετές λεπτομέριες ώστε να θυμηθεί ή να καταλάβει ποιός είμαι. 7:30 λεπτά δίχως καμία υπερβολή. Τα υπόλοιπα είναι θέματα υποκειμενικά και ως τέτοια κρίνονται... Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία με την επεξεργασία των φωτογραφιών σε studio είναι γεγονός. Για το συγκεκριμένο όμως η κατάσταση έχει αγγίξει τα όρια της παράνοιας. Για του λόγου το αληθές, συγκρίνετε φωτό άλλων κοριτσιών με την πραγματικότητα. Δε θέλω να γράψω ονόματα διότι θα χαρακτηρισθώ ακόμη και συκοφάντης από κάποια μέλη του site.
26 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συγνώμη, υπάρχει μεγαλύτερη βαθμολογία από το (7) για την καθαριότητα? Εάν υπήρχε ως επιλογή θα έβαζα παραπάνω διότι πράγματι το studio έχει υψηλά επίπεδα καθαριότητας και άνεσης κλπ. Μάθετε να διαβάζετε τις κριτικές και να μη βλέπετε ΜΟΝΟ τα νούμερα. Στην κριτική μου αναφέρθηκα σε "αξιοπρεπέστατο επίπεδο", έτσι δεν είναι?
26 Απριλίου, 2013
παροτι δν εχω περασει μαζι της κ παροτι τα γουστα μ ειναι πιο στο μελαχρινο,το 3 στην εμφανιση της γαβριελλας με κανει να γελαω γτ ειναι κουκλ...οσο για χρονο δωματιου,ουκ ολιγες οι φορες που βρισκομουν στο μπαρ για ενα ποτο κ "ξεχναγε"να βγει απο το δωματιο...
26 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

25 στους 31 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική Γερο-μύστης
30 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3