Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 70 10
Sex Studio 85663
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Το ότι θα έβαζα 8 στην αυθάδη γραία που κατά καιρούς έχω κριτικάρει για τη συμπεριφορά της δεν το περίμενα. Έχει μαλακώσει πολύ. Ευγενέστατη δεν μπορώ να πώ. Μου παρουσίασε την Κατερίνα και τη Βερόνικα. Η Βερόνικα που δεν διάλεξα ήταν πολύ διαχυτιλή στο σαλονάρισμα. Σγουρό μαλλί κοντούλα και γεματούλα. Η Κατερίνα ήταν πολύ ντροπάλή αλλά φορούσε ζαρτιέρες και μαύρα ασορτί εσώρουχα. Ενέδωα άμεσα με το παράβολο των 50 ευρώ για σεξ σόου. Σεξ σόου δεν είχε αλλά είχε μια πολύ ικανοποιητική πίπα. Γλυκειά κοπέλα αλλά στον στίβο τίποτα το αξιομνημόνευτο πέραν της ζαρτιέρας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
black crow
Τιμημένος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
255
Likes:
10.854
Πόντοι:
19.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Σεπτεμβρίου, 2013
To Kεφαλληνίας 75 ήταν το πρώτο studio που είχα επισκεφθεί στην Αθήνα (καλοκαίρι του 2005).
Τότε είχα πετύχει μια πανύψηλη ξανθιά Αγγλίδα, Βικτώρια την έλεγαν κι είχα πληρώσει 90Ε για ακάπ πίπα & μασάζ. Μέτρια συμπεριφορά, μηδενική συμμετοχή & μέτρια υπηρεσία από την κοπέλα. Μου είχε πει ότι ήταν 34 ετών και παντρεμένη με παιδί (έτσι για την ιστορία τα αναφέρω).
Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν ότι όντως η τότε τσα2 εξέφραζε αυθάδεια γιατί μας είχε μπερδέψει με δύο άλλους τύπους, λέγοντάς μας ότι αν δεν πηδήξουμε κάποια από τις κοπέλες δε θα μας ανοίξει ξανά την πόρτα!
Διότι το μπανιστήρι άνευ πληρωμής την ενοχλούσε!
Έκτοτε δεν ξαναπάτησα εκεί κι όποτε πήγαινα Αθήνα με παρέα προτιμούσαμε τα δύο studio της Πιπίνου & της Λέλας Καραγιάννη. Εάν έχει παραμείνει η ίδια, μακάρι να έχει μαλακώσει όπως λες, αλλιώς θα πέσει λουκέτο καθόσον υπάρχει πληθώρα studios πλέον.
N
Ntountaras
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1