Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566857
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τη Βικτώρια την έχω συναντησει κάποιες φορές τα τελευταία χρόνια. Ήθελα να πάω εδώ και καιρό, αλλά δεν μού έβγαιναν οι βάρδιες της, το Χ-bar με δυσκόλεψε, εν τω μεταξύ δεν σκέφθηκα ότι ήταν Καθολικό Πάσχα οπότε θα έλειπε και την έχασα. Το ένστικτο μου όμως μού έλεγε ότι θα λείψει κάπως, αλλά την είχα στημένη για τις 15 Απρίλη (το ένστικτο έλεγε επιστροφή) και δεν έκανα λάθος. Από την προηγουμενη ανέβηκαν οι φωτο. Έτσι εμφανίστηκα στην 1η βάρδια από την επιστροφή της.

Δεν είναι πιπινι. Ύψος 1,60-1,65μ, μακριά αρκετά κάτω από τους ώμους ξανθά μαλλιά με κάποιες ανταυγειες, γαλανομάτα, όμορφο πρόσωπο, ωραίο σώμα λεπτό τα τελευταία 2 χρόνια (πιό παλιά είχε 1-2 κιλα περισσότερο και της πήγαιναν πολύ). Είναι πάντα περιποιημένη, καθαρή, και μυρίζει όμορφα. Στήθος ωραίο (παλιά με τα +1 με 2 κιλά ήταν και ωραιότερο), ρόγες νορμάλ με ανταποκριση στο στόμα μου, και όμορφο κάτω στόμα. Τη θεωρώ ωραία γυναίκα που ξέρει να φροντίζει την εμφάνιση της.

Η υπηρεσία μού πρότεινε κέρασμα αναψυκτικού, αρνήθηκα ευχαριστώντας, και πέρασα χωρίς σαλονάρισμα στο δωμάτιο για απλό πρόγραμμα (50). Μάλιστα ενώ έμπαινα στο δωμάτιο είδα τη Βικτώρια στην κουζίνα με μαύρα εσώρουχα και χαιρετηθήκαμε από μακριά. Εκπέμπει έναν αέρα αυτή η γυναίκα. Ενώ ντουζαριζόμουν στο δωμάτιο, ήλθε η Βικτώρια και έλαβε θέση πάνω στο κρεβάτι με τη στολή εργασίας (= χωρίς τα εσώρουχα). Είπαμε 2 κουβέντες και αρχίσαμε με αγκαλιές, χάδια, σφιξίματα, φιλάκια στο λαιμό, στο στήθος, κτλ. Έβγαζε αναστεναγμούς κάθε τόσο. Αρχισα να τη θηλάζω κάποια στιγμή. Λάστιχο και στοματικό, καλό, άλλοτε βαθύ και άλλοτε ρηχό για διεγερση του κεφαλιού, ενίοτε χρήση χεριού, κτλ. Μπάλες: μόνο τις χάιδευε. Μετά μού έβαλε τζελ και ξεκινήσαμε και τελειώσαμε μόνο με ιεραποστολικό με διαφοροποιήσεις σε ρυθμό και ένταση κτλ., και με αγκαλιές, χαιδέματα, αναστεναγμούς, φιλάκια, κτλ. Λίγη κουβέντα στο κρεβάτι και ενόσω ντυνόταν πριν την αποχώρηση.

Η Βικτώρια κάνει ρομαντικό σεξ, με τρυφερότητα, αλλά και καλά στησίματα. Δεν νομίζω ότι το στυλ της είναι για δυναμικές ή άγριες καταστάσεις. Δεν ξέρω κιόλας τί στυλ εμπειρίας απολαμβάνουν άλλοι συνάδελφοι με τη Βικτώρια, πάντως εγώ αυτή τη γεύση έχω. Στη συγκεκριμένη βραδιά ήμουν αρκετά κουρασμένος και στρεσαρισμένος από νωρίς το πρωί με τις δουλειές, ήμουν λίγο υποτονικός και όχι για πολλά-πολλά, κι έτσι είχε αυτή την εξέλιξη και αυτό το τέλος αυτή η εμπειρία (χωρίς πολλές στάσεις, και με τις ορμόνες να μην ξεπερνούν ακόμη και το ζενίθ όπως άλλες φορές).

Ο χώρος καλός. Το δωμάτιο με ντουζιέρα, νιπτήρα, dispenser για σαπούνια, 1 μπουκάλι απολυμαντικό ζελέ, μηχάνημα με κουζινόχαρτο (με φωτοκύτταρο), πετσέτα στουντιακού μεγέθους σφραγισμένη όπως και οι παντόφλες μιας χρήσεως σφραγισμένες. TV νομίζω δεν είχε. A/C νομίζω έχει αλλά δεν θυμάμαι εάν λειτουργούσε. Το κρεβατι νορμαλ, είχε στο κεφάλι του επιτοίχειο καθρέπτη. Το μέγεθος του δωματίου μάλλον κάτω από μεσαίο. Έψαξα ανεπιτυχώς -όχι και εξονυχιστικά δλδ- για dimmer, μπορεί και να είχε έξω από το δωμάτιο το διακόπτη. Πάντως θεωρώ ότι ήθελε λίγο περισσότερο φωτισμό (βρήκα σκοτεινό το δωμάτιο) καθώς όταν έχεις γυναίκες σαν τη Βικτώρια είναι προσόν για το μαγαζί να τις βλεπεις κάπως καλύτερα. Είναι από τις περιπτώσεις που πας επί τούτου για σεξ με τέτοιες γυναίκες (υπάρχουν κάποιες ακόμη στην Αθήνα, άλλες μάς έχουν εγκαταλείψει).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Απριλίου, 2013
Πτεραρχε σ' εχει πιασει η Ανοιξη και πηρες τα μονοπατια του ερωτα για τα καλα. Καθε δευτερη μερα διαβαζω κριτικη σου.
Η ξανθια Πολωνη ειναι οντως χαρμα οφθαλμων και αισθησεων. Εχω ομως την υποψια(μονο 1 φορα εχω παει) οτι κατω απο την ηρεμη επιφανεια υπαρχει ενα ενεργο ηφαιστιο.....
+1 απο μενα και να περνας παντα καλα
18 Απριλίου, 2013
Θα συμφωνησω με τον icaro.δυο φορες εχω βρεθει με την victoria κ ειναι χαλαρη chill out θα ελεγα κ μ αρεσει ετσι.κατα την γνωμη μου απ τις πιο ομορφες κ καθαρες κοπελες στο χώρο.
18 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καλέ μου Τονιννο, σ'ευχαριστώ!

Ένσταση! Εσύ ήσουν ευγενής, εγώ όμως ας είμαι ειλικρινής: δεν είναι μονοπάτια τού έρωτα (κι ας είναι πετυχημένη η Βικτώρια στη δουλειά της). Πρόκειται για απομίμηση ζωής (δεν απευθύνεται σε σένα η παρατήρηση). Σχόλιο: άλλωστε αυτό ακριβώς δεν γράφουν όλοι?

ΥΓ. Η Άνοιξη ενίοτε σταματάει νωρίς, κανει τις αστάθειες της μπαίνει από την πόρτα και σού φεύγει από το παράθυρο! Να ΕΙΣΑΙ πάντα καλά!
18 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι τζιμυ!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4