Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 49 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 91864
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μία κοπέλα που είχα δει σε τσάρκα μου πριν λίγο καιρό και μου είχε κάνει κλικ είναι η Λάουρα...Πέρασαν δύο εβδομάδες που είχα περάσει για να τη δω από κοντά,καθώς δεν είχα τη τύχη να τη γνωρίσω πιο παλιά όπου εργαζόταν στα άλλα ιδρύματα...Σάββατο βράδυ λοιπόν και αφού είχα δει στα προγράμματα ότι θα βρίσκεται στο στούντιο στη βραδινή βάρδια την είχα βάλει στο στόχαστρο...
Στο τέλος μίας επιλεκτικής τσάρκας όπου έκανα σε κάποια μαγαζιά πήρα το δρόμο για τη Τατοίου.Έφτασα στο μαγαζί και πάρκαρα το αυτοκίνητό μου στο χώρο που διαθέτει το στούντιο.Ακολούθησα τα "βελάκια" τα οποία σε οδηγούν στην είσοδο του καταστήματος όπου μετά από κάποια σκαλιά εισέρχεσαι στο χώρο.

Με υποδέχτηκε η ευγενική υπηρεσία με χιούμορ,καθώς εκείνη την ώρα η Λάουρα ήταν πάνω σε ένα συναγωνιστή προσπαθώντας να τον πείσει να περάσει στο δωμάτιο...Εμφανίστηκε και η άλλη κοπέλα όπου εργαζόταν μαζί με τη Λάουρα η οποία όμως δεν μου κάνει το απαραίτητο κλικ για να περάσω στο δωμάτιο.Μόλις η Λάουρα σηκώθηκε από το συναγωνιστή ήρθε κοντά μου και με κάποια φιλιά στο λαιμό μου με ρώτησε αν θα περάσω στο δωμάτιο.Για όσους δεν γνωρίζουν τη Λάουρα είναι ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και μάτια,όμορφο σώμα με καλές αναλογίες και ωραία περιφέρεια.Δεν το σκέφτηκα καθόλου και με σύντομη απάντηση της είπα "Πάμε"...
Με την επιλογή του απλού προγράμματος πέρασα στο δωμάτιο δεξιά του διαδρόμου.Λίγα λόγια για το δωμάτιο μίας και πρώτη φορά σαν επισκέπτης σε αυτό το χώρο.Μικρό σχετικά δωμάτιο(κανονικών διαστάσεων),με ντουζιέρα,κομοδίνο,φωτισμός ο οποίος δυστυχώς δεν ρυθμιζόταν και το κρεβάτι έτριζε λίγο.Η Λάουρα σε κουβέντα που είχαμε μου είπε πως θα τα φτιάξουνε όλα σε δύο εβδομάδες καθώς το κρεβάτι δεν θυμίζει στουντιακό επίπεδο...
Αφού έβγαλα τα ρούχα μου μένοντας μόνο με το πουκάμισό μου ξάπλωσα στο κρεβάτι για να περιμένω τη Λάουρα.Δεν άργησε να έρθει,έτσι μετά από ολιγόλεπτη αναμονή μπήκε στο δωμάτιο για να ξεκινήσουμε...
Μετά τις απαραίτητες συστάσεις για να σπάσει ο πάγος,ανέβηκε στο κρεβάτι και με ένα mini sex show αφαιρούσε ένα προς ένα τα εσώρουχά της κάτι το οποίο μου άρεσε αρκετά καθώς είμαι και fun του striptease...
Συνέχισε με το να μου δίνει κάποια πεταχτά φιλιά στο λαιμό,τα αυτιά και το υπόλοιπο σώμα κατεβαίνοντας όλο και πιο κάτω...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στοματικού.Πολύ καλό,βαθύ με σωστή χρήση της γλώσσας,άψογη τεχνική και με περιποίηση της ευρύτερης περιοχής.Έναρξη στο σεξ με τη Λάουρα από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς δίνοντάς μου και κάποια φιλιά στο λαιμό .Της ζήτησα να γυρίσουμε πισωκολλητό και μου είπε πως είναι νωρίς...Έτσι η επόμενη στάση το reverse cow girl στο οποίο οι ρυθμοί ανέβαιναν...Τελευταία στάση το πισωκολλητό μίας και το ζήταγα απ'την αρχή.Άψογα τοποθετημένη η Λάουρα σε αυτή τη στάση όπου με κάποιους αληθοφανείς αναστεναγμούς μας βρήκε το τέλος....

Ξαπλώσαμε μαζί και μιλήσαμε για αρκετή ώρα χωρίς ενόχληση,μίας και εκείνη την ώρα υπήρχε ησυχία.Πριν αποχωρήσει από το δωμάτιο με ευχαρίστησε και μου είπε πως θα τα ξαναπούμε...

Συμπερασματικά,μία πολύ καλή συνεύρεση με μία κοπέλα όμορφη και τρυφερή θα έλεγα...Νομίζω πως όποιος την επιλέξει δύσκολα θα φύγει δυσαρεστημένος καθώς καταβάλει προσπάθειες στο να περάσεις καλά μαζί της.

Αυτά συνέβησαν στην συνάντησή μου με τη Λάουρα τώρα κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 2 άλλα μέλη