Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824398
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επ' ευκαιρίας του πάρτυ που διοργάνωσε το στούντιο με θέμα τη φράουλα και τα ποτά με βασικό συστατικό αυτή, βρέθηκα και γω στους αναπαυτικούς καναπέδες του μαγαζιού να απολαμβάνω τις εμπνεύσεις του μπάρμαν(daquiris, margaritas etc). Παρόντες γνωστοί και μη εξαιρετέοι συναγωνιστές,απολαμβάναμε τα ποτά μας όλοι μαζί με τη συντροφιά των εργαζόμενων κοριτσιών, της Άντζελας, της Δέσποινας, της Κέλλυς και της Γαβριέλλας. Σε ρόλο υπηρεσίας η γλυκιά και σέξυ Πωλίνα, για την οποία άλλωστε είχα πάει μιας κ μετά δούλευε στην επόμενη βάρδια. Κάτι η μουσική, κάτι το συνεχές "πότισμα" από την Άντζελα, το κέφι και η διάθεσή μου φτιάξανε γρήγορα μιας και εξαιτίας ενός τηλεφωνήματος κόντευα να πέσω σε κατάθλιψη. Η ώρα πέρασε ευχάριστα και έφθασε η στιγμή της αλλαγής. Μετά από σχετική μικρή αναμονή μιας και τα πάνω δωμάτια ήταν ρεζερβέ, ανεβαίνω στο δωμάτιο3,έχοντας επιλέξει συνδυασμό προγραμμάτος 69 και ποδολαγνείας στα 70 ευρώ, κάνω μπανάκι και περιμένω να έρθει η Πωλίνα. Για την καθαριότητα του χώρου έχω χιλιοαναφερθεί οπότε δεν αναλώνομαι. έρχεται σχετικά σύντομα και η Πωλίνα, φορώντας το φόρεμα που φορούσε από πριν και τις ψιλοτάκουνες γόβες της, γεγονότα που μου ανέβασαν τη λίμπιντο. Η πωλίνα είναι ακριβώς όπως στις φωτός, με υπέροχα μακριά και απαλά ξανθά μαλλιά, σφιχτός και καλοσχηματισμένος κωλαράκος, όμορφα σφιχτά, γυμνασμένα πόδια, και πανέμορφα πατουσάκια με έντονη καμάρα και βαμμένα κοραλί. Φυσικό 2άρι στήθος,με ωραίες μικρές ρώγες και θηλές, λίγη κοιλίτσα αλά τρομερά αρμονική με το υπόλοιπο σώμα. Αυτό που δε φαίνεται στις φωτός, είναι το πονηρό, παιχνιδιάρικο πρόσωπό της, με τρομερά πράσινα μάτια που αφήνουν υποσχέσεις. Φόραγε και τα γυαλάκια και ήταν τρέλλα...όλως τυχαίωςΓλώσσα οι τίραντες του φορέματος έπεσαν και μου αποκαλύφθηκε το στήθος της το οποίο έγινε αντικείμενο της προσοχής μου για αρκετά λεπτά. Εν τω μεταξύ είχε φέρει και ένα ποτήρι με φράουλες κ σαντιγύ, γεγονός που με έβαλε σε σκέψεις να το περιλάβω στο παιχνίδι. Κάτι που φυσικά έκανα. Η εναλλαγή ζεστού και κρύου(στόμα μου κ φράουλες) επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μιας και η ανταπόκριση των ρογών ήταν ακαριαία, με την Πωλίνα να δαγκώνει τα χείλη της να χαμογελάει...Επεκτάθηκα και πιο χαμηλά στον αφαλό της και ακόμα πιο χαμηλά στο υπέροχο αιδοίο της όπου δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Τρομερά χειλάκια, πεντακάθαρο, το περιποιήθηκα για ώρα, να με παροτρυνει να παίξω με τις φράουλες και την κλειτορίδα της και φαινόταν ότι κ κείνη είχε παρασυρθεί από τα παιχνίδια.
όταν ανέλαβε εκείνη τα ηνία περνώντας μου περίτεχνα το προφυλακτικό ήρθα αντιμέτωπος με την πιο αργή, αισθησιακή και προσεκτική πίπα που έχω δεχτεί. Αργά ανεβοκατεβάσματα, παιχνίδια με τη γλώσσα της σε όλο το μήκος του πέους μου, ενώ κ κείνη τέσταρε τις αντοχές μου με την κρύα αίσθηση της φράουλας στο κεφαλάκι του πέους μου ενώ γελούσαμε καθώς κοιταζόμασταν συνέχεια. Γυρίσαμε σε 69 για να την ξαναπεριποιηθώ και να απολαύσω το μυρωδάτο "γατάκι" της, ενώ εκείνη παράλληλα απασχολείτο με τη συμμετρικότητα των@@ μου...Κουλ
Στην κυρίως δράση ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό, σφιχτά αγκαλιασμένοι, με πολύ αργή διείσδυση από μέρους μου, να μένω ακίνητος μέσα της και να παρατηρώ τις αντιδράσεις της. Εκείνη να συμμετέχει αληθοφανώς, "εσωτερικά", χωρίς βλακείες που συναντάμε αλλού και παράλληλα να φιλιόμαστε στους λαιμούς μας, στις μύτες στα κούτελά μας, να συνεχίζω να παίζω με τις ρώγες της. ύστερα κ με δική της προτροπή ανεβάσαμε σφυγμούς, με τα πόδια της ενωμένα στο στήθος μου και στο πρόσωπό μου μη χάνοντας φυσικά την ευκαιρία να ασχοληθώ με τα υπέροχα πατουσάκια και δαχτυλάκια της. Επόμενη στάση στα 4, με σπάσιμο της μέσης από μέρους της, τουρλωμένος ο κωλαράκος της χάρμα οφθαλμών. Ωραια διείσδυση, με ακολουθούσε στο ρυθμό και η θέα του κ μόνο φθάνει να σε "στείλει". Γυρίσαμε σε cowgirl με εκέινη να ελέγχει το παιχνίδι, με τα πόδια της να στηρίζεται στο κρεβάτι και να πετυχάινει πλήρη διείσδυση και γρήγορο ρυθμό ενώ και το στήθος της έγινε ξανά αντικείμενο του ενδιαφέροντός μου. Ο ιδρώτας να τρέχει ποτάμι(καιρό είχα να ιδρώσω έτσι) και ξαναγυρίσαμε σε ιεραποστολικό με τα πόδια στο πλαί ενωμένα και να τη φιλάω στους ώμους και κείνη να μου βάζει τα δάχτυλά της στο στόμα μου.Μεγάλο χαμόγελο Λίγη διακοπή για στοματική περιποίηση εκατέρωθεν και λίγη επανάληψη στα 4 ξανά για το όμορφο θέαμα και ξανά ιεραποστολικό και επειδή ένιωθα ότι θα μέινω ξερός από την ένταση και τον ιδρώτα της ζήτησα να με τελειώσει χειρονακτικά όπως κ έγινε σε συνδυασμό με μια καταπληκτική και διαρκείας footjob.
Χρόνος παραμονής στο δωμάτιο...άγνωστος(μιας και ένιωσα ότι σταμάτησε ο χρόνος), δεν μας ενόχλησε κανείς, η πωλίνα ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη σε μένα, πρόθυμη και με πρωτοβουλίες, τρομερά επικοινωνιακή και γατούλα και μου προσέφερε μια αξέχαστη αλλά και πρωτότυπη συνεύρεση. Για μένα το Πωλινάκι κατατάσσεται στις τοπ επιλογές μου, καθώς συνδυάζει εμφάνιση, σκέρτσο, θηλυκότητα, υπηρεσίες, καθαριότητα και ευγένεια. όποιος την επιλέξει θεωρώ ότι θα φύγει τόσο ευχαριστημένος όσο κ γω.
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα!!Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 12, 2013
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2013
Δεν εχεις αφησει τιποτα ορθιο σ' αυτη την αδεια. +1 απο μενα (οπως παντα)
Να εισαι και να περνας παντα καλα παιδαρα μου
Α
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1