Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 280623
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Νταρια, ο θυληκος γαμιας, μου ειχε πει σε μια κουβεντα μας ενας συναδελφος.. Πηγα λοιπον κι εγω να επιβεβαιωσω. Πιο παλια ειχα παει στο Κωνσταντινουπολεως 61 να περασω μαζι της αυταρχικο και τοτε ειχε πει οτι δεν εκανε. Τωρα πηγα, εχοντας επιβεβαιωσει μαζι της οτι το κανει, μεσω μηνυματων απο το σαιτ εδω. Το συζητησα μαζι της και μου ειπε οτι αναλογα με την περιοδο μπορει να το γουσταρει ή οχι, και αμα δεν γουσταρει δεν θελει να το κανει για να μην περασει ο αλλος ασχημα. Λογικο το βλεπω!
Λοιπον, εμφανισιακα ειναι οπως στις φωτογραφιες, πανω απο 1,60 αλλα οχι και πολυ. Εχει πολυ σφιχτο σωμα - τρομερες γαμπες!!!!!!!, μικρα σχετικα σφιχτα στητα βυζακια και συμπαθητικο, γλυκο προσωπο. Φορουσε και τα γυαλια της.
Μου ειπε οτι αν θελω αγριοτερες καταστασεις ειναι προθυμη να προχωρησει σε ξυλο κτλ και οτι γουσταρει να δινει ξυλο, οτι ασχολειται με πολεμικες τεχνες και γενικα ειχε πολυ καλη διαθεση. Εμενα με ενδιεφερε το στραπον και τα ποδια μονο, οποτε τα αλλα τα αφησαμε.. Μπηκε καλα στο ρολο της αφεντρας, πιο πολυ απο οτι κανουν συνηθως οι κοπελες στα στουντιο. Με αφησε να κανω οτι μου αρεσει και αυτη γενικα προσπαθησε αρκετα. Με τον κωλο μου ασχοληθηκε οσο επρεπε για να τον ανοιξει με δαχτυλο και μετα γαμουσε με το δονητη αρκετα δυνατα, πιο πολυ απ'οσο αντεχα στην αρχη.. Υστερα απο λιγο που ανοιξα καλα καλα ημουν πιο ανετος. Αλλαξαμε 2 στασεις κι εχυσα, δεν προλαβα παραπανω.
Γενικα ειχα μια πολυ καλη εμπειρια που θα ηθελα να την επαναλαβω, αν και γενικα ειμαι πιο πολυ των 'μοντελε' τυπου κοριτσιων, επειδη η Νταρια μου εδειξε καλη διαθεση.
Καλες τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Απριλίου, 2013
+1 απο μένα για την άκρως ενδιαφέρουσα κριτική Κουλ

όμως επέτρεψέ μου μια απορία , διβάζοντας αυτή τη φράση :"Υστερα απο λιγο που ανοιξα καλα καλα ημουν πιο ανετος. Αλλαξαμε 2 στασεις κι εχυσα, δεν προλαβα παραπανω" , μου σχηματίστηκε η εξής απορία : εκσπερμάτισες αφού σε "αύτωσε" σε 2 διαφορετικές στάσεις ? γίνεται να εκσπερματώσει κάποιος άντρας αφού τον "αυτώνουν" ? Χμμμ;
11 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

γίνεται να εκσπερματώσει κάποιος άντρας αφού τον "αυτώνουν" ?

μαλαξη προστατη...του ερεθισε τον προστατη με τον δονητη κ εχυσε ο ανθρωπος.
11 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι φιλε μου, την ωρα που με 'αυτωνε' τον επαιζα και με τον ερεθισμο αυτον του προστατη εχυσα πολυ ευκολα και δυνατα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3