Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η επίσκεψη έγινε απογευματάκι, μαζί με την Μαργαρίτα η Ράνια. Ξανθιά αρκετά κοντά στις φωτογραφίες, καλή παρουσία ωραίο σαονάρισμα κοντινό αλλά είχα πάει για την Μαργαρίτα που είχα σταμπάρει από άλλες τσάρκες οπότε δεν έδωσα πολύ βάση.

Η Μαργαρίτα είναι μια γυναίκα που μπορεί να μην τρακάρεις στον δρόμο κοιτάζοντας την αλλά σίγουρα δεν θα της αρνηθείς ούτε ένα ποτό ούτε την συνέχεια αν σου κάτσει. Τριαντάρα από Πολωνία, σκούρο δέρμα, μαλλιά καστανά, γλυκό προσωπάκι, ωραίο χαμόγελο, ψηλή με σώμα ξεκάθαρα μεσογειακό ως προς την περιφέρεια και μεγάλο φυσικό στήθος λίγο πεσμένο.

Η ευγενέστατη υπηρεσία με οδηγεί στο δωμάτιο με απλό.

Για τον χώρο τα έχω πει μην τα ξαναλέω απλά να σταθώ, στο πολύ θετικό του ευρύχωρου, σκουπίζεσαι μέσα στο ντούζ με μεγάλη άνεση και γενικά δεν νιώθεις ότι θα σε πλακώσει το δωμάτιο όπως αλλού. Γενικά μου προκαλεί ευχάριστα συναισθήματα.

Η Μαργαρίτα έρχεται με χαμόγελο και ένταση γκόμενας που έχει να σε δει καιρό. Ο ρυθμός της είναι γρήγορος έχει ένταση αλλά όχι βιασύνη. Δεν είναι παρούσα, αλλά είναι 100% επαγγελματίας και δεν σου στερεί καμία απόλαυση. Προκαταρκτικά μεγάλου χρόνου, χωρίς κολλήματα και μη και μη, χαϊδεύεις όπου θέλεις, φιλάει παντού, φέρνει το σώμα της κοντά σου όπως πρέπει και για να βλέπεις και για να πιάνεις, περιποιείται με την γλώσσα όλη την κάτω περιοχή για πολύ ώρα. Παρόλο που πήγα σε κακή κατάσταση (με σοβαρή πιθανότητα αποτυχίας) με ετοίμασε πολύ γρήγορα και από αυτό και μόνο θεωρώ την συνάντηση επιτυχημένη. Έχω ξαναπεί ότι η η μαγκιά της κοπέλας θα φανεί όταν δεν είσαι καλά και όχι όταν είσαι έτοιμος από πριν.

Συνεχίζουμε με ένα εκπληκτικό στοματικό βαθύ υγρό με ματιές και εναλλαγές ρυθμού. Στο ιεραποστολικό κορυφαία συμμετοχή με όλο της το σώμα και το βλέμμα, το ίδιο και στα τέσσερα. Το τέλος ήρθε πάλι με ιεραποστολικό γιατί μου άρεσε που δούλευε πολύ και τα χέρια της και όλο το σώμα και το βλέμμα της.

Κάποια λεπτά κουβέντας στην οποία μου αποκάλυψε ότι σύντομα θα σταματήσει και θα φύγει από την χώρα μας.

Η Μαργαρίτα είναι μια έμπειρη κοπέλα που δεν βαριέται και δεν βιάζεται. Κάνει τα πάντα και τα κάνει σωστά. Δεν θα νιώσεις μοναδικός μαζί της είναι ξεκάθαρο ότι έχει μια ρουτίνα που ακολουθεί σε όλους. Αλλά όταν αυτή η ρουτίνα είναι αυτή που πρέπει να είναι τοτε μιλάμε για μια τίμια συνάντηση.

Αυτή ήταν η δική μου χθεσινή εμπειρία με την Μαργαρίτα και το Studio 12. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού