Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 493445
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
μετά την τελευταία ευχάριστη εμπειρία μου με την Σύλβια είπα να ξαναεπισκεφτώ το ίδρυμα μιας και ημουν στην περιοχή.
Στην βάρδια ήταν η Αλεξάνδρα ψηλή με μεγάλους βύζους και είπα να την δοκιμάσω αν και δεν με ξετρέλανε απο την πρωτη εμφάνιση, "τελος πάντων" λέω "παμε μπορεί να αξίζει.Ο χώρος πολύ καλός οπως εχει αναφερθεί, απο τους καλύτερους πυο έχω επισκεφτεί. Πριν προλάβω να γδυθώ καλα καλά σκάει μύτη στο δωμάτιο και αμέσως γδύνεται και ξαπλώνει στο κρεββατι.
Δεν την εκοψα για πολύ ορεξάτη κκαι αυτό με ξενερωσε λίγο.Ξάπλωσα δίπλα της και αρχισα να παιζω με τα μεγαλα βυζιά τους που ομως εχουν πτωτικες τάσεις.καλό σωματάκι και ωραιο κολαρακι αλλά δεν εδειχνε να τα αξιοποιει, πέρα απο το να χαμογελάει δεν εκανε τίποτα ωστε να με φτιάξει ισα ισα με χαλαγε.
πίπα με το ζόρι και αμεσως ανεβαίνει απο πάνω μου. Μετα απο λίγο της ζήτησα να αλλάξουμε στάση και μάλιστα της προτεινα να σηκωθεί μπροστά στον καθρέφτη μπας και φτιαχτώ περισσότερο αλλά δεν ηθελε ετσι την εβαλα στα τέσσερα να τελειώνουμε να μην την καθυστερω κιόλας μιας και θα βιαζόταν να φύγει η κοπέλλα!
Οταν τελείωσα ενοείτε εφυγε γρήγορα και με αφησε να συλλογιστώ τι έκανα! μου εμεινε η απορία αν πήδηξα το κομοδίνο ή κατι αλλο...
την προηγουμενη φορά έφυγα με την ικανοποίηση που έχεις μετα απο ενα καλό γαμήσι, τωρα έφυγα και σκεφτόμουν εαν εκανα βλακεία και πεταξα τα λεφτά μου

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
perpetouas
Μέλος
Εγγραφή:
15 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
9
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού