Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824421
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Για πολύ καιρό διάβαζα καλές κριτικές για το στούντιο στη Φυλής 104 και αφού βρέθηκα στην Αθήνα είπα να το επισκεφτώ.
Για την προσβαση χρησιμοποίησα τον Ηλεκτρικό άρα δεν είχα να σκεφτώ για παρκινγ.
Πάμε στο στούντιο ανοίγει η υπηρεσία και με λίγο αυστηρό ύφος μου αναφέρει τα προγράμματα και τις τιμές.Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω τα προγράμματα και τα κόστη τους αφού αυτά υπάρχουν αναλυτικά στην ιστοσελίδα του στούντιο. Λόγω κρίσης αλλά και προτιμήσεων επέλεξα το απλό προγραμμα των 50€.

Απο κοπέλες εκείνη την στιγμή είχαν βάρδια η Αλεξία , η Μπέτυ και αν θυμάμαι καλά και η Ρομπέρτα. ΠΙο νεαρές σε ηλικία οι Αλεξία και η Ρομπέρτα όμως εγώ προτίμησα την Μπέτυ για την επίσκεψη στο δωμάτιο 3.Το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο όπως και το μπάνιο ενώ και αρκετά καλαδιακοσμημένο. Φαίνεται το χρησιμοποιούν και για προγράμματα αυταρχικού αφού υπήρχαν ένας σταυρός καθώς και ένα κλουβί.
Από εμφάνιση η Μπέτυ έχει ασιατικά χαρακτηριστικά και με καμπύλες.
Μπήκε στο δωμάτιο και μου λέει μ ένα αυταρχικό ύφος > Κατάλαβε ότι μου φάνηκε περίεργη η είσοδος της και αμέσως άλλαξε ύφος στο αρκετά ευγενικό
και ήπιο.

Είπαμε μερικές κουβεντούλες και μετά πήγε από πάνω και άρχισε να με χαιδευει και να φιλάει στα επίμαχα σημεία. Κατόπιν μου είπε να γυρίσω ,μπρούμουτα και επειδή με είδε διστακτικό μου λέει να μην φοβάμαι.Γύρισα και άρχισε να με γλύφει από τις γάμπες μέχρι πάνω στα μαγουλάκια χωρίς όμως να προχωρήσει σε anal rimming. Δεν της το πρότεινα κ γώ και έτσι δεν είχαμε αυτήν την εμπειρία. Κάπου σε αυτές τις περιοχές στάματησε την γλώσσα και άρχισε να χρησιμοποιεί τα δακτυλά της. Κατάλαβε ότι είμαι δεκτικός σε αυτά και παίρνοντας θάρρος έβαλε προφυλακτικό ,τζελ στο δακτυλό της και ξεκίνησε την δακτυλοσκόπηση ενώ μου έριξε και κάνα δυο μπατσάκια ενώ μου μιλούσε σαν πολύ αυτησρή δασκάλα.

Κάπου εκεί σκέφτηκα ότι για απλό το ξεκινησαμε και στο αυταρχικό θα καταλήξουμε και αποφάσισα ότι ήταν ώρα ν αναλάβω και γω την πρωτοβουλία. Της είπα λοιπόν να σταματηήσαει αυτά τα σπορ και γυρίσει αυτή απο κάτω. Αμέσως άλλαξε ύφος, το αυστηρό στυλάκι εξαφανήστικε και έγινε παθιασμένη και να θέλει σεξ. Την γύρισα στα τέσσερα όπου είχα ωραία θέα και αφου την σφυροκόπησα λίγο τελείωσα.Λίγα τρυφερά λογάκια κ ένα φιλάκι για αποχαιρετισμό και ήρθε η ώρα να δω πώς θα πάω στ αεροδρόμοδιο για την επιστροφή στα μέρη μου.


Σαν επίλογο να πω ότι η Μπέτυ είναι μία αρκετά έμπειρη επαγγελματίας που καταλαβαίνει τι θέλει ο πελάτης και ξέρει πώς να το δώσει και μάλιστα αρκετά καλά.Ηλικιακά είναι πάνω απο 30 ετών αλλά τούλαχιστον για μένα δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα. Αν θα την ξαναέβλεπα?σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Σεβαστός
Εγγραφή:
12 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.461
Πόντοι:
1.660
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ettore

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού