Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 85 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Ρενάτα είναι η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, δούλευε παλιότερα εκεί πριν μερικά χρόνια, έκανε μια διακοπή για ένα διάστημα και επέστρεψε πρόσφατα. Δεν την είχα πετύχει ποτέ, απλά ήξερα το όνομα. Από περιγραφές δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες, αλλά έπαθα πλάκα όταν την είδα. Για δεδομένα μιλφ είναι κουκλάκι από τα λίγα. Ξανθιά, κοντούλα, εκπληκτικό καλλίγραμο σώμα για την ηλικία της, σφικτό (πιο σφικτή από την Μάρθα αν την θυμάστε πχ.), ελαφρά μαυρισμένη, μεγάλο πλαστικό στήθος, περιποιημένη, *όμορφο* πρόσωπο κατά την γνώμη μου με ζωηρά μάτια και ωραίο χαμόγελο, αν και η ηλικία της φαίνεται εκεί επειδή είναι λίγο σκαμμένη. Ειλικρινά δεν μπορώ να προσδιορίσω ηλικία με ακρίβεια, ίσως γύρω στα 45, αλλά οι 45άρες τέτοια σώματα δεν έχουν..θηλυκή με τα κουνήματά της, από την Ουγγαρία παρεμπιπτόντως, έχει αυτό το κεντροευρωπαϊκό λουκ. Στα νιάτα της θα ήταν τοπ γκομενάκι. Παραδόξως τα ελληνικά της δεν είναι πολύ καλά και η συνεννόηση μερικές φορές γίνεται δύσκολη και λίγο αστεία. Πέρασα με 40ε για γλύψιμο και μπήκα στο καλό δωμάτιο με το τζακούζι.

΄Ηρθε γρήγορα, στα ειλικρινή κομπλιμέντα μου απάντησε γελώντας ότι είναι μια γιαγιά. Προκαταρκτικά σύντομα με αυτή να φέρνει το μεγάλο στήθος της για παιχνίδι στα μούτρα μου. Πίπα με προφυλακτικό δυνατή και κάπως άτεχνη με χέρι σε δυο θέσεις. Γύρισμα για γλύψιμο όπου την τρέλανα και με άφησε πολύ χρόνο για αυτό (κανά 7-8 λεπτά), πλημμύρισε γρήγορα και άρχισε τα "oh god, oh god" που φτιάξαν καλή ατμόσφαιρα. Σήκωσε και τα πόδια της σωστά για να με διευκολύνει. Συνέχεια πάλι με πίπα και μετά ανέβηκε αυτή από πάνω όπου κάναμε και οι δυο παιχνίδι. Ιεραποστολικό με φιλάκια στο λαιμό εκατέρωθεν και αυτή να με σπρώχνει να μπω πιο μέσα. Τέλος στα τέσσερα όπου είχα πολύ ωραία θέα του κορμίου της. Είναι λίγο ανοιχτή αλλά όχι σε σημείο να είναι πρόβλημα. Κάθησε και μου έβγαλε την καπότα επαγγελματικά και μετά μου άρχισε μια συζητησούλα όπου δεν πολυκαταλάβαινα πολλά πράγματα.Γλώσσα

Συνοψίζοντας:

-Εμφανισιακά για τα γούστα μου είναι πολύ δυνατή. Για κάποιον που θέλει petite μιλφ ό,τι πρέπει.
-Η συμπεριφορά της ήταν πολύ καλή, χαμογελαστή, συνεργάσιμη.
-Τεχνικά την βρήκα οκ προς το μέτριο. Η πίπα της δεν έλεγε πολλά πράγματα. Τα στησίματα της ήταν στάνταρντ. Κάποιο ιδιαίτερο κόλπο δεν είδα, ίσως περίμενα περισσότερα πράγματα λόγω ηλικίας.
-Ήταν ελαφρώς ανοιχτή, όπως είπα δεν βρήκα κάποιο πρόβλημα με αυτό, ίσα-ίσα έφτασα στις τρεις στάσεις όπως ήθελα.
-Ανταποκρίθηκε πολύ καλά στο γλύψιμο.

Αξίζει μια δοκιμή για μιλφάκιδες κυρίως λόγω εμφάνισης, εγώ θα ξαναπάρω σίγουρα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Ρενάτα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού