Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 48 10
Sex Studio 113805
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μια ακόμα φορά που τα προγράμματα στα banner ανετράπησαν και η επιλογή που είχα κατά νου δεν «έκατσε». Αμέσως άρχισα να σκέφτομαι κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Η πρώτη σκέψη μου ήταν η Εβίτα, η αλλιώς Ελπίδα, όπως την είχα συναντήσει σε παλιότερες τσάρκες μου στο «αδελφάκι» Σ. Πάτση 40 και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον μου.

Πρόκειται για μια σχετικά ψηλή καθημερινή κοπέλα, με γλυκό πρόσωπο, κοντά ξανθά μαλλιά, σώμα με καλές αναλογίες, πλούσιο φυσικό στήθος, το οποίο δεν είναι υπερβολικά στιβαρό, με μεγάλες θηλές και πεταχτές ρώγες. Ωραίο χαμόγελο, εκφραστικά μάτια, σε γενικές γραμμές μια κοπέλα που δεν θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό με το που θα την δεις, αλλά δεν περνάει και απαρατήρητη. Προσοχή : Δεν έχει καμία σχέση με την παλιά Εβίτα ου εργαζόταν στην αλυσίδα.

Μόλις που είχα μπει στο ντους, όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε στο δωμάτιο. Με την ευκαιρία : Δωμάτιο μικρό σχετικά, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Ντουζιέρα νιπτήρας, καθαρή αλλά ασφράγιστη πετσέτα, παντόφλες δεν νομίζω να είδα. Μωρομάντηλα απουσίαζαν. Φωτισμός με dimmer. Άνετη κάθισε στο κρεβάτι και μου μιλούσε όσο εγώ έδιωχνα τη κούραση της ημέρας χαλαρώνοντας στο ντους. Αφού σκουπίστηκα ξάπλωσα δίπλα της και συνεχίσαμε την κουβέντα λες και γνωριζόμασταν καιρό.

Τα προκαταρκτικά της ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ποιοτικά και σε βάθος χρόνου, ήταν ακριβώς αυτό που εγώ ζητάω σαν καλύτερη δυνατή έναρξη. Με φιλιά και ρουφήγματα στο λαιμό και τα αυτιά μου, πιπίλισμα στις θηλές μου, πέρασμα της γλώσσας από την κοιλιά, τα πλευρά και τους μηρούς μου, με τακτικές επαναλήψεις στα διάφορα σημεία τού σώματος μου, δίνοντας έμφαση στο στήθος, αφού κατάλαβε ότι εκεί μου αρέσει περισσότερο. Η ανταπόκριση της και στις δικές μου περιπτύξεις άριστη με διακριτικούς αναστεναγμούς, βογγητά και τρυφερά χάδια.καλό Ισπανικό επίσης, το οποίο μου το έκανε δωράκι, αφου στο σαλόνι ανακοινωθηκε για την συγκεκριμένη υπηρεσια το ποσό των 60 ευρώ.

Αφού καταναλώσαμε αρκετό χρόνο ήρθε η σειρά για το στοματικό της, το οποίο ναι μεν ήταν καλό, αλλά όχι άψογο. Κάποια χρήση χεριού, λίγα τα παιχνίδια με την γλώσσα, βαθύ κάποιες στιγμές, χωρίς να ασχοληθεί με την ευρύτερη περιοχή. Η στάσεις τέτοιες, ώστε να επιτρέπουν επαφή με όλη την ευαίσθητη περιοχή της, για χαδάκια τα οποία δεχόταν αδιαμαρτύρητα.

Το sex μαζί της απολαυστικό, ξεκινώντας με cow girl, δίνοντας αυτή το ρυθμό και κλίσεις του σώματος της έτσι ώστε να μπορώ να φιλάω και να πιπιλίζω το στήθος της και ενίοτε να την φιλάω στον λαιμό, συμμετοχή σε καλά επίπεδα. Καλή αίσθηση του κόλπου της, χωρίς να έχει χρησιμοποιήσει κρέμα ή κάποιο άλλο λιπαντικό. Συνέχεια με ιεραποστολικό όπου σε αρκετά καλό gfe κλίμα, με σφιχτές αγκαλιές, κάποια λόγια από πλευράς της και εκατέρωθεν γλειψίματα, ήρθε το τέλος.

Με δική ης πρωτοβουλία μιλήσαμε αρκετά, εκμεταλλευόμενοι το ότι ήταν Δευτέρα, η ώρα περασμένη και ο κόσμος στους δρόμους λιγοστός. Είναι πολύ κοινωνική και ομιλητική κοπέλα, τα Ελληνικά της καλά και μιλήσαμε για αρκετά θέματα. Προέκυψαν και κάποιοι κοινοί γνωστοί και έτσι η κουβέντα μας κράτησε πολύ ώρα χωρίς καμία ενόχληση από την υπηρεσία.

Η Εβίτα αποδείχτηκε μια πολύ καλή επιλογή. Θεωρώ τα προκαταρκτικά της το δυνατότερο σημείο της, το στοματικό της επιδέχεται βελτιώσεις, χωρίς να είναι κακό, και η συμμέτοχη της στο sex ικανοποιητική. Μια πολύ πρόσχαρη, ομιλητική και ευδιάθετη κοπέλα, που σε συνδυασμό με την καλή της εμφάνιση, καλύπτει όλο το «πακέτο» που απαιτείται για μια καλή συνάντηση, η οποία δεν θα είναι η κορυφαία της καριέρας μας (τουλάχιστον από αυτά που βίωσα εγώ) αλλά θα αφήσει τον επισκέπτη της, ευχαριστημένο.
Είναι μια αξιοπρεπέστατη λύση και όχι μόνο……..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Εβίτα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Εβίτα (Ελπίδα)
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού