Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 99 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη σήμερα γύρω στις 7 στην Νικόλ έχοντας ακούσει τα καλύτερα.
Μικρή αναμονή στο καθιστικό με την κυρία επί των υποδοχών να εκθειάζει τις υπηρεσίες και την ομορφία της Νικόλ με πολύ ώραίο τρόπο κατα την γνώμη μου χωρίς τρελές υπερβολές και με το απαραίτητο χιούμορ.

Μετά το ντουζάκι τσούπ σκάει η Νικόλ και εγώ έψαχνα να μαζέψω το σαγόνι μου από τα πατώματα!!
Ηταν άκριβώς στα γούστα μου λεπτή, με πολύ όμορφο σώμα, φυσικό στήθος με πολύ καλή αίσθηση και ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πρόσωπο! Ξεκίνησε με κάποια "χλιαρά" προκατακτικά με φιλιά και γλυψίματα τα οποία ανταπέδωσα χωρίς καμία αντίρρηση.
Με αυτήν την εμφάνιση βέβαια δεν ήθελα και πολύ να "ξυπνήσω" οπότε και πέρασε στο στοματικό, χωρίς περιποίηση της γύρω περιοχής δυστυχώς, το οποίο ήταν σίγουρα μέσα στα 5 καλύτερα που μου έχουν κάνει. Όπως με είχε προειδοποιήσει και η ήδια η Νικόλ έπρεπε να την σταματήσω έγω γιατί είχε πάρει πολύ φόρα και θα είχαμε "ατυχήματα"!!

Πρώτη στάση ιεραποστολικό για να έχω μπορώ να χαζεύω το πρόσωπό της όπου συμμετείχε με χαμηλόφωνες κραυγούλες χωρίς θεατρινισμούς και υπερβολές. Γυρίσαμε στα τέσσερα όπου με θέα την κωλάρα της άρχιζε να πλησιάζει το τέλος οπότε και γυρίσαμε με αυτήν από πάνω όπου ήρθε το τέλος. Βέβαια ακολούθησε ένα πολύ καλό social time μιλώντας για διάφορα θέματα όπου και διαπίστωσα ότι έχει πολύ χιούμορ!!

Δεν ξέρω αν ήταν η "χημεία" ή ο απίστευτος επαγγελματισμός της Νικόλ αλλά 1 ώρα πρίν το τέλος της βάρδιάς της και δεν έδειξε ίχνος κούρασης ή ξεπέτας. Να επισημάνω πάλι την πολύ καλή συμπεριφορά της υποδοχής και φεύγοντας η οποία μου έκανε πολύ θετική εντύπωση!

Σίγουρα θα ξανασυναντηθώ με την Νικόλ και πολύ φοβάμαι για αρκετές ακόμα φορές με την απίστευτη συμπεριφορά της!! Μεγάλο χαμόγελο Αυτά από μένα και ελπίζω να έχετε παρόμοια εμπειρία!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
C
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Απριλίου, 2013
Δηλαδη συναγωνιστη ενδεικνεται για αγαπουλητσες κ γουτσου γουτσου?gfe τελειως?Έρωτας
03 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ακριβώς φιλε μου! πολυ gfe σε "επικινδυνο" βαθμο!! Μεγάλο χαμόγελο
C
criple_ripper
04 Απριλίου, 2013
φίλε πολύ κατατοπιστική η κριτική σου...η νικόλ αποτελεί τον επόμενό μου στόχο και η κριτική σου με ωθεί να το πράξω το συντομότερο δυνατό...άμα είναι και gfe τι άλλο να ζητήσω???Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3